Να ευχηθούμε πολύχρονοι, στα γενέθλια σας· και με Ερμή Αφροδίτη και Δια στις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας βρίσκει ο μήνας και οι όσοι έχουν γενέθλια μέχρι τις 16 έχουν κάτι από την εύνοια του, όχι πολλά αλλά κάτι αφήνει, είτε για καλό είτε για κακό. Γενικά όμως οι τάσεις αλλάζουν και μάλιστα θα λέγαμε ότι αλλάζουν και πολύ, είναι σχεδόν σίγουρο ότι κάτι θα αντιληφθείτε από τις πρώτες μέρες του μήνα. Σε αυτό φταίει ότι σταδιακά αποχωρεί ο Άρης από το ζώδιο που ενεργοποιεί συνθήκες και καταστάσεις που σας ταλαιπωρούσαν και αφήνει τα απομεινάρια του μέχρι σε όλους τους Καρκίνους. Εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι βασικοί τομείς σας πλήττονται, τομείς όπως είναι των συνεργατών σας και του συντρόφου, και αυτό εχει προέκταση στα επαγγελματικά και συναισθηματικά. Ας δούμε το τι μπορεί να συμβεί στα επαγγελματικά σας, πιθανόν και μέχρι τα υπόλοιπα γενέθλια σας, οι απαιτήσεις που έχετε είναι πολλές, μάλιστα μπορεί να έχουν και άλλοι από σας, είτε προϊστάμενοι σας είτε υφιστάμενοι σας, τις πρώτες ενδείξεις θα τις έχετε στην αρχή του μήνα όπου πρέπει να είστε ετοιμοπόλεμοι για αλλαγές το ίδιο και κατά το Οκτώβριο. Στα αισθηματικά σας και ανάλογα με το ωροσκόπιο σας οι εξελίξεις είναι των ακρών με αντίστοιχα συναισθήματα και πράξεις, είτε μια σχέση προχωράει με όρους που πιθανών δεν τους θέλετε, είτε μοιραία σαλπάρετε με βάρκα την ελπίδα και όπου βγει, αυτό το γνωρίζεται τουλάχιστον τώρα, από τον Σεπτέμβριο έως τον Οκτώβριο θα έχετε μοιραία πάρει τις αποφάσεις σας. Ότι και να αποφασίσετε οι εξελίξεις δεν θα σας αρέσουν και θα είναι εμφανείς στη αλλαγή του 14 προς το 15. Ενώ, για τώρα μην ανησυχείτε όλα είναι υπό το έλεγχο σας; Στα κοινωνικά σας μην ανησυχείτε είστε στα καλύτερα σας και μάλιστα όσοι έχετε τις διακοπές σας τώρα είναι μια πολύ θετική περίοδος. Για τον Αύγουστο που αποδεικνύεται πολύ ερωτικός όλα δείχνουν ότι η πλειοψηφία είναι σε διακοπές χωρίς πολλά – πολλά να τους ενδιαφέρουν. Βέβαια η κοινωνική ζωή είναι και στα καλύτερα της γεγονός που γεμίζει τις μπαταρίες σας που είναι πολύ απαραίτητο. Σημαντικό μειονέκτημα ίσως είναι τα οικονομικά σας που δείχνουν ότι έχετε κάποιο πρόβλημα. Πιθανόν αυτό να είναι στη κορύφωση του από τις αρχές του Αυγούστου και μετά.


Για τον Ιούλιο οι Θετικές εξελίξεις είναι για όσους έχουν γεννηθεί τα έτη 1953-1973. Οι Αρνητικές είναι για όσους έχουν γεννηθεί τα 1964-1986. Ενώ θετικές αισθηματικές αλλαγές έχουν όσοι έχουν γεννηθεί τα έτη 1957 –1976-1988. Πάντα κατά περίσταση και αν το υποστηρίζει και ο γενέθλιος χάρτης τους.

Για τον Αύγουστο οι Θετικές εξελίξεις είναι για όσους έχουν γεννηθεί τα έτη 1951-1953. Οι Αρνητικές είναι για όσους έχουν γεννηθεί τα 1956-1967-1978. Ενώ θετικές αισθηματικές αλλαγές έχουν όσοι έχουν γεννηθεί τα έτη 1965-1977. Πάντα κατά περίσταση και αν το υποστηρίζει και ο γενέθλιος χάρτης τους.



0 Comments
Fb Comments
Comments :

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top