Για το Σάββατο 9/5, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 0:47 συμπορεύεται με τον Πλούτωνα, στις 5:38 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο και εννέα λεπτά αργότερα δυσμενές τετράγωνο με τον Ουρανό, στις 19:08 ο Ερμής επαναλαμβάνει την όψη με τον Ποσειδώνα και στις 23:35  η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Άρη. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυκτερινές ώρες του Σαββάτου είναι πριμοδοτημένες με διάθεση που αναπτύσσεται σε ερωτευμένους, σε αντίθεση στην όλη διάρκεια της μέρας που απαιτεί μια πιο καλύτερη εγρήγορση θεμάτων και ενδιαφερόντων σας. Καλό είναι να μην υπερβείτε τα λογικά όρια σε ανταλλαγές απόψεων και σε συναναστροφές με ευρύ κοινό. Οι πιθανές αγορές πρέπει να είναι λογικές και μετρημένες. Αργά το βράδυ όλα δείχνουν ότι έχει καλές για βραδινή έξοδο κουβέντα και παρέα, όμως όχι υπερβολές!

Για την Κυριακή 10/5, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 2:21 εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 6:51 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο και στις 20:10 θετικό τρίγωνο με το Ερμή. Συμπέρασμα: η μέρα δείχνει ότι είναι ήρεμη αλλά και σοβαρή, δεν αποτρέπει τίποτα από διασκέδαση και έξοδο για όσους μπορούν να βγουν. Μια γενική συμβουλή είναι ότι το πρωινό και όλη η μέρα είναι φιλά προσκείμενη στη θετική σκέψη και τοποθέτηση στα μικρά και μεγάλα ενδιαφέροντα σας γεγονός που αφήνει σε ελευθέρια κινήσεων και επιλογών για όλη την μέρα. Οι βράδυνες ώρες είναι πολύ θετικές και αφήνουν ικανό χρόνο για κοινωνικά και φιλικά σας ενδιαφέροντα.

Για την Δευτέρα 11/5, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 2:50 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με το Δια, στις 10:03 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ουρανό και στις 13:36 πραγματοποιεί την φάση τέταρτου με τον Ήλιο και δυσμενές τετράγωνο μαζί του. Συμπέρασμα: οι νυκτερινές ώρες είναι των ακρών και σε έκλυτη καλοπέραση, διασκέδαση ή σε ανταλλαγή συναισθηματικών ή ερωτικών απόψεων. Οι πρώτες ώρες και μέχρι το μεσημέρι είναι πιο δυναμικές για τους επαγγελματίες και κρύβουν ότι πιο θετικό μπορεί να δώσει και να εκμεταλλευτούν οι ανήσυχοι επαγγελματίες. Οι ευκαιρίες αυτές μπορεί άνετα να είναι και μέχρι αργά το βράδυ, σε όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει να είστε πολύ σίγουροι για τις ενέργειες και επιλογές σας.

Για την Τρίτη 12/5, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 5:40 ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 5:53 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων και πραγματοποιεί αμέσως δυσμενές τετράγωνο με το Άρη, στις 10:00 η Σελήνη επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον ανάδρομο Κρόνο, στις 14:16 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με την Αφροδίτη, στις 22:02 συμπορεύεται με τον Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: οι νυκτερινές ώρες είναι για ηρεμία, και από τις πολύ πρωινές υπάρχει μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που φτάνει μέχρι τις κεντρικές ώρες της μέρας, εκεί χρειάζεται προσοχή διότι κάποιοι ενδέχεται να αναπτύξουν αντίθετες απόψεις και θέσεις, συνθήκες και ίσως να επιλέξουν μια κάποια αντιπαράθεση. Οι συνθήκες γενικά εξομαλύνονται από τις μεσημεριανές ώρες και ηρεμούν τελείως με πολύ καλή θέληση στις βράδυνες ώρες. Χρονικά εκεί είναι και ώρες που μπορούν οι νεώτεροι να είναι και σε κάποια έξοδο.

Για την Τετάρτη 13/5, η Σελήνη βρίσκεται για δεύτερη μέρα στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 1:28 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ερμή, στις 7:48 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Πλούτωνα και στις 19:54 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Ήλιο. Συμπέρασμα: οι νυκτερινές ώρες απαιτούν ξεκούραση και τίποτα άλλο. Η μέρα ξεκινά πολύ θετικά δυναμικά και υπό προϋποθέσεις εύκολα δείχνει και δίνει τις ευκαιρίες και τους στόχους που είναι για τους δυναμικούς επαγγελματίες και κυνηγούς των ευκαιριών, οι συνθήκες είναι σχεδόν για όλους πολύ θετικές και αφήνουν ελάχιστους σε δυσμενή θέση ή προοπτικές. 

Για την Πέμπτη 14/5, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 8:13 εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού, στις 10:49 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Άρη, στις 12:01 θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο και στις 20:32 δυσμενές τετράγωνο με την Αφροδίτη. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυκτερινές ώρες και μέχρι το πρωί είναι ιδανικές για ξεκούραση καθώς όλα δείχνουν ότι οι δυναμικές της μέρας απαιτούν έλεγχο, σκέψη και οργάνωση για την εκμετάλλευση όλων των ευκαιριών που υπάρχουν από χτες δημιουργώντας ένα θετικό επαγγελματικό διήμερο για το σύνολο των επαγγελματιών και όχι μόνο. Ενώ ίσως να υπάρχει μια συναισθηματική ανησυχία αργά το απόγευμα προς βράδυ. Οι μεγαλύτεροι καλό είναι να πιο θετικοί στις ανάγκες των απόγονων τους. 

Για την Παρασκευή 15/5,  η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Κριού, στις 4:59 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ερμή, στις 8:25 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Δια, στις 9:02 ο Άρης πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο και σαράντα ένα λεπτά αργότερα η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Πλούτωνα και στις 15:03 η Σελήνη συμπορεύεται με τον Ουρανό. Συμπέρασμα: Οι πρωινές ώρες της μέρας κρύβουν θετικές εξελίξεις και δεν αφήνουν αρνητικές εκκρεμότητες σε ότι κάνετε. Ταυτόχρονα είναι και μέρα ή αν θέλετε πρωινό επιβράβευσης των στόχων και ενεργειών σας από παλιότερες πρωτοβουλίες σας. Βέβαια, δεν θα λείψουν και οι πιθανότητες μερικοί να υποχρεωθούν σε μια ακόμη υπεράσπιση των διεκδικήσεων και των στόχων τους, ειδικά κατά το πρωινό, οι όποιες επιτυχίες και αλλαγές προς το θετικότερο είναι ορατές και σε εφαρμογή από τις μεσημεριανές ώρες.

Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: 6974159292 και στο http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top