Για το Σάββατο 2/5, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Ζυγού, στις 0:08 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Πλούτωνα, στις 4:53 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Ουρανό, στις 17:03 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με την Αφροδίτη. Συμπέρασμα: οι νυκτερινές ώρες είναι πολύ εκνευριστικές και για να γλιτώσουμε τα νεύρα και να έχουμε ηρεμία η λύση είναι μια και μόνη· ύπνος. Σε απόλυτη αντίθεση κινείται η μέρα από το μεσημέρι και μετά φέρνοντας ηρεμία και με δυνατότητες για αποκατάσταση κάθε είδους, ειδικά σε θέματα κοινωνικά αλλά και σε αισθηματικά προβλήματα. Πιθανές πάγιες αγορές να είναι πολύ θετικές. 

Για την Κυριακή 3/5, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Ζυγού, στις 4:47 εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 11:34 ο Ερμής πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο και στις 23:02 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: οι νυκτερινές ώρες και της Κυριακής είναι σε επανάληψη από τις αντίστοιχες του Σαββάτου, όποτε η λύση είναι γνωστή. Και τα νεύρα είναι στην ίδια κατάσταση μέχρι τις πρώτες μεσημεριανές ώρες. Και οι πολύ βράδυνες φέρνουν την ηρεμία. Ό,τι και να έχετε επιλέξει είναι πολύ θετικό το υπόλοιπο της μέρας.

Για την Δευτέρα 4/5, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 6:42 η σελήνη πραγματοποιεί αντίθεση και φάση Πανσελήνου με το Ήλιο, στις 7:05 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Δια, στις 10:42 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Πλούτωνα και στις 12:02 ο Ήλιος πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Δια. Συμπέρασμα: η αστρολογική μέρα ξεκινάει με την φάση της πανσελήνου που χρωματίζει όσο γίνεται πιο έντονα την μέρα  με την βοήθεια Σελήνης και Δια, τον τελικό χρωματισμό τον έχουμε από τις 12 και μετά με την βοήθεια του Ήλιου που φέρνει πολλούς εκτός εαυτού. Ταυτόχρονα καλό είναι να μην έχετε τίποτα σε εξέλιξη ή αν έχετε να μην περιμένετε τίποτα το ουσιώδες από εξέλιξη ίσως και μια μικρή αναβολή ή καθυστέρηση. Το βράδυ γενικά είναι πιο ήρεμο από ό,τι όλη η μέρα. Βγείτε μια βόλτα και ηρεμήστε.

Για την Τρίτη 5/5, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 4:49 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Άρη, στις 14:12 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο το Τοξότη, στις 19:37 η Σελήνη συμπορεύεται με τον ανάδρομο Κρόνο. Συμπέρασμα. Οι πρώτες νυκτερινές ώρες της μέρας είναι δυναμικές, απαιτούν ψυχραιμία ίσως και αυτοκυριαρχία αλλά θετικές ώρες για τους ένθερμους εραστές. Επειδή όμως μια επιρροή υπάρχει και από την χθεσινή μέρα· μια ατμόσφαιρα που αφήνει ένα προβληματισμό, νευρικότητα και μια αγωνιά είναι εντελώς παγιωμένοι σε όλους. Οι συνθήκες σοβαρεύουν από το σούρουπο και μετά, ενίοτε φέρνουν και επιθυμητή ηρεμία.   

Για την Τετάρτη 6/5, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Τοξότη, στις 1:31 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Ερμή, στις 7:47 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 10:10 ο Ήλιος πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα, στις 15:44 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Δια και στις 23:45 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Ουρανό. Συμπέρασμα: οι νυκτερινές ώρες για όσους δεν κοιμούνται είναι νευρικές και φέρνουν άγχος και φυσικά η λύση για όλους είναι μια· ηρεμία, ησυχία και ύπνος που θρέφει τα παιδία για να υπάρχει θετική διάθεση στην θετική μέρα που φέρνει η ανανεωμένη διάθεση με ευκαιρίες και αντίστοιχες προοπτικές για όλους. Όσοι είναι μπροστά σε αλλαγές καλό είναι να είναι θετικά προετοιμασμένοι να εκμεταλλευτούν τις αλλαγές.

Για την Πέμπτη 7/5, η Σελήνη είναι τελευταία μέρα στο ζώδιο του Τοξότη, στις 20:51 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με την Αφροδίτη και στις 21:16 εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Συμπέρασμα: η μέρα μέχρι αργά το απόγευμα κινείται με την χθεσινή θετικότητα και δίνει συνεχεία στις ευκαιρίες, σχεδόν σε όλους σας/μας. Στις πρώτες βράδυνες ώρες πραγματοποιείτε η μοναδική αστρολογική όψη της μέρας που φέρνει σε εγρήγορση τα αισθήματα μας ενίοτε ανησυχία και αισθηματική αντιπαράθεση μέχρι αργά το βράδυ.

Για την Παρασκευή 8/5, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 1:51 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στις 14:15 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: μια επανάληψη από το προηγούμενο βράδυ είναι οι πρώτες ώρες, νυκτερινές, με την διαφορα ότι πολύ νωρίς αρχίζουν και ηρεμούν οι ανησυχίες και οι φόβοι ενίοτε εξαφανίζονται. Στην διάρκεια του μεσημεριού και μετά προσέχετε τα αληθινά ψέματα· όσοι θέλετε να τα πιστέψετε και μην είστε ευκολόπιστοι, εκτός αν είστε καλλιτέχνες και πέσετε με διάθεση στην δημιουργία έργων τέχνης.

Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: 6974159292 και στο http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html  




0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top