Οι δυο πρώτοι καλοκαιρινοί μήνες είναι μπροστά μας και οι πλανήτες επίσης αν δούμε με πολύ μεγάλη προσοχή τα αστρολογικά τεκταινόμενα σαν ζώδιο είστε από τους πρωταγωνιστές του Καλοκαιριού. Τα καλοκαιρινά events που κάνουν σαματά σας αντιπροσωπεύουν και σας δίνουν απλόχερα τις ευκαιρίες που θέλετε. Πρώτα για διακοπές και ξεκούραση, βέβαια, οι πιο πολλοί δεν θα πάτε σε κρουαζιέρες αλλά κάπου πιο κοντινά, το σημαντικό που έχετε να αντιμετωπίστε είναι η αλλαγή ζωδίου του Δια λίγο μετά την Πανσέληνο του Ιουλίου και εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα. Από εκεί αρχίζει να δίνει και να δίνει σε όσους έχουν γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου και είστε οι πρώτοι τυχεροί που βιώνετε τις ευκαιρίες που αναζητάτε, πρώτα στα επαγγελματικά και μετά στα ερωτικά οι νεώτεροι. Βοηθάει επαγγελματικά στις 20/7 ο Ουρανός που κατοικοεδρεύει στο ζώδιο σας εδώ και πολύ καιρό, όμως γυρνάει ανάδρομος και βοηθάει όσους έχουν γενέθλια κάπου κοντά στις 5 του μήνα να πάρουν πιο εύκολα τις «ανάποδες στροφές τους» ή να τους παρουσιαστούν δυσκολίες στα επαγγελματικά τους ή ακόμα και να αναβάλουν τις διακοπές τους. Γιατί αυτό; Μάλλον έχετε κάνει κάποια λάθη που δεν έπρεπε και τώρα πρέπει να τα διορθώσετε. Όσοι παραμείνουν τον Ιούλιο και εργαστούν, γενικά στα επαγγελματικά τους θα έχουν απρόβλεπτες δυσκολίες που άλλοι θα τις περάσουν ευκολότερα και άλλοι όχι, ενώ οι νεώτεροι, που ίσως φύγουν, όσοι φύγουν, για διακοπές θα τις περάσουν λίγο πιο ήρεμες και με εξωγενείς παράγοντες να προσπαθούν να τους επηρεάσουν. Ο Αύγουστος είναι πιο ήρεμος επαγγελματικά παρότι θα έχετε δυσκολίες οικονομικές, γενικά όμως οι ανατρεπτικές τάσεις θα έχουν την τιμητική τους. Θα πρέπει να προσέξετε όσο είναι δυνατόν οι δεσμευμένοι να μην είστε ερειστικοί με το ταίρι σας. Επίσης προσπαθήστε να είστε εσείς αυτοί που καθορίζεται την πορεία σας. Ενώ τα αισθηματικά σας από τον Ιούνιο δείχνουν ότι δεν έχουν καμία αλλαγή που να σας εκπλήξουν και στην πανσέληνο του Αυγούστου όλα αλλάζουν χωρίς να το επιδιώκετε αλλά ούτε και να σας δυσαρεστεί κατά τα μέση του Αύγουστου στην Πανσέληνο έχετε να ζήσετε αισθηματικές και καλές εξελίξεις. Ο Αύγουστος στα αισθηματικά σας έχει εκπλήξεις καθώς δεν πρέπει να αποκλείονται και κάποιες ερωτικές διακοπές με το ταίρι σας.
                  

Για τον Ιούλιο οι Θετικές εξελίξεις είναι για όσους έχουν γεννηθεί τα έτη 1985-1987-1993. Οι Αρνητικές είναι για όσους έχουν γεννηθεί το 1982. Ενώ θετικές αισθηματικές αλλαγές έχουν όσοι έχουν γεννηθεί τα έτη 1951-1953-1957-1965-1967. Πάντα κατά περίσταση και αν το υποστηρίζει και ο γενέθλιος χάρτης τους.

Για τον Αύγουστο οι Θετικές εξελίξεις είναι για όσους έχουν γεννηθεί τα έτη 1985, ανάλογα το ωροσκόπιο. Οι Αρνητικές είναι για όσους έχουν γεννηθεί το 1952—1975-1985-1993. Ενώ θετικές αισθηματικές αλλαγές έχουν όσοι έχουν γεννηθεί τα έτη 1954. Πάντα κατά περίσταση και αν το υποστηρίζει και ο γενέθλιος χάρτης τους



0 Comments
Fb Comments
Comments :

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top