Θα έλεγα ότι μάλλον αυτοί οι καλοκαιρινοί μήνες δείχνουν τις αλλαγές που θα μείνουν στην ζωή σας τα επόμενα χρόνια. Αυτές είναι πολλές και δραστικές, μάλιστα έχετε αρχίσει σιγά και σταθερά να αντιλαμβάνεστε προς τα πού πάει το πράγμα, δηλαδή προς θετικά ή αρνητικά. Βασικά ούτε και οι ίδιοι οι πλανήτες δεν γνωρίζουν τι θέλουν για σας. Το πρώτο και καλύτερο είναι ότι ο Δίας από τις 16 είναι στο τομέα της καριέρας σας και σας βοηθάει και μάλιστα πολύ. Θα σας δώσει τις ευκαιρίες που θέλετε μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και μην νομίζεται ότι θα τσιγκουνευτεί, αντίθετος πιθανόν να υπερβάλει και λίγο· όσο πατάει η γάτα. Το επόμενο θετικό είναι ότι ο Κρόνος επανέρχεται σε ορθή πορεία και σταματούν οι τυχών δυσκολίες στα επαγγελματικά θέματα με τους συνεργάτες ή και συνεταίρους και αρχίζουν οι προσπάθειες στην εργασία για να διορθωθούν και κάποια λάθη. Όλα αυτά είναι ικανά να σας αφήσουν μακριά από τις καλοκαιρινές διακοπές φορτώνοντας σας εύθηνες ή σχέδια για αμέσως μετά την επιστροφή από τις διακοπές. Το ζητούμενο είναι ότι χρειάζεστε ξεκούραση και πρέπει να την έχετε. Η παρουσία του Δια επίσης ενισχύει τα οικογενειακά θέματα που σε ορισμένες περιπτώσεις έχετε αρνητικές εξελίξεις, στην πλειοψηφία όμως είναι θετικές στην κατάληξη τους και φέρνουν ευτυχή γεγονότα. Οι νεώτεροι και ανάλογα με το ωροσκόπιο τους έχουν τις καλύτερες των περιπτώσεων καθώς η αισθηματική τους ζωή παίρνει μια πιο θετική πορεία με την βοήθεια της Αφροδίτης από τον Καρκίνο. Για τον Αύγουστο οι συνθήκες είναι πολύ διαφορετικές και πιο ερωτικές καταρχάς οι αδέσμευτοι/ες ας βάλουν μια προτεραιότητα στα αισθηματικά τους και ερωτικά τους γιατί η υπερβολή τελικά καταλήγει να είναι και πρώτη είδηση. Ταυτόχρονα πρέπει να είστε και πιο καλοί/ες στην διαχείριση του ερωτικού και συναισθηματικού έλεγχου τόσο του ή της συντρόφου. Αν δεν προσέξετε μια ερωτική χυλοπίτα είναι πιθανόν το πιάτο που σας σερβίρει ο Αύγουστος. Και όλα αυτά μέχρι τις 13-14, όποτε προσέχετε. Για τους εργαζόμενους, όσοι, εργάζεστε είστε σε προσωρινές δυσκολίες που θα πρέπει να έχετε σχέδια και λύσεις που σας συμφέρουν ειδικά μετά τις 20/8.


Για τον Ιούλιο οι Θετικές εξελίξεις είναι για όσους έχουν γεννηθεί τα έτη 1963-1971-1983. Οι Αρνητικές είναι για όσους έχουν γεννηθεί τα 1956. Ενώ θετικές αισθηματικές αλλαγές έχουν όσοι έχουν γεννηθεί τα έτη 1956-1994. Πάντα κατά περίσταση και αν το υποστηρίζει και ο γενέθλιος χάρτης τους.

Για τον Αύγουστο οι Θετικές εξελίξεις είναι για όσους έχουν γεννηθεί τα έτη 1971-1983. δεν υπάρχουν ενδείξεις για αρνητικές χρονιές. Ενώ θετικές αισθηματικές αλλαγές έχουν όσοι έχουν γεννηθεί τα έτη 1957-1969. Πάντα κατά περίσταση και αν το υποστηρίζει και ο γενέθλιος χάρτης τους.



0 Comments
Fb Comments
Comments :

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top