Για το Μεγάλο Σάββατο 11/4, Καλή Ανάσταση, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 5:35 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Άρη, στις 7:37 θετικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 18:28 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 19:32 η Σελήνη συμπορεύεται με τον στατικό Πλούτωνα και στις 21:40 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ουρανό. Συμπέρασμα: η μέρα είναι δραστήρια από τις πολύ πρωινές ώρες μαζί και οι ευθύνες της τελευταίας στιγμής όποτε η κούραση είναι σίγουρη εκτός αν την τελευταία στιγμή φεύγετε από το άστυ. Και σε αυτήν την περίπτωση προετοιμαστείτε για την επακόλουθη κούραση και εκνευρισμό του ταξιδιού. Η κούραση δεν αφαιρείτε ούτε αν μείνετε και στο άστυ. Κάτι οι αγορές της τελευταίας στιγμής, όπως και κάθε είδους απρόοπτα σας βγάζουν εκτός εαυτού. Να ηρεμήσετε διότι κατά τις βράδυνες ώρες αναμένεται να έχετε και επιπλέον νεύρα λόγο της προετοιμασίας για την Ανάσταση. Όποτε μέχρι τις 22:00 φροντίστε όλα να είναι ήρεμα για να χαρείτε όπως όλοι.

Για την Κυριακή του Πάσχα 12/4, Καλό Πάσχα, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 6:44 πραγματοποιεί την τελευταία φάση κύκλου με τον Ήλιο και σχηματίζει δυσμενές τετράγωνο μαζί του, στις 11:14 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Ερμή, στις 20:22 ο Άρης σχηματίζει θετικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 20:43 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου και στις 23:07 σχηματίζει θετικό τρίγωνο με την Αφροδίτη. Συμπέρασμα: όσοι θελήσουν να είναι σε έξοδο μετά την Ανάσταση αναμένεται να γυρίσουν αρκετά ευδιάθετοι και … κουρασμένοι, όποτε και λόγο καιρού χάνουν την πρωινή διαδικασία του οβελία. Αντίθετα οι … παραδοσιακοί οπαδοί του δεν θα χάσουν την ευκαιρία και αναμένεται λόγω … κοσμοσυρροής να ανταλλαχτούν ίσως και κάθε είδους αντίθετες απόψεις πάνω από τα τριγλυκεριδια του αμνού ειδικά κατά την διαδικασία γυρίσματος του. Αυτές οι απόψεις στην θετική τους περίπτωση καλό είναι να μην ξεφύγουν με υπερβολές στην κατανάλωση· στην αρνητική εκδοχή δεν χρειάζεται να ξυπνήσουν καταπιεσμένες ή και αδικαιολόγητες αφορμές για παρεξηγήσεις. Το βράδυ είναι μια θετική συνεχεία δραστηριότητας της όλης μέρας του Πάσχα που για τους νεώτερους πολύ εύκολα μπορεί να κρατήσει μέχρι το πρωί της Δευτέρας.

Για την Δευτέρα του Πάσχα 13/4, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 3:58 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο, στις 12:43 δυσμενές τετράγωνο με τον Άρη και στις 18:14 δυσμενή αντίθεση με τον Δια. Συμπέρασμα: η θετικότητα των ημερών κρατάει μέχρι το μεσημέρι, ίσως γιατί είναι συνειδητό ότι τελείωσαν οι μέρες της ξεκούρασης και αρχίζει η επιστροφή στα καθημερινά μέχρι την πρωτομαγιά. Οπλιστείτε με θάρρος, υπομονή και αντοχή για την επιστροφή που δείχνει ότι μάλλον είναι κουραστική. Το ίδιο ισχύει και για όσους έχουν παραμείνει στο άστυ καθώς όλα δείχνουν ότι οι δυσκολίες είναι για το σύνολο ή έστω για μεγάλη ομάδα συνάνθρωπων μας.

Για την Τρίτη 14/4, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 1:23 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ουρανό, επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Ήλιο, στις 13:32, με τον Ερμή στις 22:44 και στις 23:11 εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Συμπέρασμα:
Μια πραγματικά πολύ θετική μέρα για όλους σε ό,τι και αν κάνετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η σημερινή μέρα σας ευνοεί σε πολλές δραστηριότητες σας. Αυτή η θετικότητα είναι κύριος στις επαγγελματικές σας εξελίξεις και υποθέσεις κατά πρώτη πτυχή, κατά δεύτερη σε πολύ καλή εικόνα και δημόσια προβολή σας για τις επαγγελματικές σας ικανονοτητες καλό είναι όσοι βρεθείτε σε αντιστοίχους κύκλους να προωθήσετε τις ικανότητες σας.

Για την Τετάρτη 15/4, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 1:51 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, στις 5:51 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με την Αφροδίτη, και οκτώ λεπτά αργότερα επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον ανάδρομο Κρόνο· στις 7:24 η Αφροδίτη πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο, στις 13:51 η Σελήνη συμπορεύεται με τον Ποσειδώνα, και στις 17:08 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Άρη. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυκτερινές ώρες απαιτούν επιπλέον ξεκούραση σωματική και πνευματική, χαρίζουν ηρεμία για ένα πολύ δραστήριο πρωινό μέσα σε υπεύθυνη μέρα. Βέβαια πρώτα είναι σωστό να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για όλα· πρώτα για την απόρριψη και μετά για την επιτυχία και γενικότερα σωστά προετοιμασμένοι. Καλό είναι να μην αποκλείσετε και την εξέλιξη των γεγονότων καθώς πολλοί από όσους σας ακούσουν, ίσως, θελήσουν να σας παρασύρουν κατά το δικό τους συμφέρον. Πράξτε ανάλογα σύμφωνα και με το δικό σας συμφέρον σήμερα όχι αύριο.

Για την Πέμπτη 16/4, η Σελήνη είναι τελευταία μέρα στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 0:36 πραγματοποιεί την μοναδική αστρολογική όψη της μέρας ένα θετικό εξάγωνο με τον Πλούτωνα και στις 23:59 εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού. Συμπέρασμα: από την αρχή της η μέρα είναι κάπως περίεργη, προβληματική, η ατμόσφαιρα είναι με μια περίεργη συνθήκη προς όλους και επιφυλάσσει μια συνεχή άσκηση στο τέντωμα των νεύρων τους. Αυτό πολύ εύκολα κρατάει μέχρι και αύριο. Όποτε σήμερα οι συνετοί δεν ασχολούνται με τίποτα και αφήνουν τους «ικανούς» να σύρουν το χορό που μοιάζει κάτι από Ζάλογγο.  


Για την Παρασκευή 17/4, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Κριού, στις 6:29 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο,  επαναλαμβάνει την ίδια όψη με την Αφροδίτη στις 10:38 και στις 20:30 με τον Δια. Συμπέρασμα: από τις πρώτες ώρες της μέρας οι συνθήκες είναι ήρεμες και φέρνουν πιο θετικές στιγμές πρώτα από τα φιλικά σας άτομα και μετά από τον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο. Βέβαια, οι έχοντες λόγο και αφορμή είναι πιο πολύ σε θέματα κοινωνικών επιτυχιών. Οι περισσότεροι μην αδιαφορήσετε σε θέματα που προωθούν την κοινωνική σας φήμη καθώς οι συνθήκες είναι μοναδικές για όσους έχουν τις αντίστοιχες υποδομές. 



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top