Για το Σάββατο 5/12, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 0:33 εισέρχεται στο ζώδιο του ζυγού, στις 6:14 η Αφροδίτη εισέρχεται και αυτή στο ζώδιο του Σκορπιού και στις 17:06 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Κρόνο. Συμπέρασμα: Όλα είναι σε μια φάση αναμονής
για σήμερα και μόνο. Όμως οι συνθήκες δίνουν ευκαιρίες και χρειάζεται να είστε πέραν του δέοντος έτοιμοι και έτοιμες για όλα. Το πρωινό είναι καθαρά προετοιμασίας για τα ενδιαφέροντα σας που είναι για σήμερα αλλά και για αύριο. Οι μεσημεριανές ώρες είναι πραγματικά πολύ θετικές για κάθε είδους προετοιμασίας. Οι βράδυνες έξοδοι για διασκέδαση και ψυχαγωγία είναι θετικές.

Για την Κυριακή 6/12, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Ζυγού, στις 4:18 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ήλιο και δέκα οκτώ λεπτά αργότερα συμπορεύεται με τον Άρη, στις 5:28 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Πλούτωνα, στις 10:36 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 12:13 ο Ήλιος πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Άρη και στις 22:51 ο Άρης πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Συμπέρασμα: από τις πρώτες νυχτερινές ώρες οι συνθήκες είναι πολύ θετικές και ιδανικές για εραστές αλλά και για ερωτευμένους. Το πρωινό είναι πολύ ανατρεπτικό και η οποία ισορροπία μέσα στην μέρα έρχεται από τις μεσημεριανές ώρες και κρατάει μέχρι τις πολύ βράδυνες. Εκεί πρέπει να είστε πολύ εγκρατείς σε ότι συμβεί και καλό είναι να είστε μακριά από προβλήματα άλλων. Παντός όλα είναι θετικά κάτω από συγκεκριμένη οπτική και μεθοδολογία, ενώ στην φυσιολογική  οπτική και προδιάθεση όλα είναι πολύ ρευστά, μάλιστα ενίοτε με σκληρή αντιπαράθεση, εκρηκτικά πολεμική και ευνοεί φθοροποιέ καταστάσεις. Δηλαδή ένα, πιθανόν, πολύ δύσκολο βράδυ Κυριακής.

Για την Δευτέρα 7/12, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του ζυγού, στις 4:02 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ερμή, στις 13:25 εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού και στις 19:25 συμπορεύεται με την Αφροδίτη. Συμπέρασμα: οι πολύ πρωινές ώρες ευνοούν την θετική ονειροπόληση και για αυτό και μόνο αξίζει να ονειρευτεί κάποιος ή κάποιοι. Παντός από το πρωί και μέχρι τις μεσημεριανές ώρες προσέχετε να μην κάνετε λάθη γιατί υπάρχει πάντα η πιθανότητα για ζημία σε ό,τι θέλετε να στεριώσει. Οι βράδυνες ώρες είναι θετικές για ξεκούραση, σχεδιασμό των επόμενων ημερών με το σύντροφο, μια πιο ιδιαίτερη έξοδο ή ακόμα και να είστε απλά μαζί.

Για την Τρίτη 8/12, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 3:40 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και στις 17:48 θετικό εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Συμπέρασμα: σε μια από τα ίδια με τις χθεσινές νυχτερινές ώρες κινούνται και οι σημερινές, όποτε καλή ξεκούραση και ύπνο όπου γλιτώνετε και τα αληθινά ψέματα. Και όλη η εργάσιμη μέρα κρύβει πολύ θετικές εξελίξεις και δυναμικές καταστάσεις όπου οι σωστά προετοιμασμένοι είναι και οι κερδισμένοι. Μάλιστα, οι εξελίξεις αν ξεκινήσουν σήμερα είναι προδιατεθειμένο για μακρά και κερδοφόρα πορεία. 

Για την Τετάρτη 9/12, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, ο Ήλιος στις 4:38 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό και στις 8:38 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Δια. Συμπέρασμα: οι νυκτερινές ώρες είναι θετικές, όχι μόνο για έντονα παθιασμένους εραστές αλλά για όλους σε ότι κάνουν και σε όλη την διάρκεια της μέρας. Βέβαια από τις πρώτες εργάσιμες ώρες όλα είναι πιο θετικά σε ότι σχεδιάζεται και επωφελείστε, γενικά σήμερα, ειδικά μέχρι τις πρώτες μεσημεριανές ώρες είναι μια μέρα πολύ εύκολα ανατρεπτική πάντα προς την θετική πλευρά των εξελίξεων και πραγμάτων. Βέβαια, καλό είναι να εκμεταλλευόμαστε και να εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες αλλά αν αποφύγουμε τις ακραίες υπερβολές είναι ακόμα καλύτερα.

Για την Πέμπτη 10/12, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 0:25 εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη, στις 4:34 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 14:05 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και στις 17:02 συμπορεύεται με τον Κρόνο. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυκτερινές ώρες είναι δύσκολες και επιρρεπείς σε κάθε είδους λάθη και όσοι ακολουθούν την πεπατημένη των ωρών είναι και τυχεροί. Αντίθετα πολύ «ετοιμοπόλεμοι» θα πρέπει να είστε και να είμαστε όλοι μας και έτοιμοι να ακούσουμε ψέματα αλλά και να βρούμε τους «ψιλούς στα άχυρα». Από το απόγευμα οι συνθήκες ηρεμούν και παίρνουν το δρόμο τους. Αποφύγετε την ανευθυνότητα και όλα θα αποδειχτούν πολύ θετικά.

Για την Παρασκευή 11/12, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Τοξότη, στις 3:30 ο Άρης πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 8:00 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό και δεκατρία λεπτά αργότερα η Αφροδίτη επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Ποσειδώνα δευτερόλεπτα αργότερα μαζί και η σελήνη με θετικό εξάγωνο με τον Άρη, στις 12:29 η Σελήνη συμπορεύεται με τον Ήλιο και πραγματοποιεί την φάση της Νέας Σελήνης και αρχίζει τον νέο κύκλο της και στις 18:05 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Δια. Συμπέρασμα: η μέρα είναι από τις πολύ θετικές, βέβαια, οι εκπλήξεις είναι άλλες και αφορούν σχέδια είτε επαγγελματικά που σήμερα για όσους τους ευνοεί το ατομικό τους ωροσκόπιο, πολύ εύκολα θα μπορεί να μετουσιωθεί σε μια σημαντική μέρα. Οι αλλαγές είναι πολλές και μάλιστα υπάρχουν και οι ανάλογες ευκαιρίες που πολύ εύκολα μερικούς θα τους απογειώσουν για τα καλά. Να θυμάστε ότι μέχρι την πρωτοχρονιά πολλοί θα έχουν αλλάξει προς το θετικότερο τις καθημερινές τους συνθήκες. Μερικοί, όμως, που δεν τους ευνοεί το ωροσκόπιο τους έχουν μια ίδια πορεία.

Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: 6974159292 και στο http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top