Με Ερμή και Αφροδίτη κινείται ο Ιούλιος μέσα στο ζώδιο σας και σας προσφέρει την καλοκαιρινή ηρεμία στα φιλικά κοινωνικά δρώμενα που ζείτε μαζί με το ταίρι σας, αυτό είναι σίγουρο διότι πραγματοποιείτε η είσοδος του Δια σε ζώδιο που σας καλοβλέπει και σας πριμοδοτεί με εύνοια, τουλάχιστον όσοι έχετε γενέθλια στις πέντε πρώτες μέρες του ζωδίου διαισθάνεστε από τους πρώτους τις αλλαγές των συνθηκών γύρω σας. Ταυτόχρονα, και όσοι έχετε τα γενέθλια σας μέχρι τις 10 του μήνα είστε πια απελευθερωμένοι από δυσχέρειες του παρελθόντος και μπορείτε πια να κάνετε ήρεμα τα σχέδια σας. Βέβαια, σαν λογικά όντα που είστε παρότι σας υπόσχονται τα πάντα εσείς κρατάτε την λογική σας σε εγρήγορση και οξύνοια ώσπου να έχετε τα αποτελέσματα που δεν αλλάζουν ή τις εξελίξεις εκείνες που σας εξασφαλίζουν την σταθερότητα σας. Συμπέρασμα, είστε λογικοί με αντίστοιχες αποφάσεις, αυτό είναι το τίμημα του Κρόνου στο Σκορπιό. Έτσι και οι επαγγελματικές διεργασίες είναι πια έτοιμες για να τις εφαρμόσετε με τα σχέδια σας. Μείνετε μακριά από ότι σας ταλαιπωρεί. Και οι οικονομικές συνθήκες είναι πολύ καλύτερες από το πρόσφατο παρελθόν. Στα αισθηματικά σας όλα είναι πιο βατά καθώς οι συνθήκες και οι πλανητικές επιρροές δεν θέλουν να σας αφήσουν μόνους/ες. Οι δεσμευμένοι φυσικά δεν είναι παραπονούμενοι και οι αδέσμευτοι παρότι θέλουν την ελευθέρια τους την έχουν θυσιάσει μετά χαράς. Για τον Αύγουστο είναι πιο ήρεμες και πιο βατές οι συνθήκες που επιτέλους σας χαρίζουν μια ηρεμία που είναι απόλυτα απαραίτητη σε όλα. Βέβαια το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλων δεν πρόκειται να σας αφήσει σε ηρεμία από άποψη κοινωνικής ζωής και από καλοκαιρινές δραστηριότητες. Αυτά για τους μεγαλύτερους σε ηλικία ή ακόμα και για τους δεσμευμένους είναι πολύ εμφανή στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου. Οι νεώτεροι, πιθανόν και αδέσμευτοι έχουν συνεχεία μέχρι και τις τελευταίες μέρες του μήνα. Φυσικά, και όσοι θα μείνουν πίσω έχουν στην εργασία πιο καλές δυναμικές λίγο εξαντλητικές αλλά καλές και με επαγγελματικές εξελίξεις που τους προσφέρουν αν μη τι άλλο περισσότερη και καλύτερη αισιοδοξία και προοπτική.

Για τον Ιούλιο οι Θετικές εξελίξεις είναι για όσους έχουν γεννηθεί τα έτη 1963-1965-1977. δεν υπάρχουν Αρνητικές ενδείξεις για χρονιές. Ενώ οι θετικές αισθηματικές αλλαγές διαμοιράζονται σε όλο το ηλικιακό φάσμα. Πάντα κατά περίσταση και αν το υποστηρίζει και ο γενέθλιος χάρτης τους.

Για τον Αύγουστο οι Θετικές εξελίξεις είναι για όσους έχουν γεννηθεί τα έτη 1963-1965-1977, ανάλογα το ωροσκόπιο. Οι Αρνητικές είναι για όσους έχουν γεννηθεί το 1989. Ενώ θετικές αισθηματικές αλλαγές έχουν όσοι έχουν γεννηθεί τα έτη 1975-1987-1989. Πάντα κατά περίσταση και αν το υποστηρίζει και ο γενέθλιος χάρτης τους



0 Comments
Fb Comments
Comments :

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top