Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι τίποτα δεν σας απασχολεί αυτόν τον μήνα και αυτό είναι αμέσως μετά τα προβλήματα(;) κοντά στις 4 που έχετε άμεση αλλαγή κλίματος σε πιο ευχάριστο. Αυτό αφορά πρώτα τον κοινωνικό σας αντίκτυπο και πιο έμμεσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Βέβαια η λύση είναι κοντά και έρχονται από τις θετικές τοποθετήσεις του πλανήτη κυβερνήτη σας, τον Ερμή ως προς το ζώδιο σας φέρνοντας την ηρεμία που θέλετε. Αυτή μπορεί να είναι μια λύση: όπως το κλείσιμο του κινητού, για καμπόσες ώρες ή ακόμα και για ανάλογες μέρες ώστε να φύγετε σε άγνωστα μέρη με ένα δισάκι στον ωμό για διακοπές, όσοι είστε νέοι. Οι μεγαλύτεροι έχετε πολλά να σκεφτείτε και η τελευταία επιλογή είναι κάπως απίθανη, και εφόσον έχετε λύσει τα προβλήματα, αν υπάρχουν, αποφασίζεται να φύγετε πιο ήρεμοι σε διακοπές, οι νεώτεροι πιθανόν να βρίσκονται. Έτσι οι εύθηνες σας είναι μέχρις τις 10 περίπου που πρέπει να έχετε τελειώσει όλες τις επαγγελματικές σας εκκρεμότητες. Από εκεί και μετά η διασκέδαση για τους μεγαλύτερους, πιθανόν, από το βάρος των ευθυνών, δεν θα είναι ξέφρενες είναι όμως καλές και έχει φίλους και καλή ψυχαγωγία. Να αποφύγετε τις κάθε είδους υπερβολές κάπου κοντά στις 20 του μήνα. Ο Αύγουστος από τις αρχές δείχνει να είναι κομματάκι ανατρεπτικός δεν θα είναι όμως πολύ επικίνδυνος αν προσέξετε και δεν βάλετε το χέρι σας στην φωτιά που σας κυνηγάει με κάθε μέσο, είτε μετακίνησης είτε φραστικά, είτε με παρεξήγηση σε φιλικό ή οικογενειακό περιβάλλων. Μην ξεχνάτε ότι τον Αύγουστο ανάβουν πιο εύκολα τα κάθε είδους πνεύματα και αίματα. Τέλος να θυμάστε ότι η παρουσία του Δια στο απέναντι τομέα από την εργασίας σας είναι ικανός να φέρει πολύ θετικά αποτελέσματα τουλάχιστο για τώρα και σε για όσους έχουν γενέθλια μέσα στον Αύγουστο.
                  

Για τον Ιούλιο οι Θετικές εξελίξεις είναι για όσους έχουν γεννηθεί τα έτη 1951-1969-1981. Οι Αρνητικές είναι για όσους έχουν γεννηθεί τα 1978-1982-1986-1990. Ενώ θετικές αισθηματικές αλλαγές έχουν όσοι έχουν γεννηθεί τα έτη 1954-1959-1964-1966-1992. Πάντα κατά περίσταση και αν το υποστηρίζει και ο γενέθλιος χάρτης τους.

Για τον Αύγουστο οι Θετικές εξελίξεις είναι για όσους έχουν γεννηθεί τα έτη 1951-1981. Οι Αρνητικές είναι για όσους έχουν γεννηθεί τα 1956-1960. δεν υπάρχουν ενδείξεις για συγκεκριμένα έτη. Πάντα κατά περίσταση και αν το υποστηρίζει και ο γενέθλιος χάρτης τους.



0 Comments
Fb Comments
Comments :

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top