Για το Σάββατο 28/11, η Σελήνη είναι στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 9:37 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 13:33 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Άρη και στις 21:48 δυσμενή αντίθεση με τον Πλούτωνα. Συμπέρασμα: η μέρα μπορεί πολύ εύκολα να είναι
από τις ιδανικότερες που μπορούν να υπάρχουν έως μια από τις πιο εκνευριστικές του Νοέμβριου, ας δούμε, μόνο, τις θετικές πιθανότητες που είναι από το πρωί και ξεκινάει με πολύ θετικό και ωφέλιμο πρωινό, βέβαια, πιθανές αντιπαραθέσεις είναι ικανές να συμβούν κατά το μεσημεράκι, ενώ και το βράδυ είναι πολύ θετικό αρκεί να είστε από τους ήρεμους μέσα στον χαμό των άλλων, γενικά οι συνθήκες είναι από τις πολύ εκνευριστικές σήμερα, όποτε όσοι θέλετε προσέχετε και, φυσικά στις μετακινήσεις το βράδυ.  

Για την Κυριακή 29/11, η Σελήνη εξακολουθεί για τρίτη μέρα να είναι στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 2:57 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 10:03 θετικό εξάγωνο με τον Δια, στις 14:45 δυσμενές τετράγωνο με την Αφροδίτη και στις 16:49 ο Ήλιος επαναλαμβάνει την προηγούμενη όψη με τον Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: οι πρώτες πρωινές ώρες απαιτούν ψυχραιμία, αν είστε σε διασκέδαση ή έξοδο από το Σαββατόβραδο καλό είναι να είστε συμμέτοχοι μόνο σε διασκέδαση. Σε απόλυτη αντίθεση το πρωί είναι θετικό σε όλα, και μάλιστα ευνοεί τους πάντες μαζί και όλες τις δραστηριότητες. Οι μεσημεριανές ώρες είναι όλες της ψευτιάς και του παραμυθιού και ειδικά αν υπάρχουν και οι προϋποθέσεις για διαφωνίες με το σύντροφο σας. Μια απλή διαφωνία ή διάσταση απόψεων που παλιότερα ήταν ασήμαντη σήμερα είναι πολύ σημαντική και φέρνουν απρόβλεπτα γεγονότα. Στη θετική περίπτωση κάποιοι περνούν τα μηνύματα που θέλουν και έχουν να μετρούν τις επιτυχίες και τα κέρδη τους σε βάρος μερικών.

Για την Δευτέρα 30/11, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 2:15 ο Ήλιος συμπορεύεται με τον Κρόνο, στις 2:47 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του λέοντα, στις 16:47 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Κρόνο, στις 17:54 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Ήλιο και στις 22:46 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Άρη. Συμπέρασμα: Σε αντίθεση με άλλες δευτέρες η σημερινή δεν ανήκει στην τσαγκαροδευτέρα έτσι από τις πρώτες νυκτερινές ώρες απαιτείται η χαλάρωση και το ζητούμενο των ωρών· που είναι ο ύπνος. Βέβαια, οι πρωινές ώρες είναι μακριά από προβλήματα αλλά έχουν αυτό το κάτι που ίσως σας κάνουν να χάσετε την υπομονή σας. Στην κυριολεξία δεν αξίζει να δώσετε σημασία, καθώς οι υπόλοιπες ώρες που ακολουθούν είναι πολύ θετικές, ήρεμες και δημιουργικές για όλους. Πρώτα είναι για την οργάνωση των προτεραιοτήτων σας και μετά να θέσετε τους στόχους και τις επόμενες κινήσεις. Αργά το βράδυ μπορείτε να το αφιερώσετε με το ταίρι σας.

Για την Τρίτη 1/12, Καλό μήνα, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του λέοντα, στις 9:39 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ερμή, στις 10:27 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον ανάδρομο Ουρανό και στις 15:59 ο Ερμής επαναλαμβάνει για τρίτη φορά την ίδια όψη με τον ανάδρομο Ουρανό. Συμπέρασμα: η πρωτομηνιά είναι με κάποιες αναποδιές και με λάθη στην επικοινωνία επίσης και με αλλαγές απόψεων ή συμφωνιών που είναι πιθανόν να συμβούν σήμερα. Όποτε από το πρωί προσέχετε τις επιλογές σας και μην παρασυρθείτε από υπερβολικό ενθουσιασμό καθώς από το πρωί η μέρα είναι θετική που αλλάζει από τις μεσημεριανές ώρες. Βέβαια, τα οποία αρνητικά θέματα που ίσως να σας ανησυχούν· ενδέχεται, αρκεί να είστε προσεκτικοί στις επιλογές και ενέργειες σας, να μεταβάλετε τις οποίες απόψεις των άλλων υπέρ σας. Επίσης, όσοι είστε σε μετακινήσεις καλό να προσέχετε και τις αντιδράσεις των άλλων.

Για την Τετάρτη 2/12, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του λέοντα, στις 5:09 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με την Αφροδίτη και στις 12:09 εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυχτερινε ώρες, τουλάχιστον μέχρι τις πρωινές εργάσιμες ώρες είναι ιδανικές για οτιδήποτε· για ξεκούραση ή για να τις περάσετε με το ταίρι σας. Παντός επειδή η μέρα είναι χωρίς όψεις έχει ένα χρωματισμό επιρροών από χτες και αφήνει περιθώρια για να δράσουν και οι αυριανές, μόνο που θα είναι σε όσους είναι επιρρεπείς να έχουν πρόβλημα. Κατά τα υπόλοιπα θέματα όλα δείχνουν μια θετική μέρα. 

Για την Πέμπτη 3/12, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 2:12 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Ποσειδώνα, στις 3:40 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Κρόνο, στις 9:40 επαναλαμβάνει την τελευταία όψη με τον Ήλιο και στις 16:19 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Συμπέρασμα: οι πρώτες ώρες της μέρας, νυκτερινές και μέχρι το ξημέρωμα είναι καλό να είναι ξεκούρασης και ύπνου. Ενώ η τελευταία φάση της Σελήνης με τον Ήλιο δείχνει κάποιες δυναμικές που ίσως δεν τις εκμεταλλευτούν όλοι από το πρωί. Σε αντίθεση με τις πρωινές δυσκολίες το απόγευμα κρύβει πολλές ευκαιρίες, μάλιστα ίσως και κατά περίσταση να είναι και μοναδικές.

Για την Παρασκευή 4/12, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 5:52 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ερμή, στις 6:59 συμπορεύεται με τον Δια και στις 14:52 ο Ερμής πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Δια. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυχτερινές είναι για παρεξήγηση και μόνο, γιαυτο καλό είναι να αναλωθούν σε ξεκούραση και ύπνο και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες φροντίστε να είστε με τον Μορφέα αγκαλιά. Αντίθετα με το πρώτο φως εύκολα θα αντιληφθείτε ότι όλα είναι κάπως ανάποδα σήμερα καθώς όλα και κάτι κούφο συμβαίνει και ταλαιπωρεί τον κόσμο, μαζί και σας. Το αποκορύφωμα, ενδέχεται να είναι στις μεσημεριανές ώρες όπου όλα είναι σε κατάσταση καλοκαιρινής ραστώνης(;) από αντιδράσεις και νωχελεικότητα. Ενώ όσοι έχετε ευθύνες κατανοητέ ότι πρέπει να τις χειριστείτε και ανάλογα.

Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: 6974159292 και στο http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top