Αναμφισβήτητα οι αλλαγές του καλοκαιριού για σας είναι από τις λίγες και αφορούν τους συνεργάτες και τα επαγγελματικά σας … και διακοπές ποτέ; Θα δούμε! Καλύτερα είναι να τις φυλάξετε από Αύγουστο. Τώρα όμως όλα κινούνται από εσάς για σας. Πρώτα στα επαγγελματικά σας και μετά σε όλα τα υπόλοιπα, στην κυριολεξία είναι υπόλοιπα που δεν πρέπει να σας αφορούν παρά μόνο όταν είναι η σειρά τους. Έτσι και εσείς έχετε βαλθεί τώρα καλοκαιριάτικα να κάνετε αλλαγές που τονίζονται από την εργασία για να έχετε τα προσδοκουμενα και στα οικονομικά σας έσοδα. Η λύση που ενδέχεται να επιτευχθεί είναι μέσα από το κοινωνικό και ευρύτερο περιβάλλον σας γενικά ο Ιούλιος είναι πολύ θετικός στα σχέδια σας και φυσικά δεν θα σας απογοήτευση. Μέχρι τις 16, όπου σταδιακά βασικοί πλανήτες που από την ζωδιακή τους τοποθετηση αρχιζουν και σας επηρεάζουν κατά το δοκούν. Πρώτα αλλάζει ο Δίας και εισέρχεται στο τομέα της οικογένειας που σας επηρεάζει και στην καριέρα, ο Άρης στον τομέα των συνεργατών σας και του/της συντρόφου και ο Κρόνος που επιστρέφει σε ορθή πορεία καθώς σας απελευθερώνει από ηθικούς δισταγμούς. Και από τις 15-20 του μήνα αρχίζετε και βλέπετε πια ορατά τις αλλαγές που μάλιστα είναι καθοριστικού χαρακτήρα, μάλιστα δεν θα σας ρωτήσουν αν σας αρέσουν ή όχι. Καλό είναι να τις επιδιώξετε και εσείς αυτές τις αλλαγές ώστε να τις χειρίζεστε καλύτερα. Αυτοί είναι οι βασικοί τομείς του Ιουλίου, από τον Αύγουστο όσοι είστε στην εργασία και δεν έχετε διακοπές δείχνετε μια πολύ καλή δυναμική και θετική εξέλιξη στα πιο σημαντικά θέματα σας, όπως είναι τα επαγγελματικά σας, που δεν θα στερηθείτε την εργασία, αλλά και τις γνωριμίες νέων και σημαντικών ατόμων που θα σας δώσουν πολύτιμη βοήθεια έστω και με το σταγονόμετρο. Και στα αισθηματικά σας όλα δείχνουν ότι οι δεσμευμένοι έχουν και κάποια επισημοποίηση σχέσεων ή έστω θετικών εξελίξεων. Όλα αυτά για τον Αύγουστο, φυσικά θα πρέπει να μάθετε να κρατάτε και μυστικά. Εκείνοι που ευνοούνται τον Αύγουστο καλό είναι να μην υπερβάλουν σε ότι κάνουν και να είναι προσεκτικοί στους χειρισμούς τους, είτε είναι στην εργασία είτε στις ετήσιες διακοπές τους.

Για τον Ιούλιο οι Θετικές εξελίξεις είναι για όσους έχουν γεννηθεί τα έτη 1973-1975-1989. Οι Αρνητικές είναι για όσους έχουν γεννηθεί το 1964 –1968. Ενώ θετικές αισθηματικές αλλαγές έχουν όσοι έχουν γεννηθεί τα έτη 1955.Πάντα κατά περίσταση και αν το υποστηρίζει και ο γενέθλιος χάρτης τους.


Για τον Αύγουστο οι Θετικές εξελίξεις είναι για όσους έχουν γεννηθεί τα έτη 1975-87-89. Για Αρνητικές συνθήκες δεν υπάρχουν ενδείξεις για χρονιές Ενώ θετικές αισθηματικές αλλαγές έχουν όσοι έχουν γεννηθεί τα έτη 1955. Πάντα κατά περίσταση και αν το υποστηρίζει και ο γενέθλιος χάρτης τους.



0 Comments
Fb Comments
Comments :

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top