Το αστρολογικό γεγονός του μήνα για σας είναι ότι στις 16 ο Δίας είναι σε φιλικό ζωδιακό τομέα που σας πριμοδοτεί, και ότι ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία στον τομέα των οικονομικών σας, ας μείνουμε για λίγο σε αυτά, που η αλλαγή ζωδίου που πραγματοποιείται από τον Δια σας προσφέρει μια καλύτερη κοινωνικότητα και ευχέρεια στο να πετύχετε τους στόχους σας. Αυτοί είναι κοινωνικοί φιλικοί, ενίοτε είναι και επαγγελματικοί, οικονομικοί, είτε σας επιφυλάσσει νέες συναισθηματικές συγκινήσεις για τους περισσότερους από εσάς. Μια αίσθηση ελευθέριας αναμένεται να υπάρχει από το θέμα των χρημάτων αλλά και των εσόδων από τα μέσα του μήνα, γεγονός που δείχνει ότι μάλλον τα έχετε πάει πολύ καλά με την διαχείριση τους. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα εκεί που είστε να ξεχάσετε και την ανάγκη των χρημάτων ή στην άλλη περίπτωση να μην … έχετε χρήματα. Μπορεί να αρχίζει για όλους η περίοδος των διακοπών από την αρχή του μήνα, για ορισμένους από σας ξεκινάει από τις 20 και μετά, μέχρι το τέλος του μήνα ο τομέας των συνεργατών σας είναι βαρύς σε απρόβλεπτα γεγονότα και σε απότομες αλλαγές στην διάθεση τους ή της συντρόφου από κακή συνεννόηση και στις δύο περιπτώσεις.  Όποτε αν βρίσκεστε σε διακοπές και μακριά από προβλήματα είναι η καλύτερη περίπτωση. Γενικά, αν μπορείτε προγραμματίστε όσο είναι δυνατόν τις διακοπές σας από τα τέλη του μήνα και μετά. Για τον Αύγουστο είναι καλό να είστε προσεκτικοί/ες πιο πολύ στα ερωτικά σας και στις γνωριμίες του καλοκαιριού, καλό είναι να μην υπερβάλετε και να θυμάστε ότι οι καλοκαιρινοί έρωτες και τα πάθη που βιώνονται στην άκρη του κύματος τελειώνουν γρήγορα αν δεν υπάρχει σοβαρή ανταπόκριση στα ωροσκοπία σας. Βέβαια οι συνθήκες είναι τέτοιες που καμία λογική δεν επιτρέπει σκέψη στο πάθος που … τελειώνει. Επίσης να μην ξεχνάτε ότι οι τελευταίες εκλείψεις που έγιναν την άνοιξη είναι πολύ ενεργοποιημένες για το ζώδιο σας και για τον Αύγουστο, τουλάχιστον μέχρι τις 17. Όσοι έρθουν νωρίς από τις διακοπές και εργάζονται πρέπει να είναι προετοιμασμένοι ψυχολογικά για την υποδοχή στο εργασιακό περιβάλλον που δεν θα είναι η αναμενόμενη όχι τόσο από συναισθήματα όσο από εύθηνες που σας τραβάνε με το ζόρι να πάρετε αποφάσεις.
                  
Για τον Ιούλιο οι Θετικές εξελίξεις είναι για όσους έχουν γεννηθεί τα έτη 1957. Οι Αρνητικές είναι για όσους έχουν γεννηθεί τα 1952-1990. Ενώ θετικές αισθηματικές αλλαγές έχουν όσοι έχουν γεννηθεί τα έτη 1964-1968-1980. Πάντα κατά περίσταση και αν το υποστηρίζει και ο γενέθλιος χάρτης τους.

Για τον Αύγουστο οι Θετικές εξελίξεις είναι για όσους έχουν γεννηθεί τα έτη 1957-1963-1969. Οι Αρνητικές είναι για όσους έχουν γεννηθεί τα 1960-1977-1981-1985. Ενώ θετικές αισθηματικές αλλαγές έχουν όσοι έχουν γεννηθεί τα έτη 1975-1981-1993. Πάντα κατά περίσταση και αν το υποστηρίζει και ο γενέθλιος χάρτης τους.



0 Comments
Fb Comments
Comments :

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top