Για το Σάββατο 12/7, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, και στις 1:48 έχει συμπορευση με τον ανάδρομο Πλούτωνα, στις 8:44 έχει τετράγωνο με τον Ουρανό, προσοχή στα «ατυχήματα», και στις 9:07 έχει θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο, στις 10:26 έχει πάλι την ίδια όψη με τον Χείρωνα. Συμπέρασμα: Μια δύσκολη νύχτα που φυσικά είναι ότι πρέπει για να ηρεμήσουν οι παθιασμένοι εραστές λίγο πριν τα πρωινά νεύρα που οι αντιπαλότητες και τα λόγια τσακίζουν τα πάντα, εσείς σε ποια πλευρά είστε; Όσοι δεν θέλετε να έχετε προβλήματα καλό είναι να προσέχετε το πως εκφράζεστε ακόμα και στον καθρέπτη σας. Στις 14:24 πραγματοποιείτε η αντίθεση Ήλιου με την Σελήνη και η ακρίβειας φάση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Αιγόκερω. Η συμμετοχή όλων των πλανητικών όψεων στις δυο τρεις προηγούμενες μέρες είναι απόλυτα καθοριστική καθώς φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα που δεν είναι απλά τυχαία. Σε αυτό το πλαίσιο η φάση της πανσελήνου ενισχύεται και από τις όψεις της σημερινής μέρας. Είτε είναι ακρίβειας είτε είναι στις γεωμετρικές τους ανοχές. Γενικά για όλα τα ζώδια χρειάζεται να γνωρίζουν ότι όσα είχαν γεγονότα πριν τρεις, περίπου, μήνες έτσι και τώρα έχουν μια ακόμα πράξη σε σενάριο που δεν τους αρέσει. Το γεγονός αυτό το είναι απόλυτα ενισχυμένο καθώς στις 19:41 και 20:59 η Σελήνη έχει εναλλάξ δυσμενή ζωδιακό τετράγωνο με τον Άρη και με τον Β. Δεσμό της, όψεις που ενεργοποιούνται από τις περασμένες εκλείψεις και φέρνουν γεγονότα· φυσικά πρώτα στους Αιγόκερους / Καρκίνους, μετά στους Κριούς / Ζυγούς και για να μην μείνουν παραπονούμενοι οι υπόλοιποι ζωδιακοί εκπρόσωποι, δυσκολίες συναντούν όσοι έχουν πλανήτες από την 15η έως την 25η μοίρα των σταθερών ζωδίων χωρίς να ξεχνάμε και τους εκπροσώπους των μεταβλητών. Παντός να ευχηθώ καλή και ρομαντική Πανσέληνο, βγείτε να την χαρείτε.

Για την Κυριακή 13/7, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 4:56 έχει αντίθεση με τον Δια, και στις 6:06 αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Υδροχόο, στις 7:44 την μιμείται ο Ερμής που εισέρχεται στον Καρκίνο. Στις 11:21 η Αφροδίτη πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Άρη και στις 18:41 με τον Β. Δεσμό της Σελήνης. Συμπέρασμα: Ένα δύσκολο, συναισθηματικό, ξημέρωμα Κυριακής που για όσους έχουν προβλήματα τα σενάρια και οι σκέψεις δίνουν την πληρωμή τους και λαμβάνουν τα ρέστα από τις ενέργειες τους. Και να φοβούνται μόνο όσοι έχουν λερώσει την φωλιά τους. Από το μεσημέρι της Κυριακής είναι σίγουρο ότι κάποιοι θα ακούσουν τα παράπονα από αντιστοίχους κάποιους που νιώθουν προδομένοι και απογοητευμένοι· κατανοήστε και να συμπονέσετε όσο σας επιτρέπει το ταλέντο σας.

Για την Δευτέρα 14/7, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 3:14 ο Άρης έχει συμπορευση με τον Β. Δεσμό της Σελήνης, μια πολύ καλή βράδια για καλές εντυπώσεις που αφήνουν γλύκες αναμνήσεις ή και όνειρα. Αν σκεφτούμε ότι στις 8:07 η Σελήνη έχει θετικό εξάγωνο με τον Ουρανό, και δέκα οκτώ λεπτά αργότερα δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο, τότε μάλλον η αρχή της μέρας δεν είναι και η καλύτερη για αισθηματικές εκπλήξεις και αν αυτή γίνει τότε μάλλον είναι δυσάρεστη. Η συνεχεία φτάνει στις 19:54 με την Σελήνη να προσπαθεί να ηρέμηση τα πνεύματα στις σχέσεις και να απαλύνει τις οποίες αντιθέσεις με τις όψεις και έχει κατά σειρά, τρίγωνο με τον Β. Δεσμό της, τρίγωνο με τον Άρη και, πάλι, τρίγωνο με την Αφροδίτη. Είναι φως φανάρι ότι η βράδια είναι πολύ καλή για να ξεχαστούν τα πάντα, όπου υπάρχει, πιθανόν, πρόβλημα. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα τότε χωρίς δισταγμούς μπορείτε να χαρείτε το υπέροχο βράδυ μαζί με το ταίρι σας όπου θέλετε, τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.

Για την Τρίτη 15/7, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 5:40 εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 9:07 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ερμή και στις 17:24 συμπορεύεται με τον ανάδρομο Ποσειδώνα. Η μέρα σε γενικές γραμμές είναι πολύ ήρεμη και συναισθηματική. Όμως κρύβει συναισθηματικές εξελίξεις. Αυτές έχουν θετικές ή αρνητικές επιρροές από τις ενέργειες σας, σε οποία κατηγόρια και να ανήκετε είναι μέρα απολογισμού. Εύχομαι να είστε στην θετική πλευρά. Παντός στην εργασία σας θα ακούτε όλο την λέξη «υπομονή» και «θα δούμε», ίδωμεν.

Για την Τετάρτη 16/7, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 1:07 έχει θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα, και στις 8:47 ανάλογα θετικό τρίγωνο με τον Κρόνο. Γενικά οι πρώτες ώρες της μέρας είναι για ηρεμία και μόνο, απομόνωση και ταυτόχρονα απολογισμό· για όσους δεν κοιμούνται ή μπορεί να είναι μόνο για ερωτευμένους. Στις 10:06 η Σελήνη έχει συμπορευση με τον Χείρωνα, στις 11:10 ο Ήλιος τετράγωνο με τον Β. Δεσμό της Σελήνης και στις 13:30 ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα. Στις 21:13 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο. Συμπέρασμα: μια μέρα με φήμες και τίποτα άλλο, οι συνθήκες είναι σε κατάσταση «φαγωμάρας» αποκλειστικά με τις ενέργειες κάποιων ή τις πρωτοβουλίες σας. Όσο θετικό κλίμα και να υπάρχει με την αλλαγή του Δια, που ευνοεί σταδιακά και κατά κανόνα όλα τα ζώδια της Φωτιάς, Κριούς, Λέοντες και Τοξότες, αλλά και του αέρα, Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους των πρώτων ημερών· η μέρα δεν έχει τίποτα άλλο το σημαντικό και εντυπωσιακό.

Για την Πέμπτη 17/7, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 3:57 έχει δυσμενή τετράγωνο με την Αφροδίτη και στις 7:06 εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού. Γενικά οι πρώτες νυκτερινές ώρες της μέρας δεν είναι για εραστές παρά μόνο για ύπνο και ξεκούραση, αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή. Στις 7:23 η Σελήνη έχει τρίγωνο με τον Δια και φτιάχνει κάπως την μέρα μέχρι τις 15:25 που έχει δυσμενές τετράγωνο με τον Ερμή και στέλνει αδιάβαστη και μετεξεταστέα την λογική, μαζί με την παράνοια και τα ψέματα να περάσουν εξεταστική για να φαίνονται, επιτέλους, αληθινά.


Για την Παρασκευή 18/7, η σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Κριού, στις 3:39 έχει δυσμενή τετράγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα, και είναι ότι πρέπει για εφιάλτες, μην επιχειρήσετε επικοινωνία ή να βρείτε κάποια ψήγματα ερωτικού ήθους, ηθική και αλήθεια, άλλωστε είναι περασμένα μεσάνυχτα και ο κόσμος επιλέγει την καλύτερη επιλογή … κοιμάται. Στις 11:37 έχει συμπορευση με τον Ουρανό και προσπαθεί να βρει ηρεμία, αλλά όταν ο κόσμος ψάχνει για ufo τα βρίσκει παντού στο δρόμο του, στο περίπτερο για τσιγάρα και σοκολάτες, κλπ αισθήματα. Η κατάσταση δείχνει ότι μπορεί να εξομαλυνθεί κάπως από τις 17:06 που η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο προσπαθώντας να φτιάξει τις οποίες σχέσεις ερωτικές, οικογενειακές, κοινωνικές ή επαγγελματικές αλλά στην ουσία αποδομει αυτές που δεν αξίζουν ή είναι βασισμένες πάνω σε σαθρά υποστηρίγματα. 



0 Comments
Fb Comments
Comments :

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top