Για το Σάββατο 30/5, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Ζυγού, στις 12:33 εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού και στις 19:55 πραγματοποιεί την μοναδική και θετική αστρολογική όψη της μέρας από τον Ερμή που συμπορεύεται με τον Ήλιο. Συμπέρασμα: οι πρώτες ώρες της μέρας απαιτούν ηρεμία και σωστή οργάνωση όλον των ενεργειών σας, αν δεν τις μεθοδεύσετε σωστά ενδεχόμενα να χρειαστεί να τις επαναλάβετε και αργά το βράδυ όλα δείχνουν ότι η επιλογή είναι μια και μόνη διασκέδαση· αυτό είναι πιο πολύ για τους νέους που αντέχουν!

Για την Κυριακή 31/5, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 7:30 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 16:07 ο Ήλιος πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 17:40 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα και στις 20:30 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Δια. Συμπέρασμα:  Παρ’ότι είναι Κυριακή όσοι μπορείτε δείτε με άλλο πνεύμα τις ευθύνες, αν είναι δυνατόν φροντίστε ο ύπνος να είναι θετικός και όσο το δυνατόν ξεκούραστος. Και για την υπόλοιπη μέρα εκείνο που θα σας βοηθήσει παρά πολύ είναι η διαύγεια σκέψης ώστε μέχρι αργά το βράδυ να καταφέρεται να έχετε καθαρά και χωρίς «λάκκους» τα επόμενα σταδία της καριέρας σας. Το δεύτερο στάδιο είναι πολύ πιο μεθοδικό καθώς πρέπει να επιμεληθείτε λεπτομέρειες. Και το τρίτο θέλει μυστικότητα, σε σημείο που να μην το γνωρίζεται ούτε εσείς· τόσο απλά!

Για την Δευτέρα 1/6, Καλό μήνα, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 14:01 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με την Αφροδίτη, στις 21:39 εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη και στις 23:20 συμπορεύεται με τον ανάδρομο Κρόνο. Συμπέρασμα:  το πρωινό της μέρας είναι πολύ θετικό σε σημείο που ίσως να μην θέλετε να τελείωση, η θετικότητα της μέρας κρατάει μέχρι τις πρώτες ώρες του απογεύματος, και πολύ αργά το βράδυ κυριαρχεί μια υπευθυνότητα, σοβαρότητα και φυσικά εργασιομανία που στο τέλος αποδεικνύεται και πολύ επωφελής.

Για την Τρίτη 2/6, η Σελήνη βρίσκεται για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Τοξότη, στις 11:27 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή, στις 15:37 και πάλι δυσμενές τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και στις 19:18  δυσμενή αντίθεση με τον ήλιο όπου και πραγματοποιεί την φάση της Πανσελήνου. Συμπέρασμα: όλα δένουν ότι είναι μέρα επικοινωνίας, γρήγορων μηνυμάτων και αλλαγές στο … φτερό, επίσης είναι σίγουρο ότι τα ψέματα έχουν την τιμητική τους και οι εμπνευστές τους την πτώση και το πραγματικό φανέρωμα τους στο λιτό σανίδι της θεατρικότητας, εισπράττοντας την αποδοκιμασία του θεατρικού κοινού. Ενίοτε μεγάλη ομάδα κοινού ενδεχόμενα από κοινωνικά θέματα να απογοητευτεί.

Για την Τετάρτη 3/6, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Τοξότη και στις 1:30 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Άρη, στις 4:31 και 8:58 πραγματοποιεί θετικά τρίγωνα πρώτα με τον Δια και μετέπειτα με τον Ουρανό. Συμπέρασμα: οι πρώτες πρωινές ώρες είναι ιδανικές για εραστές μέχρι το ξημέρωμα. Και στο υπόλοιπο της μέρας κινείστε ή κινούνται όλα με τους ρυθμούς της χθεσινής μέρας. Φροντίστε να δείτε την ευχάριστη πλευρά και να μην αγαπήσετε τον ταραμά! Επίσης να αποφύγετε τις οποίες υπερβολές μεταξύ των φίλων και συνάδελφων σας, καιροφυλακτούν πιθανές παρεξηγήσεις.

Για την Πέμπτη 4/6, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Τοξότη, στις 3:50 εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στις 21:03 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο, την μοναδική αστρολογική όψη της μέρας, με τον Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: σήμερα δεν υπάρχουν πολλές αστρολογικές όψεις και η είσοδος της σελήνης στον αιγόκερω είναι τις νυχτερινές ώρες, και την «βαρύτητα» η μέρα την έχει αργά το απόγευμα από το θετικό εξάγωνο, έτσι από την χθεσινή μέρα και μέχρι τις αυριανές πρωινές ώρες όλα κινούνται σε μια θετικότητα. Το ελάττωμα για την μεγάλη διάρκεια της είναι μια κυμαινόμενη διάθεση θετικών στιγμών προς ουδέτερες τάσεις. Όποτε οι περισσότεροι έχετε να ηρεμήσετε σε λογικά πλαίσια. Και για τους επαγγελματικά ανήσυχους οι ευκαιρίες δεν πάνε πίσω, αντίθετα θα δοθούν οι ευκαιρίες και θα είναι πολύ καλές.

Για την Παρασκευή 5/6,  η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 6:06 συμπορεύεται με τον ανάδρομο Πλούτωνα, στις 13:53 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ουρανό, στις 18:32 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του λέοντα. Συμπέρασμα: οι πρώτες ώρες της μέρας είναι πολύ καλές για ερωτευμένους εραστές. Το μέσο της μέρας κρύβει πολλές εκπλήξεις και ενίοτε δυσάρεστες ανατρεπτικές εξελίξεις σε όσους δεν μπορούν να είναι έτοιμοι ή να είναι ευκολόπιστοι σε ψέματα των άλλων. Οι συνθήκες είναι όλες θετικότερες προς τις βράδυνες ώρες και σε πολλούς φέρνουν και θετικότερες εξελίξεις.

Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: 6974159292 και στο http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html  



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top