Για το Σάββατο 23/5, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 0:42 εισέρχεται στο ζώδιο του λέοντα, στις 3:47 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ήλιο και τέσσερα λεπτά αργότερα πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο, στις 4:34 ο Ήλιος πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο και στις 16:15 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Άρη. Συμπέρασμα: οι όποιες δυσκολίες είναι στις νυχτερινές ώρες της μέρας. Όποτε οι συνθήκες είναι μάλλον για ύπνο και ξεκούραση. Δραστήρια είναι η μέρα και κρύβει θετικές προοπτικές. Αυτές πιο πολύ είναι για καθημερινές ασχολίες αλλά και για επαγγελματίες που αναζητούν την ευκαιρία εκεί που άλλοι υποχωρούν. Θετική είναι η βράδια για λίγους και καλούς φίλους, παρέα και ηρεμία. Φυσικά πριμοδοτεί με κέφι τις πρώτες ώρες της Κυριακής.

Για την Κυριακή 24/5, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του λέοντα, στις 0:34 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, στις 7:05 συμπορεύεται με τον Δια, και στις 13:49 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ουρανό. Συμπέρασμα: όσοι αποφασίσουν να ξενυχτήσουν ή να έχουν ένα πιο χαρούμενο σαββατόβραδο το έχουν μέχρι το πρωί σήμερα Κυριακή. Ενώ όσοι έχουν σχέδια για το υπόλοιπο της μέρας να περιμένουν αλλαγές σε ό,τι σχεδιάζουν κατά κανόνα ευχάριστες και αναζωογονητικές. Εκείνο που πρέπει σοβαρά να προσέξετε είναι να είστε μακριά από προβλήματα δικά σας ή και άλλων. Φυσικά, να προσέχετε τις μετακινήσεις σας και τα οχήματα σας· επίσης και την συμπεριφορά σας όταν μετακινείστε.

Για την Δευτέρα 25/5, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του λέοντα, στις 11:51 εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου, στις 14:47 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο, στις 20:09 η Αφροδίτη επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Ουρανό και στις 20:18 η Σελήνη επαναλαμβάνει την ίδια όψη και πραγματοποιεί την πρώτη φάση του κύκλου της με τον Ήλιο. Συμπέρασμα: η εβδομάδα ξεκινά σαν τσαγκαροδευτέρα και φυσικά φταίνε όλα και ολοι που κάνουν του κεφαλιού τους. Ηρεμήστε και να έχετε συμμετοχή στα προβλήματα μόνο αν σας αφορούν και μόνο τότε. Η ουδετερότητα σε αυτήν την περίπτωση φτάνει. Αποφύγετε τις σκηνές ζήλιας για να μην έχετε χωρισμό αργά το απόγευμα και για να «βγάλετε» το βράδυ όπως λένε κάποια ρητά της νεολαίας. Πολύ εύκολα θα έλεγα ότι η δυναμική από την νέα Σελήνη στο ζώδιο του ταύρου που έγινε σε αναιρετικές μοίρες έχει πολλές δυνατότητες σήμερα να δείξει την, πιθανότατα, δυσμενή  δυναμική της. 

Για την Τρίτη 26/5, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 2:38 ο Άρης πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 7:32 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Ποσειδώνα και είκοσι ένα λεπτά αργότερα πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Άρη, στις 10:42 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον ανάδρομο Ερμή και στις 18:36 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Συμπέρασμα: γενικά οι συνθήκες από τη χθεσινή μέρα είναι ακραίες και συνεχίζονται και σήμερα, για μερικούς μια απώλεια αγαθού ή χρημάτων ίσως να είναι μια ρεαλιστική πιθανότητα από χτες Δευτέρα έως αύριο Τετάρτη, ενδεχόμενα και μεταφορικού μέσου. Ταυτόχρονα, η τάση για ψέματα κάθε είδους και για κλοπές είναι αυξημένες καθώς πολλοί, δυστυχώς για αυτούς, αποκαλύπτονται. Όσοι δώσουν υποσχέσεις αυτές θα σβήσουν με το πρώτο φως της μέρας. Ταυτόχρονα είναι αυξημένες οι πιθανότητες για το κοινό αίσθημα να συσσωρεύσει αντιδράσεις απέναντι σε ψέματα. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και στην απλή καθημερινότητα του κάθε ατόμου. Όλα δείχνουν ότι ηρεμούν οι συνθήκες από νωρίς το βράδυ.

Για την Τετάρτη 27/5, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο της παρθένου, στις 5:21 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με την Αφροδίτη, στις 13:36 ο ανάδρομος Ερμής συμπορεύεται με τον Άρη. Συμπέρασμα: δυο είναι οι σημαντικές όψεις της μέρας, η πρώτη ευνοεί τους εραστές και η δεύτερη που είναι στο κέντρο της μέρας υποβοηθάει το μαχητικό λόγο που εύκολα μπορεί να γίνει αντίδραση αντίστοιχη αλλά και βία. Στην θετική τους τάση πολύ εύκολα κάποιος αναγνωρίζει την δυναμική των ευκαιριών και φέρνει τις καταστάσεις στα μέτρα του. Ενώ όσοι έχουν εργαστεί σκληρά ανταμείβονται. Οι επαγγελματίες έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν με άμεσες και σωστές ενέργειες.

Για την Πέμπτη 28/5, η Σελήνη είναι για τέταρτη μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 0:42 εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, στις 3:16 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο, στις 14:31 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο και στις 21:00 η Σελήνη επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον ανάδρομο Ερμή. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυκτερινές ώρες απαιτούν ηρεμία και ξεκούραση. Ενώ η μέρα ολόκληρη έχει να προσφέρει εκπληκτικές δυνατότητες σε όλες τις καθημερινές ή μη δραστηριότητες σας. Μπορεί όλα να είναι στην θετικότερη τους κατάσταση και να υπάρχουν οι λύσεις διεξόδων από παλιότερα προβλήματα, δεν είναι όμως σε όλες τις περιπτώσεις λύσεις που δίνονται απλόχερα σαν δώρα. Στις βράδυνες ώρες καλό είναι να είστε  με μια θετική διάθεση αυτοκριτικής και αν έχετε, ενίοτε, και λάθη καλό είναι να τα εξαλείψετε.

Για την Παρασκευή 29/5, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Ζυγού, στις 0:24 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Άρη, στις 7:10 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Πλούτωνα, στις 9:23 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Δια, στις 10:00 ο ανάδρομος Ερμής πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 15:17 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Ουρανό και στις 23:20 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με την Αφροδίτη. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυκτερινές ώρες είναι πολύ θετικές για αισθηματικά θέματα και εραστές. Το πρωινό ξύπνημα από καταναγκαστικό εύκολα μετατρέπεται σε θετικό. Η μέρα συνεχίζεται θετικότερα και δυναμικά ανατρεπτικά ειδικά σε θέματα που αφορούν επαγγελματίες με νέες συνεργασίες σε εξέλιξη· ενίοτε στο πλαίσιο αυτό κάποιες άλλες συνεργασίες, συνεταιρισμοί ή και οικογενειακές συμβιώσεις πιθανόν να τελειώνουν, ίσως και δραματικά. Στην τελευταία περίπτωση το πλάνο ξεκινάει από το μεσημέρι και τελειώνει αργά το βράδυ με έντονα αισθήματα ζήλιας. Όσοι δεν έχετε προβλήματα, είστε τυχεροί και απομακρυνθείτε από των άλλων.  

Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: 6974159292 και στο http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html





0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top