Για το Σάββατο 21/3, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Κριού, στις 0:45 ο Ήλιος εισέρχεται και αυτός στο ζώδιο του Κριού, στις 9:20 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Δια, στις 12:56 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Πλούτωνα και στις 13:13 συμπορεύεται με τον Ουρανό. Συμπέρασμα: από τις πρωινές ώρες της μέρας υπάρχουν κάποιες, ακαθόριστες, συνθήκες που σας βγάζουν εκτός προγράμματος, ηρεμήστε γιατί όλο το πρωινό είναι σε αυτό τον ρυθμό. Η κατάσταση αλλάζει λίγο θετικότερα, θα έλεγα και διασκεδαστικότερα από το μεσημέρι και μετά, κρατάει μέχρι αργά το βράδυ.

Για την Κυριακή 22/3, η Σελήνη βρίσκεται για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Κριού, στις 0:50 συμπορεύεται με τον Άρη, στις 12:40 εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, στις 22:26 ο Ερμής πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα και στις 23:31 η Σελήνη συμπορεύεται με την Αφροδίτη. Συμπέρασμα: το βράδυ του Σαββάτου πριμοδοτεί τις πρώτες νυχτερινές ώρες της Κυριακής με κέφι για όσους διασκεδάζουν και με ερωτά τους ερωτευμένους, προσοχή στις υποσχέσεις, ενώ οι υποσχέσεις είναι αληθινές αν ειπωθούν αργά το βράδυ της Κυριακής. Μια ανάλογη συμπεριφορά και προετοιμασία θα αποδώσει τα μέγιστα από το σύντροφο σας.

Για την Δευτέρα 23/3, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 2:11 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 10:15 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Δια. Στις 14:16 σχηματίζει θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα και στις 16:24 σχηματίζει θετικό εξάγωνο με τον Ερμή. Συμπέρασμα: στο ρυθμό της ξεκούρασης είναι οι πρώτες ώρες της μέρας, και από το πρωί οι υπερβολές και το άγχος θα σας καταβάλει και ίσως σας υποχρεώσει να κάνετε υπερβολές για να τα πετύχετε όλα. Από τις μεσημεριανές ώρες και μετά η αποφαστικότητα παίζει σημαντικό ρόλο σε ότι κάνετε, η εξυπνάδα δίνει την κατάλληλη υποβοήθηση στις ενέργειες σας  και διαμορφώνει το κοινό και την γνώμη του περιβάλλοντος σας ώστε να πετύχετε τους στόχους σας. Με λίγα λόγια σχέδιο.

Για την Τρίτη 24/3, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 8:25 η Αφροδίτη σχηματίζει θετικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 15:22 εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων, στις 22:09 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ήλιο και στις 23:52 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο. Συμπέρασμα: οι νυχτερινές ώρες είναι πιο πολύ για ξεκούραση, μερικούς ίσως να τους σκεπάσει και το πάπλωμα, και να μην θέλουν να σηκωθούν, γενικά όμως επικρατεί μια τάση νωχελείας μέχρι το μέσο της μέρας. Και από τις μεσημεριανές ώρες οι συνθήκες του πρωινού παύουν να είναι νωθρότητας και αντικαθιστώνται από πιο δραστήριες ώρες. Το βράδυ είναι πιο θετικό και προσφέρει δυνατότητες για σωστή σκέψη και οργάνωση. 

Για την Τετάρτη 25/3, Χρόνια πολλά για την Εθνική παλιγγενεσία,  η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 5:57 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Στις 14:17 η Σελήνη σχηματίζει θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Δια, στις 19:29 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Ουρανό και στις 21:24 ο Ήλιος πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο. Συμπέρασμα: με κάθε ειδους προβληματισμό σας βρίσκει το πρωινό της Αργίας για την επανάσταση και τελικά απελευθέρωση της πατρίδας μας, και ορισμένοι είναι, ίσως, και αρνητικά προσκείμενοι σε ό,τι έχετε να κάνετε για την ημέρα. Η Πορεία της μέρας όμως αποδεικνύεται πολύ θετική μάλιστα ίσως και σε σημείο υπερβολής. Ταυτόχρονα η εναλλαγή συναισθημάτων είναι από τις θετικότερες όπου, Βέβαια, ο καλύτερος βοηθός είναι οι καλές συνθήκες της μέρας στον καιρό και στην ευρύτερη ανταπόκριση του κοινωνικού περιβάλλοντος.

Για την Πέμπτη 26/3, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 5:05 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ερμή, στις 14:34 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Άρη και στις 21:45 εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου. Συμπέρασμα: οι συνθήκες τις πολύ πρώτες πρωινές ώρες είναι για ασυνεννοησία, ταυτόχρονα είναι για, πιθανά,  λάθη για όσους μετακινούνται αυτές τις ώρες που απαιτούν επιπλέον προσοχή και όχι βιασύνη. Και μέχρι τις πρώτες μεσημεριανές ώρες είναι σωστές οι συνθήκες για τα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά και να έχετε πιο θετική προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Στη τελευταία περίπτωση πρέπει να είστε σωστοί στην όποιες ενέργειες σας.

Για την Παρασκευή 27/3, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 9:42 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ήλιο και την πρώτη φάση του κύκλου της με τον ήλιο στην παρούσα διέλευση. Στις 13:33 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και στις 21:29 θετικό εξάγωνο με τον Αφροδίτη. Συμπέρασμα: μια θετική μέρα από την αρχή της, βέβαια, ενώ στην συνεχεία είναι πολύ αντίθετη με το πρωινό της, οι πιο θετικοί στην σκέψη ενδεχόμενα να αποφασίσουν για σήμερα μια απόσυρση από σημαντικές ενέργειες. Οι πιο σωστοί θα φροντίσουν ή και θα προετοιμάσουν τις στιγμές για το βράδυ παρέα με το ταίρι τους. 



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top