Για το Σάββατο 18/4, η σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Κριού, στις 1:04 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Πλούτωνα, στις 3:28 ο Άρης επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Δια, επτά λεπτά αργότερα η Σελήνη συμπορεύεται με τον Ουρανό, στις 21:56 η Σελήνη συμπορεύεται με τον Ήλιο και πραγματοποιεί την φάση της νέας σελήνης στις τελευταίες ζωδιακές μοίρες του Κριού.
Συμπέρασμα: οι πρώτες νυκτερινές ώρες είναι ιδιαίτερα εκνευριστικές και συσσωρεύουν νεύρα, αυτά για όσους ξενυχτούν, και συνεχίζονται μέχρι το πρωί. Στην συνεχεία της είναι πολύ θετική μέσα σε ένα αρνητικότατο περιβάλλων, είναι ιδανική μέρα για αγορές που πρέπει να γίνουν υποχρεωτικά ή είναι απαραίτητες να γίνουν σήμερα. Και για τους νεώτερους είναι ιδανικό το βράδυ για φιλική έξοδο.

Για την Κυριακή 19/4,η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Κριού, στις 0:31 εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, στις 10:12 ο Ερμής πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 13:29 η Αφροδίτη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 15:21 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 16:11 η Σελήνη συμπορεύεται με τον Ερμή, στις 21:31 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Δια και στις 23:38 συμπορεύεται με τον Άρη. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυκτερινές ώρες της Κυριακής είναι σχετικά ήρεμες, και οι υπόλοιπες ώρες της μέρας είναι θετικές για την κάθε μια δραστηριότητα σας θετικότατες είναι οι μεσημεριανές ώρες και μπορείτε να τις χαρείτε με φίλους ή οι ερωτευμένοι με το ταίρι τους μέχρι αργά το Βαρδή. 

Για την Δευτέρα 20/4, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 2:06 πραγματοποιεί την μοναδική αστρολογική όψη της μέρας σχηματίζοντας θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα και στις 12:41 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου. Συμπέρασμα: η σημερινή μέρα είναι μέρα που προϋποθέτει μεγάλη υπομονή από τις πρώτες πρωινές ώρες και επεκτείνεται σε όλη την υπόλοιπη μέρα. Γενικά η μέρα δείχνει πολλά προβλήματα που ίσως είναι και απαρχή μιας καλύτερης έκβασης σημαντικών εξελίξεων σε επαγγελματικά θέματα για πολλούς από εσάς.

Για την Τρίτη 21/4, η σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του ταύρου, στις 2:27 εισέρχεται στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 7:15 ο Ερμής πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Δια, στις 8:59 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο, στις 18:10 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και στις 22:52 η Σελήνη συμπορεύεται με την Αφροδίτη. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυκτερινές ώρες απαιτούν ηρεμία και λόγο χρονικού πλαισίου αρκετοί γλιτώνουν από σοβαρά λάθη, που ίσως δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν και πολλοί καθώς το πρωινό βγάζει πολλούς εκτός εαυτού από εξωγενείς παράγοντες. Οι δύσκολες συνθήκες κρατούν μέχρι αργά το μεσημέρι. Και σε αυτήν την περίοδο καλό είναι να προσέχετε την κάθε σας κίνηση ειδικά αν αφορούν σημαντικές συμφωνίες, ή οικονομικά θέματα. Το βράδυ καταλήγει να είναι σε αντίθεση και πολύ θετικό σε σχέση με την μέρα.

Για την Τετάρτη 22/4, η σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 0:34 ο Άρης πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα,  δέκα λεπτά αργότερα η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Δια, στις 8:37 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Ουρανό, στις 16:26 ο Ερμής πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα, στις 21:40 η Αφροδίτη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Δια. Συμπέρασμα: σε πλήρη αντίθεση κινείται η μέρα, αυτό είναι εμφανές στους εραστές από τις πρώτες νυκτερινές ώρες και σε συνεχεία όλη την υπόλοιπη μέρα. Και οι ευκαιρίες είναι πολλές κύριος στα επαγγελματικά θέματα που βρίσκουν λύσεις, αν υπάρχουν προβλήματα, ή πολύ πιο εύκολα κλείνουν νέες ή και καλύτερες συμφωνίες αν αυτές κλείνουν από χτες έως σήμερα ή και αύριο να χρειάζονται ένα ρετουσάρισμα στις τελευταίες λεπτομέρειες. Γενικά η μέρα είναι ιδανική για την κάθε δραστηριότητα.

Για την Πέμπτη 23/4, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο των δίδυμων, στις 2:03 ο Ερμής συμπορεύεται με το Άρη, στις 7:25 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και στις 1:48 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ήλιο. Συμπέρασμα: σε συνεχεία της χθεσινής θετικής μέρας η σημερινή και οι λύσεις δείχνουν ότι θέλουν δυναμικές αποφάσεις ειδικά κατά το μεσημέρι. Πρέπει να προσέξετε και λίγο με τις προθέσεις κάποιων καθώς δεν είναι απίθανο να θέλουν να σας παρασύρουν σε λάθη τις τελευταίας στιγμής.  

Για την Παρασκευή 24/4, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 0:22 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 12:21 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Πλούτωνα, στις 15:59 θετικό εξάγωνο με τον Άρη, στις 16:02 δυσμενές τετράγωνο με τον Ουρανό και στις 20:30 θετικό εξάγωνο με τον Ερμή. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυκτερινές ώρες είναι ιδανικές για εραστές και συναίσθημα, και όσοι είναι μόνοι τους τείνουν να σκεφτούν λύσεις και συνθήκες που απαιτούν αποφάσεις πιο πολύ διπλωματικές. Το μέσο της μέρας θέλει ηρεμία και αυτό έλεγχο σε όλα, και έχει παράταση μέχρι το απόγευμα. Η βράδια είναι υπέροχη για όλους, φιλικές εξόδους και εραστές.

Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: 6974159292 και στο http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top