Ο Ιούνιος σας αφήνει με ερωτικά θέματα σε κάποια εκκρεμότητα, ο Ιούλιος θέλει να τα μεγεθύνει αλλά από την πρώτη απόπειρα τους εσείς δίνεται τον ρυθμό που θέλετε να κινηθούν, με αποτέλεσμα οι αμφισβητήσεις και τα πισωγυρίσματα να σταματήσουν πολύ σύντομα ή τουλάχιστον να τα ελέγχετε όσο είναι δυνατόν. Αυτό έχει αποτέλεσμα να μην μπορούν να σας βάλουν σε σημαντικά διλήμματα που να φτάσετε στο σημείο να απορροφηθείτε από την εργασία σας και τα οικονομικά προβλήματα που ίσως να έχετε. Η φάση της νέας σελήνης του Ιουνίου κληροδοτεί για τον Ιούλιο και οικονομικές ανησυχίες που θα είναι πιο επιτακτικές, τουλάχιστον στο μυαλό σας και στις προτεραιότητες σας. Επίσης είναι πολύ πιο θετικές οι επαγγελματικές εξελίξεις που σας δίνουν ώθηση προς τις καλύτερες των περιπτώσεων εδώ και πολύ καιρό. Το ζητούμενο από σας είναι να καταφέρετε τις αλλαγές που κυνηγάτε εδώ και καιρό και να είστε πιστοί στα σχέδια σας απλά, στην κυριολεξία, είστε σε καλοκαιρινές διακοπές. Το καλύτερο παράδειγμα είναι, για όσους δεν το έχουν αντιληφθεί, ότι από τις 16 ο Δίας είναι σε θετική τοποθέτηση προς όσους έχουν γενέθλια στις πρώτες δέκα μέρες του ζωδίου, και από τον Ουρανό που οπισθοδρομεί τόσο όσο χρειάζεται για να έχετε καλύτερο επανασχεδιασμό των πλανών σας για την μετέπειτα επαγγελματική πορεία σας. Επίσης πρέπει να κρατήσετε μυστικές όλες τις ενέργειες σας, και να μην δώσετε αφορμή σε κουβέντες  εκεί που δεν πρέπει που ίσως υποχρεωθείτε να αποκαλύψετε τα άμεσα επαγγελματικά σας σχέδια. Για τον Αύγουστο είναι πιο ήρεμα τα πράγματα και μάλιστα θα έλεγα ότι επιτέλους ξεκουράζεστε, τουλάχιστον στις πρώτες μέρες του. Μαζί σας είναι και το ταίρι σας, που έχει αναλάβει να οργανώνει τα πάντα για σας σε ότι και να κάνετε για να περνάτε υπέροχα. Επίσης να δώσετε και εσείς τον καλύτερο εαυτό σας τουλάχιστον μέχρι την πανσέληνο στις 10 και ακόμα πιο μετά. Οι μέρες μετά την πανσέληνο αν προσέξετε και είστε ακόμα σε διακοπές είναι ίσως οι καλύτερες για να περάσετε μαζί με το ταίρι σας και να ερωτευτείτε ξανά. Όσοι εργάζεστε έχω την εντύπωση ότι ανταμείβεστε ανάλογα θετικά.


Για τον Ιούλιο οι Θετικές εξελίξεις είναι για όσους έχουν γεννηθεί τα έτη 1959-1973-1985-1992. Οι Αρνητικές είναι για όσους έχουν γεννηθεί τα 1968-1981-1985. Ενώ θετικές αισθηματικές αλλαγές έχουν όσοι έχουν γεννηθεί τα έτη 1970-1976-1982. Πάντα κατά περίσταση και αν το υποστηρίζει και ο γενέθλιος χάρτης τους.

Για τον Αύγουστο οι Θετικές εξελίξεις είναι για όσους έχουν γεννηθεί τα έτη 1959-1985. Οι Αρνητικές είναι για όσους έχουν γεννηθεί τα 1951-1955-1989. Ενώ θετικές αισθηματικές αλλαγές έχουν όσοι έχουν γεννηθεί τα έτη 1987. Πάντα κατά περίσταση και αν το υποστηρίζει και ο γενέθλιος χάρτης τους.



0 Comments
Fb Comments
Comments :

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top