Γεμάτους ανησυχίες σας βρίσκει ο Ιούλιος θα έλεγα ότι μάλλον δεν πρέπει να ανησυχείτε τόσο διότι δεν είναι ακόμα η ώρα να έχετε τέτοιες ανησυχίες. Για τώρα πρέπει να είστε επικεντρωμένοι μόνο στις επαγγελματικές σας εξελίξεις και σε ό,τι αφορά την καριέρα σας σε τίποτα άλλο. Βέβαια, το ότι ανησυχείτε δεν σας κάνει υπερβολικό καθώς έχετε πάρει τα μηνύματα από πολύ νωρίς και γνωρίζετε το τι πρέπει να κάνετε και μάλιστα στην ώρα τους. Κάπου στα μέσα του μήνα όλα δείχνουν ότι έχετε αποφασίσει τις επόμενες ενέργειες σας. Γνωρίζεται ότι θα χτυπήστε μαχαίρι; Αν ναι, τότε υπάρχει πιθανότητα να είστε εσείς οι νικητές. Στα αισθηματικά σας είναι καιρός να είστε πιο συγκεκριμένοι στο τι ζητάτε, βέβαια, είναι ευκαιρία τώρα να ψαρέψετε τι το τι προθέσεις έχει το ταίρι σας για το κοινό σας μέλλον, όσοι είστε δεσμευμένοι είτε επίσημα είτε ανεπίσημα. Οι αδέσμευτοι μπορούν πολύ εύκολα να παίξουν σε πολλά ταμπλό μόνο να αποφεύγουν τις υπερβολές και να μάθουν να λένε αληθινές ιστορίες. Τόσο στο κοινωνικό περιβάλλον που αυτόν τον μήνα είναι πολύ δραστήριο και είναι εμφανές ότι σας έχουν πρωταγωνιστή. Σταδιακά και για όλον τον Αύγουστο καθώς έχει μπει και ο Δίας στο ζώδιο σας από τις 16 του προηγούμενου, εκείνο που θα σας ζητήσω είναι να προσέξετε τις πολλές γευστικές απολαύσεις καθώς κινδυνεύετε να πάρετε επιπλέον κιλά, όμως οι συνθήκες είναι πιο βατές παρότι είναι και μήνας διακοπών και όσοι είστε σε διακοπές μάλλον είναι από τις πιο ωραίες που έχετε εδώ και χρόνια. Χωρίς αυτό να μειώνει την προσωπικότητα σας και τις δημιουργικές σας ικανότητες που κακά τα ψέματα τις αναπτύσσεται παντού. Ανάλογα θετικά κινείστε και στα αισθηματικά σας είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι. Όλα είναι πολύ θετικά και σίγουρα αφήνεται το στίγμα σας. Για τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες θα έλεγα ότι όλα στηρίζονται σε σας και μόνο. Εξαίρεση ίσως να έχουν όσοι το επάγγελμα τους είναι εποχιακό και με θέματα του καλοκαιριού, καθώς είναι σε συνεχή αλλα θετική δραστηριότητα.


Για τον Ιούλιο οι Θετικές εξελίξεις είναι για όσους έχουν γεννηθεί τα έτη 1985-1993. Δεν υπάρχουν ενδείξεις για αρνητικές χρονιές . Ενώ θετικές αισθηματικές αλλαγές έχουν όσοι έχουν γεννηθεί τα έτη 1978-1990. Πάντα κατά περίσταση και αν το υποστηρίζει και ο γενέθλιος χάρτης τους.

Για τον Αύγουστο οι Θετικές εξελίξεις είναι για όσους έχουν γεννηθεί τα έτη 1985-1993. Οι Αρνητικές είναι για όσους έχουν γεννηθεί τα 1952-1967-1974-1993. Ενώ θετικές αισθηματικές αλλαγές έχουν όσοι έχουν γεννηθεί τα έτη 1953-1979-1991. Πάντα κατά περίσταση και αν το υποστηρίζει και ο γενέθλιος χάρτης τους.



0 Comments
Fb Comments
Comments :

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top