Για το Σάββατο 19/7, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Κριού, στις 0:19 έχει αντίθεση με τον Β. Δεσμό της, στις 5:08 έχει την τελευταία φάση τετράγωνου του σεληνιακού κύκλου, εννέα λεπτά αργότερα έχει αντίθεση με το Άρη, στις 8:36 ο Ερμής έχει θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, στις 9:31 ο Ήλιος έχει δυσμενές τετράγωνο με το Άρη. Συμπέρασμα για το πρωί: η Ψυχολογία είναι στα πατώματα, όποτε «σηκώνει κεφάλι» είναι γιατί θέλει να «ματώσει κόσμο» στην καλύτερη των περιπτώσεων ενώ κάποιος θέλει να δείρει κάποιους, αλλά η συνειδητοποίηση της απώλειας χρημάτων συνετίζει έγκαιρα. Στις 11:42 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, στις 12:54 έχει δυσμενές τετράγωνο με τον Δια και η ισχυρογνωμοσύνη που πηγάζει από το πουθενά μας πάει σε περίπατο στο δρόμο με τις λευκές. Στις 13:34 η Σελήνη σε προσπάθεια με το εξάγωνο της Αφροδίτης προσπαθεί να ηρέμηση τα πνεύματα, χωρίς πολλά αποτελέσματα.

Για την Κυριακή 20/7, η σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 0:49 έχει θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα, και επαναλαμβάνει την ίδια όψη στις 2:51 με τον Ερμή. Νυκτερινό Συμπέρασμα: τι σου είναι μια καλή κουβέντα από το ταίρι μας/σου, όλα τα ηρεμεί με βάλσαμο στη ψυχή! Στις 9:30 η Σελήνη έχει θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα, ώρα για οργάνωση και επανατοποθέτηση των στόχων και των σχεδίων μας, οι απόψεις πρέπει να οργανωθούν σωστά κύριος στα οικονομικά. Στις 18:20 η Σελήνη έχει αντίθεση με τον Κρόνο και μια ψυχολογία στα άκρα, μια έξοδος μαζί με το ταίρι σας ή μια στήριξη του είναι πολύτιμη.

Για την Δευτέρα 21/7, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 17:12 έχει θετικό εξάγωνο με τον Ήλιο, στις 19:35 εισέρχεται στο ζώδιο των Δίδυμων, και στις 21:52 επαναλαμβάνει το θετικό εξάγωνο, τώρα, με τον Δια. Συμπέρασμα: είναι μια πολύ θετική μέρα, βέβαια δεν θα φύγει ο προβληματισμός τις πρώτες ώρες της μέρας αλλά από το απόγευμα και μετά όλα θα έχουν μια πολύ θετική κατάληξη οι βόλτες, επαφές και οι νέες γνωριμίες είναι πολύ θετικές το αποψινό βράδυ και τουλάχιστον προσφέρουν ηρεμία που είναι πολύ απαραίτητη.

Για την Τρίτη 22/7, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 9:18 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, και στις 9:48 ο Ερμής έχει και αυτός δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Πλούτωνα. Συμπέρασμα: μια μέρα που δεν πρέπει να δοθεί αφορμή σε τίποτα, στην κυριολεξία η μαύρη γάτα θα φέρει γρουσουζιά το ίδιο και η σκάλα. Τα ψέματα στην κυριολεξία είναι γυμνά και δεν είναι για την θάλασσα ή την μπανιέρα, αλλά για την σκηνή της αλήθειας. Και η Νέμεσις από τον ή τους αδικημένους πέφτει στους φταίχτες. Όσοι μπορείτε να κάνετε γυμναστική, άθληση και ηλιοθεραπεία, μην ξεχάσετε να κάνετε το ίδιο και στην σκέψη και το μυαλό σας.


Για την Τετάρτη 23/7, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο των δίδυμων, στις 0:41 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα, στις 3:29 η Σελήνη έχει θετικό εξάγωνο με το ανάδρομο πια Ουρανό, σκέψεις από το παρελθόν κρατά ξύπνια τα ανήσυχα και ερευνητικά μυαλά. Στις 5:00 επιτέλους θα κοιμηθείτε, κάποιοι θα ξυπνήσουν για να πάνε να προλάβουν τον γαλατα και το υπέροχο πρωινό μπάνιο στην θάλασσα. Στις 16:58, να μην αρνηθείτε πιθανές προτάσεις για μεζεδάκι με φίλους σε κάποια παράλια κουτσομπολιό και φιλική παρέα.

Για την Πέμπτη 24/7, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 3:52 η Σελήνη έχει θετικό τρίγωνο με τον Άρη και είναι ιδανική η νύχτα για εραστές και μόνο. Στις 5:59 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 14:09 η Αφροδίτη έχει θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα και θέλει να ζήσει σε παραμύθι και να ακούσει ψέματα. Στις 20:02 η σελήνη πραγματοποιεί την ίδια όψη με τον ίδιο πλανήτη, και σαράντα λεπτά αργότερα συμπορεύεται με την Αφροδίτη. Η κατάσταση μοιάζει με την Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων που είναι όλα ιδανικά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είναι στον έλεγχο αυτού που ακούει τα παραμυθία η επαναφορά στην πραγματικότητα. Παντός στην θετική περίπτωση η σημερινή μέρα κρύβει πολύ καλές και αισθηματικές συνθήκες ακραίες θετικές συναισθηματικές και ερωτικές καταστάσεις που δίνουν στους εραστές την ικανοποίηση της απόλυτης και ιδανικής ένωσης τους. Στις 23:43 ο ήλιος συμπορεύεται τον Δια και επικροτεί τα προαναφερόμενα. Και αν δεν το καταλάβατε ακόμα, σήμερα είναι μια ευτυχισμένη καλοκαιρινή μέρα και στην συνεχεία νύχτα.


Για την Παρασκευή 25/7, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 3:07 ο Ερμής έχει δυσμενές τετράγωνο με τον Ανάδρομο Ουρανό, και στις 5:10 θετικό τρίγωνο με τον ορθοδρομο, πια, Κρόνο, δεκατρία λεπτά αργότερα η Σελήνη έχει δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Πλούτωνα. Πρωινό συμπέρασμα: συμβουλή, η προετοιμασία για τις διακοπές ή για την καλοκαιρινή εξόρμηση του σαββατοκύριακου θέλει ξεκούραστο μυαλό και σώμα· μην το ξεχνάτε. Στις 12:41 ο Ερμής έχει θετικό τρίγωνο με τον Χείρωνα, και ευνοεί τις διήμερες εξόδους. Στις 14:48 η Σελήνη έχει δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό, είναι σίγουρο ότι κάποια εμπόδια θα έχετε, μηχανική βλάβη, καθυστέρηση στην αναχώρηση, κάτι φταίει και δεν γνωρίζουμε τι, τέλος πάντων ηρεμήστε, επιτέλους θα φύγετε. Στις 15:07 η Σελήνη έχει θετικό τρίγωνο με τον ορθοδρομο Κρόνο και οι στόχοι επιτέλους επιβραβεύονται μια χαρά, είδατε τι κάνει η οργάνωση. Στις 16:14 η σελήνη έχει θετικό τρίγωνο με τον Χείρωνα και σας καλεί να βγάλετε κέφι, ερευνητικό μυαλό και πρόθεση, ψυχαγωγία και γνώση καλοκαιριού. Στις 16:53 η σελήνη έχει συμπορευση με τον Ερμή και υπόσχεται τα καλύτερα για την συνεχεία της μέρας. Παντός, η καλή πνευματική κατάσταση του περιβάλλοντος θα σας δώσει μεγάλο προβάδισμα στην παρέα και φυσικά θα σας χαρίσει και το ενδιαφέρον του αυτόκλητου κοινού. Διασκεδάστε και όλα υπόσχονται καλό σαββατοκύριακο. 



0 Comments
Fb Comments
Comments :

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top