Για το Σάββατο 19/12, η Σελήνη είναι στο ζώδιο του Κριού, στις 16:01 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Κρόνο, και στις 20:55 ο Ερμής συμπορεύεται με τον Πλούτωνα. Συμπέρασμα: η μέρα από το πρωί
δείχνει ότι είναι ήρεμη και θετική σε ό,τι κάνετε και σε ό,τι προετοιμάζεστε για τις μέρες που έρχονται. Αργά το βράδυ είναι πολύ θετικό σε εξόδους και σε κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση, ταυτόχρονα είναι ανεπτυγμένη και η κάθε είδους κοινωνική κριτική. Αρκεί να μην τραβήξουν μέχρι το πρωί!

Για την Κυριακή 20/12, η Σελήνη είναι στο ζώδιο του Κριού, στις 0:18 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Πλούτωνα, στις 0:41 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Ερμή, στις 3:35 συμπορεύεται με τον ανάδρομο και στατικό, έτοιμο για ορθή πορεία, Ουρανό και στις 12:50 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Άρη. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυκτερινές ώρες, που είναι και κοντά στην αρχή της μέρας είναι πολύ δύστροπες και δεν χρειάζεται να είναι αιτία και αφορμή για οτιδήποτε, ηρεμήστε και κοιμηθείτε. Το μέσο της μέρας είναι πολύ εκνευριστικό και μαχητικό, όπου καλό είναι να αποφύγετε τις διενέξεις. Είτε έχετε δίκιο είτε να λάβετε θέση υπέρ μιας θέσεως. Από το απόγευμα και μετά όλα είναι πιο ήρεμα.

Για την Δευτέρα 21/12, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Κριού, στις 0:01 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο, στις 2:12 εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, στις 5:07 ο Ερμής πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο και στατικό, έτοιμο για ορθή πορεία, Ουρανό και στις 14:30 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυχτερινές ώρες της μέρας είναι και οι πιο ιδανικές για τους αισθηματίες. Τα όνειρα, ίσως, να είναι ανήσυχα λίγο πριν το ξημέρωμα, ενώ οι συνθήκες παρομοιάζουν ότι είναι και οι πιο ιδανικές καθώς όλα μπορούν να περάσουν έτσι απλά τα χειρότερα από συνθήκες που έχουν αδυναμίες σε αληθινά ψέματα! Όποτε όσοι γνωρίζεται συνθήκες και καταστάσεις προσέχετε και λίγο.

Για την Τρίτη 22/12, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 2:52 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα, στις 6:47 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 8:43 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ερμή, στις 12:36 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με την Αφροδίτη και στις 16:26 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Δια. Συμπέρασμα: μια επανάληψη των χθεσινών ωρών είναι οι πρώτες ώρες της μέρας και στο μέσο της υπάρχει μια αισθηματική αστάθεια που ίσως μεταβληθεί σε ζήλια ή στο χειρότερο σε οικονομικές υπερβολές και απώλειες, από το απόγευμα οι συνθήκες ομαλοποιούνται και σειρά έχουν οι ερωτικές - αισθηματικές που κρύβουν και υπερβολές, ενίοτε μερικοί θα συνεχίσουν να ξοδεύουν.

Για την Τετάρτη 23/12, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 4:30 εισέρχεται στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 16:54 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και στις 21:44 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Κρόνο. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυχτερινές ώρες είναι για ύπνο, και η μέρα από το μεσημέρι και μετά είναι γεμάτη νεύρα, λάθος κινήσεις και λίγα χρήματα για τις επόμενες μέρες που έρχονται. Στην θετική περίπτωση όλα είναι πολύ γιορταστικά και φυσικά εξουθενωτικά και πολλοί είναι ή νιώθουν υποχρεωμένοι να είναι έτοιμοι για κάθε τι που μπορεί να χρειαστεί ο οποιοσδήποτε. Γεγονός είναι ένα, η μέρα είναι από τις πολύ δύσκολες του μήνα και υπάρχουν συνεχεία αναποδιές και κάθε είδους συνθήκες για καθυστερήσεις και αναβολές. Γενικά μια συμβουλή που θα είχαμε για σήμερα είναι να μην ασχοληθείτε με τίποτα.

Για την Πέμπτη 24/12, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 8:27 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο και στατικό, έτοιμο για ορθή πορεία, Ουρανό, στις 12:02 η Αφροδίτη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Δια, στις 19:15 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Δια, στις 22:03 θετικό εξάγωνο με τον Άρη. Συμπέρασμα: Καλά Χριστούγεννα και καλό ρεβεγιόν, όλα είναι πολύ θετικά και με ατμόσφαιρα που ευνοεί κάθε δραστηριότητα, τουλάχιστον μέχρι τις πρώτες βράδυνες ώρες, μια μικρή ανησυχία είναι μέσα στα αναμενόμενα ενώ κάπου στις πιο απογευματινές ώρες και κοντά στις 16:30 ~ 16:45 ανατέλλει το Φεγγάρι με ένα εντυπωσιακό χρώμα είναι σίγουρο ότι στις 17:00 καθώς δεν υπάρχει συννεφιά στην Ελλάδα θα το δείτε ολοστρόγγυλο ακριβώς πάνω από τον εντυπωσιακό ορίζοντα. Ενώ λίγο πιο αργά και μικρότερο σε όσους μεσολαβεί ένας ορεινός όγκος. Πχ από την Αττική που μεσολαβεί ο Υμηττός δεν θα δούμε την ανατολή της Σελήνης από τις πρώτες στιγμές αλλά αργότερα και πιο μικρή. Από το Σούνιο όμως!!! Η συνεχεία είναι ανάλογα θετική  εντυπωσιακή και εύχομαι να απολαύσετε το φωτεινό πρόσωπο του φεγγαριού καθώς τριγωνίζει, θετικά, με τον Άρη. Στην κυριολεξία μπορείτε να ερωτευτείτε και η συνεχεία είναι θετικότατη τουλάχιστον μέχρι το πρωί των Χριστουγέννων. Σας παρακαλώ όμως να αποφύγετε τις κάθε είδους υπερβολές.

Για την Παρασκευή 25/12, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο Ζώδιο των Δίδυμων και στις 7:26 εισέρχεται στο Ζώδιο του Καρκίνου, στις 13:11 πραγματοποιεί την φάση της Πανσελήνου που επαναλαμβάνεται μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ανήμερα των Χριστουγέννων. Στις 20:17 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και στις 22:18 ο Ερμής επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Δια. Συμπέρασμα: με το πρώτο φως όλα είναι πιο θετικά, και μάλλον οι περισσότεροι είστε στη μετά το ρεβεγιόν κατάσταση, τι πιθανότερο είναι ότι από το μεσημέρι και μετά που πραγματοποιείτε και η Πανσέληνος έχετε μια ακόμα πιο θετική συνεχεία, σε ότι θέλει ο κάθε ένας, βέβαια οι συνθήκες υπερβολής δεν είναι πάντα και οι καλύτερες γιαυτο σας παρακαλώ πολύ προσέχετε για να είμαστε όλοι μαζί και την πρωτοχρονιά. 

Από το νέο έτος θα σταματήσει αυτή η μορφή αστρολογικών προβλέψεων και θα έχουμε αναφορές πια κανονικά τα ζώδια.

Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: 6974159292 και στο http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top