Για το Σάββατο 16/5, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Κριού, στις 10:02 εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και στις 21:48 πραγματοποιείται η μοναδική αστρολογική όψη της μέρας ένα θετικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: στο μεγαλύτερο τμήμα της μέρας οι συνθήκες κινούνται με ρυθμούς από τις χθεσινές κατευθύνσεις, αυτά μέχρι και τις πρώτες ώρες της μέρας. Από το μεσημέρι και μετά όλα δείχνουν ότι οι καταστάσεις αλλάζουν προς το θετικότερο. Ταυτόχρονα είναι ακόμα ομαλότερο το απόγευμα για αισθήματα και για ερωτευμένους. Ταυτόχρονα, οι επαγγελματίες θα δουν πολύ εύκολα, αν και Σάββατο, ότι κάποια σχέδια τους έχουν ευρεία απήχηση ή ότι οι απόψεις και ιδέες τους θα έχουν ευρύ κοινό. Γενικά και η αυριανή μέρα είναι πολύ θετική και στο σύνολο κάνει ένα πολύ θετικό Σαββατοκύριακο. 

Για την Κυριακή 17/5, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 2:05 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 2:25 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με την Αφροδίτη, στις 10:44 δυσμενές τετράγωνο με τον Δια και στις 11:37 θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυκτερινές ώρες είναι πολύ θετικές για κάθε δραστηριότητα που ξεκινάει από τις χθεσινές βράδυνες ώρες και φτάνουν μέχρι τις πρώτες ώρες της Κυριακής, βέβαια, να το ξαναπούμε ότι στα πολύ θετικά τους είναι οι ερωτευμένοι και οι εραστές. Κάποιες συνθήκες λίγο πριν το μεσημέρι, ενδεχόμενα δυσάρεστες, εξομαλύνονται πολύ γρήγορα και δίνουν την ηρεμία αλλά και τον έλεγχο. Οι θετικές συνθήκες γενικά είναι από τις λίγες καθώς προσφέρουν ηρεμία και σιγουριά.

Για την Δευτέρα 18/5, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 7:13 η Σελήνη συμπορεύεται με τον Ήλιο και πραγματοποιεί την φάση της νέας Σελήνης και την αρχή του νέου κύκλου της. Στις 12:27 εισέρχεται στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 15:49 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο και στις 20:25 συμπορεύεται με τον Άρη. Συμπέρασμα: η μέρα δείχνει ότι σοβαρεύει και ότι πιο χρειάζεται για σήμερα να είμαστε πιο σοβαροί όλοι μας. Να βάλουμε το μυαλό μας να σκεφτεί και να βρει λύσεις, αν υπάρχουν προβλήματα, αν δεν υπάρχουν να σκεφτούμε για τις επόμενες κινήσεις μας· ότι και να είναι παντός χρειάζεται εγκράτεια, ειδικά κατά τις μεσημεριανές ώρες, και από τις βράδυνες μπορείτε να είστε πιο δραστήριοι. Πρώτα στα σχέδια σας, αν έχετε ή αν υπάρχουν υποψίες για πιθανές δυσμενείς συνθήκες· όπου τότε θα πρέπει να ετοιμαστείτε και ανάλογα. Επίσης, η βράδια είναι θετική για τους ερωτευμένους αλλά και για παθιασμένους εραστές.

Για την Τρίτη 19/5, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 5:02 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 11:06 συμπορεύεται με τον Ερμή που σήμερα γυρνάει σε ανάδρομη πορεία, στις 14:23 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Δια και στις 20:57 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Ουρανό. Συμπέρασμα: οι πρωινές ώρες είναι λίγο άβολες στο ξύπνημα και ίσως μας υποχρεώσουν να ξανασκεφτούμε ή να επανεξετάσουμε λίγο καλύτερα κάποιες βιαστικές ενέργειες που έγιναν παλιότερα και τώρα μπορούν να διορθωθούν· όσο είναι δυνατόν. Από το μεσημέρι και μετά έχετε πολύ θετικές συνθήκες είτε να συνεχίσετε με τα πρωινά θέματα είτε να ασχοληθείτε με ότι σας ενδιαφέρει· μια καλή συμβουλή είναι ότι από το απόγευμα και μετά είναι κατάλληλες ώρες για άνεση, ίσως και λίγο τεμπελιά και ξεκούραση ή για ψυχαγωγία όσοι θέλετε. Ταυτόχρονα είναι καλή και θετική περίοδος για να πετύχετε τους στόχους σας οποίοι είναι αυτοί.

Για την Τετάρτη 20/5, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο των Δίδυμων, και στις 16:55 εισέρχεται στο ζώδιο των Δίδυμων και σήμερα όλες οι πλανητικές όψεις είναι σε γεωμετρικά όρια. Συμπέρασμα: στην κυριολεξία η μέρα είναι μια επανάληψη της χθεσινής καθώς δεν υπάρχουν σημαντικές πλανητικές όψεις. Και καθώς οι όψεις έχουν μια ευρύτερη επιρροή που σήμερα δεν ακυρώνονται από άλλες πλανητικές συσχετίσεις έχουμε μια ακόμα μέρα να ασχοληθούμε με τα χθεσινά θέματα και να επιμεληθούμε σωστότερα τους στόχους μας. Οι καλύτερες λύσεις θα έρθουν από τις απογεματινές ώρες και μετά. Να ξεκουραστείτε νωρίς και να ανακτήσετε δυνάμεις!

Για την Πέμπτη 21/5, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 10:32 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 11:44 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 20:06 η Σελήνη συμπορεύεται με την Αφροδίτη και στις 20:50 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Πλούτωνα. Συμπέρασμα:  ο πιο σημαντικός αστρολογικός παράγοντας σήμερα είναι η είσοδος του Ήλιου στους Δίδυμους, εκείνο που δείχνει καλό γίνεται και σημαντικό, για σήμερα, και μόνο ευκαιριακά για τους ελαφρούς στην σκέψη. Αντίθετα, το απόγευμα για τους ερωτευμένους είναι όλα θετικά, το ίδιο είναι και για όσους θέλουν να εκμεταλλευτούν τις συνθήκες· επαγγελματίες ή όχι.

Για την Παρασκευή 22/5, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 3:36 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ουρανό, στις 4:56 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Πλούτωνα. Συμπέρασμα: η μέρα απαιτεί από τις πρώτες νυχτερινές ώρες ηρεμία, ξεκούραση και ακόμα πιο απλά γέμισμα των «μπαταριών» για ανάκτηση δυνάμεων κάθε είδους. Δεν πάει όμως να είναι και θετικές οι νυκτερινές ώρες για τους εραστές. Οι επαγγελματίες καλό είναι να είναι προσεκτικοί σήμερα για να έχουν τα κέρδη τους και στο μέλλων. Ταυτόχρονα, οι ικανότητες τους πρέπει να είναι ξεκάθαρες και υπεύθυνες, τα υπόλοιπα είναι θέμα χρόνου!   

Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: 6974159292 και στο http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html  





0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top