Για το Σάββατο 6/6, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 2:38 ο Άρης πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Δια, στις 8:01 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου και εξήντα λεπτά αργότερα πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με την Αφροδίτη, στα επόμενα δυο θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο και στα επόμενα είκοσι λεπτά η Αφροδίτη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο και στις 17:34 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή. Συμπέρασμα: οι πρώτες ώρες του Σαββάτου είναι πολύ θετικές και διαθέσιμες για όλους και όλα, οι θετικές στιγμές για το Σαββατοκύριακο είναι από τις πρώτες ώρες του πρωινού και κρατούν για πολύ, ευτυχώς εχουμε και Κυριακη. Το πρωί αποφύγετε τις οποίες τάσης ζήλιας, και μέχρι το απόγευμα όπου κλείνουν τα μαγαζιά μπορείτε να ασχοληθείτε με πολλά και διάφορα καθώς οι συνθήκες είναι θετικές και για καλοκαιρινές αγορές, ειδικά για τους νεώτερους· μόνο που θα πρέπει να αγοράσετε με μέτρο και θετική σκέψη.

Για την Κυριακή 7/6, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 11:57 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο, στις 14:05 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Δια, στις 15:31 θετικό τρίγωνο με τον Άρη και τέλος στις 17:30 θετικό εξάγωνο με τον Ουρανό. Συμπέρασμα: η Κυριακή είναι ακόμα πιο θετική σε όλα και είναι «ραμμένη» σε καλοκαιρινά πλαίσια και ρυθμούς. Αυτή η τάση είναι σίγουρη τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα που τα θετικά είτε παίρνουν αυξητική πορεία είτε φέρνουν για λίγους απότομη επιστροφή στα συνηθισμένα. Ότι και να είναι παντός αυτό το ΣΚ είναι από τα πρώτα θετικά και όμορφα του φετινού καλοκαιριού.

Για την Δευτέρα 8/6, η σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου και στις 11:16 εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 12:01 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο και στις 19:40 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον ανάδρομο Ερμή. Συμπέρασμα: σε αντίθετη κατεύθυνση είναι η σημερινή μέρα, στην ουσία, και ευτυχώς, για λίγους είναι μια ακόμα τσαγκαροδευτέρα που απλά περνάει. Παρόλα αυτά καλό είναι οι μεγαλύτεροι να είναι πιο προσεκτικοί στις ευθύνες τους και έτοιμοι να αποδείξουν ότι όλοι μπορούν να στηρίζονται πάνω τους· και τις βράδυνες ώρες όλα πάνε περίφημα σε μια υπέροχη ασυνεννοησία, κάπου εκεί στο βραδάκι μπορεί να χάσετε και κάτι όποτε προσέχετε! Α! και μακριά από ζήλιες· και η μαγική λέξη για σήμερα είναι υπομονή!

Για την Τρίτη 9/6, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 0:55 ο Ήλιος πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Δια, στις 3:56 η Σελήνη συμπορεύεται με τον Ποσειδώνα, στις 10:29 ο Άρης πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ουρανό, στις 12:36 η Σελήνη επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον ανάδρομο Πλούτωνα, στις 18:41 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο και την τελευταία φάση του κύκλου της με τον Ήλιο και στις 21:08 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Άρη. Συμπέρασμα: οι πρώτες ώρες, νυκτερινές, της μέρας είναι θετικές για οτιδήποτε αλλά η πρόταση είναι ξεκούραση και ύπνος καθώς η μέρα είναι δραστήρια και δυναμική από το πρωί. Βέβαια, οι συνθήκες είναι θετικές για να λύσετε πιθανά προβλήματα σας μια και καλή ή τουλάχιστον με τους καλύτερους όρους που ενδεχόμενα δεν μπορούσατε να έχετε παλιότερα. Και από το βραδάκι είναι στιγμές περισυλλογής, αλλά και ταυτόχρονα συμμαζέματος πολλών απόψεων που ίσως να μην είναι και οι καλύτερες. Παντός να θυμάστε ότι καλό είναι να αποφύγετε τα νεύρα· καθώς και για απόψε η μαγική λέξη είναι η υπομονή· που φαίνεται ότι δεν υπάρχει για τους γεμάτο πάθος εραστές!

Για την Τετάρτη 10/6, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 14:13 εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού, στις 14:44 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο, στις 15:51 ο ανάδρομος Ερμής πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με την Αφροδίτη, στις 22:03 η Σελήνη επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον ανάδρομο Ερμή και στις 22:32 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με την Αφροδίτη. Συμπέρασμα: μέχρι τις μεσημεριανές ώρες οι στιγμές περνούν αργά και νωχελικά, για τους περισσότερους, ενώ για τους λιγότερους αναμένεται να έχει λάθη και προβλήματα αν κινηθούν χωρίς σχέδιο και προοπτική σε όλο το πρωινό. Ενώ από το μεσημέρι και μετά οι συνθήκες είναι από τις θετικότερες για όλα, σωστή επικοινωνία, ιδανικές στιγμές με το ταίρι σας εύκολη απορρόφηση των ενεργειών και δραστηριοτήτων σας από ομάδες ατόμων. Ιδανικές συνθήκες και για παρουσίαση των ιδεών σας και για νέες επαγγελματικές συνεργασίες.

Για την Πέμπτη 11/6, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Κριού, στις 0:30 ο Ήλιος πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ουρανό, στις 15:29 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα, στις 21:13 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Δια και στις 23:44 συμπορεύεται με τον Ουρανό. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυκτερινές ώρες είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές και για πολλούς είναι και ερωτικές. Σε μερική αποστασιοποίηση είναι οι πρωινές ώρες της καθημερινής δραστηριότητας καθώς όλα τα θέματα, εργασίες, υποθέσεις, συναντήσεις φιλικές ή επαγγελματικές κλπ δεν θέλουν να έχουν καμία εξέλιξη· στην κυριολεξία δείχνουν ότι έχουν πέσει σε βαλτώδη λάκκο. Απόλυτα αντίθετο είναι το βράδυ με τις χαρούμενες αλλαγές που φέρνει έστω και σαν διάθεση της στιγμής.

Για την Παρασκευή 12/6,  η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Κριού, στις 1:22 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ήλιο, στις 2:42 επαναλαμβάνει τη ίδια όψη με τον Άρη και στις 17:16 εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου. Συμπέρασμα: οι σημερινοί πλανητικοί συσχετισμοί είναι ξεκάθαρα δυναμικοί για τους εραστές και μόνο, καθώς και για τους υπόλοιπους που απαιτούν … ηρεμία και αυτό γιατί όλοι οι συσχετισμοί είναι τις πρώτες νυκτερινές ώρες της μέρας. Στην πραγματικότητα η μέρα είναι κάτι από δυσκολίες, κάτι από καθυστερήσεις, κάτι από προβλήματα τόσο μικρά που απλά μας ενοχλούν. Όλα αυτά είναι μέχρι το απόγευμα που όλα αλλάζουν σε πιο θετικά, απλά και ήρεμα λεπτό το λεπτό.

Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: 6974159292 και στο http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top