Για το Σάββατο 12/12, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Τοξότη, στις 8:46 εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 15:42 συμπορεύεται με τον Ερμή και στις 21:55 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Συμπέρασμα:
οι πρώτες νυκτερινές ώρες του Σαββάτου είναι για ύπνο και ξεκούραση, και με το πρώτο φως αρχίζουν οι ευθύνες που δεν είναι και τόσο πιεστικές αλλα κρατάνε για το σύνολο της μέρας. Στις ώρες του μεσημεριού καλό είναι να μπορείτε να εκφρασθείτε σε φιλικά σας πρόσωπα και να προωθήσετε τις ιδέες σας, το βράδυ είναι ιδανικό για έξοδο και φιλική παρέα.

Για την Κυριακή 13/12, η Σελήνη είναι δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, 1:36 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με την Αφροδίτη, στις 11:03 συμπορεύεται με τον Πλούτωνα, στις 15:01 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ουρανό και στις 17:47 με τον Αρη. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυκτερινές ώρες είναι ιδανικές  για τους ερωτευμένους και για τα αισθήματα τους, και οι δραστηριότητες είναι πολλές και θετικές καθώς και για τυχών έκτακτες αγορές καθώς σήμερα υπάρχει και αυτή η δυνατότητα. Αρκεί βέβαια να μην παρασυρθείτε σε λάθος αγορές. Φροντίστε να είστε σε πιο ήρεμες καταστάσεις σε ό,τι κάνετε από το απόγευμα και μετά καθώς τα οποία νεύρα και οι παρεξηγείς είναι λίγο πιθανά από το απόγευμα και μετά.
  
Για την Δευτέρα 14/12, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 1:07 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Δια, στις 14:58 εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 17:02 ο Ήλιος πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Δια, στις 21:39 ο Ερμής πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυκτερινές ώρες και για σήμερα είναι πολύ θετικές για τους αισθηματικά ανήσυχους. Η μέρα όμως μέχρι το μεσημέρι απαιτεί ψυχραιμία και αποφυγή λαθών καθώς δεν είναι εύκολο να γίνει μια δραστηριότητα σωστή και χρειάζεται ή θα χρειαστεί πολύ σύντομα επανάληψη. Από το μεσημέρι και μετά οι συνθήκες δίνουν μια πολύ ευρεία αποδοχή απόψεων για πολλούς για σχέδια και επαγγελματικές κινήσεις. Αργά το βράδυ εύκολα θα μπορέσετε να είστε πιο δραστήριοι και οξυδερκείς στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και οι νεώτεροι έχετε πολύ καλές στιγμές εξόδου και επικοινωνίας με το ταίρι σας.

Για την Τρίτη 15/12, η Σελήνη είναι δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 7:22 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Κρόνο, στις 12:26 δυσμενές τετράγωνο με την Αφροδίτη και στις 20:19 θετικό εξάγωνο με τον Ουρανό. Συμπέρασμα: με οργανωτικό  πνεύμα ξεκινάει η μέρα και σωστό διαμερισμό χρόνου και ευθυνών, στο μέσω της αναμένεται να υπάρξουν κάποιες διαστάσεις γνώμης και απόψεων με το ταίρι σας, που αναμένεται να εξομαλυνθούν στις βράδυνες ώρες, όποτε αποφύγετε τις οποίες προστριβές που είναι απλά να υπάρχουν για την δημιουργία προβλημάτων, ταυτόχρονα προσέχετε τα αδικαιολόγητα έξοδα. 
  


Για την Τετάρτη 16/12, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 1:23 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Αρη, στις 9:16 θετικό εξάγωνο με τον Ήλιο και στις 19:44 εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυκτερινές ώρες είναι θετικές για αισθηματίες και εραστές γεγονός που τους προσφέρει πολύ καλή διάθεση από τις πρώτες ώρες τις μέρας ταυτόχρονα αυτή είναι απλόχερα και για όλους μας σε όλους τους τομείς που ασκούνται τα ενδιαφέροντα μας. Αυτή η καλή διάθεση όμως σε πολύ λίγες περιπτώσεις είναι ικανή να φέρει σε μερικούς εκείνες τις συνθήκες που ενδεχόμενα να υποπέσουνε σε λάθος επιλογές ή και ενέργειες, έστω και σε απλά καθημερινά πράγματα. Όποτε προσέχετε αν κάποιοι κάνουν τα λάθη να είναι ανώδυνα. 

Για την Πέμπτη 17/12, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 8:19 συμπορεύεται με τον Ποσειδώνα, στις 12:13 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Κρόνο, στις 13:19 η Αφροδίτη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Πλούτωνα, στις 15:24 η Σελήνη επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Ερμή, στις 20:58 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Πλούτωνα και στις 21:39 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με την Αφροδίτη. Συμπέρασμα: αν εξαιρέσουμε το μέσο της μέρας που ενέχει και κάποια προβλήματα οι υπόλοιπες ώρες της είναι ιδανικές για τα πάντα, πολύ εύκολα εκφράζεται τις όποιες απόψεις, σε όλα τα ενδιαφέροντα που σας απασχολούν. Είτε είναι αισθηματικά όπου βρίσκεται πολύ θετική ανταπόκριση, είτε και επικοινωνιακά σε θέματα φιλικά ή και επαγγελματικά· και ακόμα πιο γενικά και απλά είναι μια πολύ θετική μέρα μέσα στις γιορτινές μέρες που έρχονται. 

Για την Παρασκευή 18/12, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 10:41 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Δια, στις 17:14 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ήλιο και την πρώτη φάση του κύκλου της και στις 23:26 εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού. Συμπέρασμα: σε λίγο πιο αντίθετες συνθήκες είναι οι σημερινές τάσεις καθώς από το πρωί οι απόψεις σας ή και απόψεις άλλων κατακλύζουν τον χρόνο πολλών και τα ενδιαφέροντα τους, πιθανόν να είναι και ειδήσεις. Από το μεσημέρι και μετά καλείστε να επιλέξετε τις όποιες καλές επιλογές έχετε για να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας και να φτάσετε στους στόχους σας. Μετά από το σούρουπο και μέχρι τις πολύ βράδυνες ώρες αποφύγετε τις υπερβολές ώστε να μην κάνετε και λάθη. 
    
Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: 6974159292 και στο http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top