Για το Σάββατο 28/3, Η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 3:13 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Πλούτωνα, στις 4:08 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ουρανό και δυο λεπτά αργότερα η Αφροδίτη επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον στατικά ανάδρομο Δια, και στις 9:10 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Χείρωνα και στις 23:54 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Ερμή. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυκτερινές ώρες του Σαββάτου είναι κάπως δυσμενείς για «επικοινωνία» όποτε ο ύπνος θρέφει τα παιδία και είναι η καλύτερη συμβουλή μέχρι να έρθει πρωινό του Σαββάτου. Επίσης αν θέλετε να είστε χουζουριασμενοι στο κρεβάτι τις πρωινές ώρες να το κάνετε μόνο αν είστε ελεύθεροι από υποχρεώσεις κάθε είδους. Γενικά η μέρα είναι και της τεμπελιάς και για ορισμένους μέχρι και άκρατης υπερβολής. Και για όσους βγουν το βράδυ κρύβει πολύ καλές στιγμές με παρέα και διασκέδαση.  

Για την Κυριακή 29/3, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 3:00 μην ξεχάσετε να εφαρμόσετε την θερινή ώρα στα ρολόγια σας έως την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου 2015, στις 4:58, η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Άρη, στις 8:47, θερινή Ώρα, η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα, στις 18:13 θερινή Ώρα, η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυκτερινές ώρες της Κυριακής είναι πριμοδοτημένες από το βράδυ του Σαββάτου, μόνο να προσέχετε στην επιστροφή όσοι έχετε βγει. Μέχρι την αλλαγή της ώρας σε θερινή δεν υπάρχει καμία αστρολογική όψη. Όλες οι αναφερόμενες ώρες μέχρι την επόμενη αλλαγή, τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου, είναι με  την ισχύουσα ώρα Ελλάδος. Η κούραση, πιθανών της εβδομάδας και πιθανόν του Σαββάτου πριμοδοτεί την νίκη του «κυριακάτικου παπλώματος». Γενικά η μέρα ευνοεί την θετική σκέψη και την εύρεση λύσης σε πιθανά προβλήματα, όπως και ανταλλαγές επισκέψεων ανάμεσα σε συγγενείς.

Για την Δευτέρα 30/3, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του λέοντα, στις 2:40 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο, στις 10:14 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Δια, στατικά ανάδρομο, Θετική συμπόρευση με τον Δια, στατικά ανάδρομο,  στις 10:47 η Αφροδίτη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα, στις 16:18 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με την Αφροδίτη, στις 16:56 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ουρανό. Συμπέρασμα: ιδανικά περνούν οι πρώτες ώρες της Δευτέρας, ό,τι και να κάνετε. Η μέρα όμως κρύβει υπερβολές και μόνο· όλα γύρω από ζήλιες και αισθήματα. Οι ζήλιες θα φανούν από τις μεσημεριανές ώρες και μετά μέχρι αργά το βράδυ. Προσοχή ότι θα ακουστεί σήμερα κρύβει και μια δόση ψέματος.

Για την Τρίτη 31/3, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Λέοντα, στις 4:43 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού, στις 19:26 ο Άρης Εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, στις 21:12 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου, στις 21:19 η Σελήνη και πάλι πραγματοποτοιει την μόνη αστρολογική όψη με τον Άρη με θετικό τρίγωνο. Συμπέρασμα: ημέρα αλλαγών και διαθέσεων η σημερινή, δείτε τι χρειάζεται να κάνετε και αφουγκρασθείτε τις αλλαγές που έρχονται. Το βράδυ κρύβει εκπλήξεις, ιδέες και γιατί όχι πολύ έξυπνες και ικανές λύσεις.

Για την Τετάρτη 1/4, Καλό μήνα, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 6:42 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο, στις 14:30 δυσμενή αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: σε ότι ήταν η χθεσινή μέρα στο αντίθετο είναι η σημερινή,  όποτε η ηρεμία είναι το κύριο όπλο σας μέσα στην δύσκολη μέρα που έχετε, τουλάχιστον οι περισσότεροι. Επίσης ότι και να αποφασίσετε κάπου το μεσημέρι κρύβει πολλές πιθανότητες να προβείτε σε σοβαρά λάθη που ίσως να σας ταλαιπωρήσουν αρκετοί, αρκετά· προσέχετε τα ψέματα, ειδικά τα αληθινά.
   
Για την Πέμπτη 2/4, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 4:41 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα, στις 12:00 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με την Αφροδίτη, στις 15:20 ο Ερμής πραγματοποιεί και αυτός την ίδια όψη με τον ανάδρομο Κρόνο και στις 20:20 ο Ήλιος επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον στατικά ανάδρομο Δια. Συμπέρασμα: η μέρα είναι στο  αντίθετο πνεύμα από την χθεσινή, όλα είναι θετικά και δεν αφήνει καμία αμφιβολία για ότι και να κάνετε σήμερα. Τόσο στο να ασχοληθείτε με θέματα του σπιτιού ή των επαγγελματικών σας αλλά και στα αισθηματικά σας. Επίσης είναι θετική σε κατάστρωση σχεδίων και αποτελεσμάτων μάλιστα σε σημείο υπερβολής. Αν τα σχέδια σας κρύβουν θετικές προοπτικές είναι σίγουρο ότι θα έχετε κέρδη. Το τελευταίο μπορεί να αργήσει ή να είναι και κρυφό για κάποιο καιρό, πιθανόν για ένα εξάμηνο.


Για την Παρασκευή 3/4, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 10:07 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, στις 19:23 πραγματοποιεί την μοναδική αστρολογική όψη της μέρας, θετικό τρίγωνο με το ανάδρομο Κρόνο. Συμπέρασμα:  το αστρολογικό συμβάν της μέρας είναι η αλλαγή ζωδίου της Σελήνης και η επιπλέον σοβαρότητα ή ίσως και απροθυμία σε ότι κάνετε ή ακόμα και η μεταστροφή σε κάποιες αποφάσεις ή πρωτοβουλίες σας ή ακόμα και η τροποποίηση κάποιων ενεργειών σας. Όμως γενικά επειδή οι εκλείψεις δεν έχουν τελειώσει πρέπει να προσέχετε τα πάντα! 



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top