Για το Σάββατο 25/4,  Η σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 16:12 εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και στις 23:08 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο. Συμπέρασμα: η μέρα έχει κάτι από το χρώμα της χθεσινής απαιτεί να προσέχετε σε ότι κάνετε και τι επιλογές σας και βάζετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας σε όλη την διάρκεια της μέρας. Όσοι οδηγείτε προσέχετε. Το βράδυ είναι πολύ σοβαρό και δεν έχει τίποτα από άλλες αντίστοιχες βραδιές Σαββάτου.

Για την Κυριακή 26/4, η Σελήνη είναι δεύτερη μέρα στο ζώδιο του λέοντα, στις 2:55 πραγματοποιεί την φάση πρώτου τέταρτου και πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ήλιο, στις 18:03 η Σελήνη συμπορεύεται με τον Δια. Συμπέρασμα: στο ίδιο περίεργο κλίμα κινείται και η Κυριακή έχοντας δυο αστρολογικές όψεις σε αντίθεση με την χθεσινή που είχε μια. Έτσι οι πολύ πρωινές ώρες πιο πολύ είναι για δυναμικούς εραστές και οι υπόλοιπες ώρες της Κυριακής είναι για ηρεμία με φίλους και παρεουλα σε κάποια έξοδο. Από το απόγευμα φανερώνονται οι θετικότερες ώρες του σαββατοκύριακου που κρατάει μέχρι τις πρώτες ώρες της Δευτέρας.

Για την Δευτέρα 27/4, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του λέοντα, στις 0:31 η Αφροδίτη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ουρανό, στις 3:06 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ουρανό και δέκα πέντε λεπτά αργότερα πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με την Αφροδίτη, στις 6:33 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Άρη και στις 17:12 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Ερμή. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυκτερινές ώρες είναι ιδανικές για εραστές και μόνο, και από το πρωινό μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες χρειάζεται να έχετε μια δυναμική εγρήγορση σε ό,τι κάνετε, σχεδιάζεται και προετοιμάζεται. Στην περίπτωση που ίσως ακόμα και εριστικά να σας προκαλούν στο να αντιδράσετε δυναμικά ή βιαία καλό είναι να δείξετε ότι είστε διπλωμάτες και να τους αφήσετε να βράζουν.

Για την Τρίτη 28/4, η σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του λέοντα, στις 4:07 εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου, στις 10:59 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο, στις 20:36 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο και στις 22:59 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυκτερινές ώρες προδιαθέτουν ηρεμία καθώς το πρωί είναι δυναμικό και κάπως αναβλητικό από τις διαθέσεις ή τις επιθυμίες προϊστάμενων σας ή συνεργατών σας. Ταυτόχρονα δεν είναι πολύ ιδανικές οι συνθήκες για την αγοραστική σας ικανότητα. Ενώ εντελώς αντίθετες είναι οι τάσεις που κινούνται οι βράδυνες ώρες, δίνοντας διέξοδο με διασκέδαση και με πάθος για τους ενδιαφερόμενους.

Για την Τετάρτη 29/4, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 11:38 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα, στις 22:37 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με την Αφροδίτη και στις 23:21 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Άρη. Συμπέρασμα: οι δραστηριότητες είναι θετικό να αρχίσουν από τις πρωινές ώρες της μέρας που κρύβουν μυστικά επιτυχίας σε κάθε κίνηση σας. Πολύ αργά το βράδυ ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες συναισθηματικές προστριβές που με την κατάλληλη συμπεριφορά εξομαλύνονται σοβαρά συναισθηματικά προβλήματα. Θετική μέρα για αγορές κάθε είδους.

Για την Πέμπτη 30/4, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 2:10 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 15:23 θετικό τρίγωνο με τον Ερμή, στις 17:02 εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και στις 23:33 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο. Συμπέρασμα: η θετικότητα της Τετάρτης κρατάει μέχρι τις μεσημεριανές ώρες, όπως και η δημοφιλια μαζί με την δημοτικότητα σας που σήμερα όπου και αν είστε, επί το λαϊκότερο, δίνουν ρέστα. Το απόγευμα να προσέχετε τις πιθανές εξόδους στα μαγαζιά ή να αγοράσετε μόνο αν πρέπει να βγάλετε υποχρέωση, παρόλα αυτά προσέχετε. Το βράδυ είναι για ηρεμία, απολογισμό και για επανεξέταση, αν χρειάζεται, των σχεδίων σας.


Για την Παρασκευή 1/5, Κάλο μήνα, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Ζυγού, στις 4:59 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο των Δίδυμων και στις 19:58 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Δια. Συμπέρασμα: από το πρωί όλα δείχνουν ότι είναι μέρα χαράς και αναψυχής καλό είναι να είστε με το πνεύμα της μέρας και να κινηθείτε σύμφωνα με αυτό. Όσοι αποφασίσετε κάποια μετακίνηση εκτός του άστυ δεν εξαιρείσθε στα θετικά της εξόδου, αλλά φροντίστε να επιστρέψετε νωρίς ώστε να αποφύγετε την ταλαιπωρία της επιστροφής. 



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top