Για το Σάββατο 4/4, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Ζυγού, στις 0:56 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με το Ερμή, στις 11:31 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με το στατικό ανάδρομο Δια, στις 15:05 η Σελήνη πραγματοποιεί αντίθεση με τον Ήλιο και πραγματοποιεί την φάση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Ζυγού, ταυτόχρονα πραγματοποιείτε και Σεληνιακή έκλειψη. Στις 17:17 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Πλούτωνα και στις 18:58 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Ουρανό, Συμπέρασμα: οι πρώτες νυκτερινές ώρες είναι πριμοδοτημένες με διάσταση απόψεων, σκέψεων και σχεδίων, επιλέγετε ό,τι σας συμφέρει, η διάρκεια της μέρας από το πρωί δείχνει να είναι θετική από όλες τις απόψεις καθώς βαδίζουμε προς την μεσημεριανή φάση της πανσελήνου και σεληνιακής έκλειψης που είναι ορατή από το βόρειο ημισφαίριο από την πλευρά της δυτικής Αμερικής και στον ειρηνικό ωκεανό. Το γεγονός αυτό μας επηρεάζει και χωρίζει την μέρα στα … δυο, σε θετική όλο το πρωινό και σε δυσμενή με προβλήματα το υπόλοιπο της μέρας μέχρι αργά το βράδυ. Συνετό είναι σήμερα να μην κάνετε υπερβολές, να αποφύγετε την επίδειξη  ακόμα και εκεί που μπορείτε να επιβληθείτε. Και για να πάρετε και … ρέστα δείξτε ενδιαφέρον και κατανόηση, η πονοψυχιά είναι για το Τζακ ποτ.

Για την Κυριακή των Βαΐων 5/4, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Ζυγού, στις 18:07 ο Ήλιος πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Πλούτωνα, και στις 22:04 συμβαίνει το δεύτερο αστρολογικό συμβάν της μέρας που είναι η είσοδος την Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού. Συμπέρασμα: η αίσθηση της έκλειψης κρατάει, φυσικά και σήμερα, αλλάζουν κάπως οι συνθήκες από το απόγευμα και μετά με πιο ξεκάθαρες, δυσμενείς όμως, καταστάσεις που είναι αισθητή σε όλους καθώς σήμερα υπάρχει μια αστρολογική όψη. Σαν περαιτέρω συμβουλές θα έλεγα ότι δεν είναι μέρα για αποφάσεις, ούτε και για έξοδο, γενικά η μέρα, στην κυριολεξία, έχει την συνήθη εξέλιξη και πορεία από την θρησκευτικότητα της και στην κυριολεξία η Κυριακή των Βαΐων είναι και Βαΐων όχι μόνο για τον Θειο Δράμα, αλλά και για όλες τις ενέργειες μας. Η πρέπουσα συμπεριφορά, σωστά ευεργετική για όλους είναι η θρησκευτικότητα της μέρας και η πνευματική πορεία και εξέλιξη που πρεσβεύει.

Για την Μεγάλη Δευτέρα 6/4, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 5:58 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Άρη, στις 15:04 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 16:25 ο Ερμής επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον στατικό ανάδρομο Δια, στις 17:07 ο Ήλιος συμπορεύεται με τον Ουρανό και στις 22:42 η Σελήνη η πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον στατικό ανάδρομο Δια. Συμπέρασμα: οι πολύ πρώτες ώρες της μέρας, είναι δυναμικές και αγχωτικες, τα σχέδια σας είναι πιο πολύ σε μια άκρη … γκρεμού, η λύση έρχεται από τις μεσημεριανές ώρες που είναι όλες καλές και φέρνουν ηρεμία και οφέλη από ότι κάνετε, είτε αγορές ή ετοιμασίες για τις μέρες που ακολουθούν. Το βράδυ, καλό είναι να ασχοληθείτε με ότι έχετε αφήσει, πιθανόν, σε εκκρεμότητα, και να αποφύγετε τις όποιες υπερβολές είτε αυτές είναι διασκέδασης είτε όχι. Βέβαια, μπορεί η διάθεση σας να είναι κάπως ακραία αλλά πιο πολύ θα έλεγα ότι είναι κάπου στον Ουρανό. 

Για την Μεγάλη Τρίτη 7/4, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 4:23 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Πλούτωνα και στις 23:41 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με την Αφροδίτη. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυχτερινές ώρες είναι για θετικές σκέψεις αλλά λόγο ώρας μάλλον υπάρχει ηρεμία ή θετικά … όνειρα, πολύ αργά το απόγευμα υπάρχει μια διάσταση απόψεων συναισθηματικής φύσεως που ίσως σας βγάλει εκτός εαυτού. Όποτε και εσείς προσέχετε τις εκφράσεις και προθέσεις σας μέρες που είναι.

Για την Μεγάλη Τετάρτη 8/4, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 3:06 ο Ερμής πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Πλούτωνα, στις 8:08 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη, στις 15:19 ο Ερμής συμπορεύεται με τον Ουρανό και στις 16:29 η Σελήνη συμπορεύεται με τον Κρόνο. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυχτερινές ώρες έχουν την συνεχεία από το βράδυ της προηγούμενης μέρας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις τάσεις των θρησκευτικών στιγμών, και από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι και αργά το βράδυ το καλύτερο είναι να ασχοληθείτε με τα μηνύματα της εβδομάδας, και μετά να βρείτε λύσεις σε ότι σας απασχολεί.

Για την Μεγάλη Πέμπτη 9/4, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Τοξότη, στις 0:37 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 7:48 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ορθόδρομο Δια, στις 15:17, στις 19:40 και στις 20:41 επαναλαμβάνει εν σειρά θετικά τρίγωνα, πρώτα με τον Ουρανό έπειτα με τον Ερμή και τέλος με τον Ήλιο. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυχτερινές ώρες είναι για ηρεμία και ψυχική ξεκούραση, ενώ οι πρώτες πρωινές είναι για κάθε είδους δραστηριότητες και κρατούν για όλη την διάρκεια της μέρας. Όσο μπορούμε να είμαστε πιο συγκεκριμένοι· σήμερα μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα πάντα με πολύ θετικές προοπτικές. Αφορά καθημερινές δραστηριότητες, προετοιμασία και οργάνωση σπιτιού, ταξίδι για τις Άγιες μέρες που έρχονται, επαγγελματικές και θετικές επαφές που οριοθετούνται την τελευταία στιγμή και όχι μόνο, σωστή επικοινωνία αντίληψη και λύση σε θέματα που σας απασχολούν. Βέβαια τα θετικά δεν είναι μόνο αυτά αλλά έχουν να ακουστούν και υποθέσεις που αφορούν πιο πολύ και ευρύτερο κόσμο, πιθανόν να υπάρξουν και δυσάρεστες ειδήσεις από τα μέσα επικοινωνίας.

Για την Μεγάλη Παρασκευή 10/4, η Σελήνη είναι τελευταία μέρα στο ζώδιο του Τοξότη, στις 7:00 ο Ήλιος συμπορεύεται με τον Ερμή και στις 15:46 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Συμπέρασμα: από την μοναδική αστρολογική όψη της μέρας το συμπέρασμα βγαίνει και είναι ότι η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική για σήμερα. Όλα δείχνουν ότι κάποιοι έχουν σκοπό να παίξουν με τις διαθέσεις και τα νεύρα σας μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες. Με τα παραπάνω το ζητούμενο σήμερα είναι η ψυχραιμία και η προσήλωση στο Θειο Δράμα. Από το μεσημέρι και μετά ενδεχόμενα να σας έρθουν και περισσότερες εύθηνες που ίσως σας βγάλουν ή αποστασιοποιήσουν από τις πρωινές καταστάσεις.

Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: 6974159292 και στο http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top