Για το Σάββατο 26/12, η Σελήνη είναι στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 9:21 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Πλούτωνα, στις 12:22 δυσμενές τετράγωνο με τον Ουρανό και στις 23:51 θετικό εξάγωνο με τον Δια. Συμπέρασμα:
η μέρα πολύ εύκολα μπορεί να είναι μέρα με πάθος ή προβλημάτων και αναμένεται να είναι πολύ προβληματική κύριος στις πρώτες ώρες της μέρας και μέχρι το απόγευμα, όλοι αναμένεται να έχουμε από ένα προβληματικό επεισόδιο. Ηρεμία αναμένεται να υπάρξει από τις βράδυνες ώρες. Μια πτυχή των προβλημάτων είναι η κραιπάλη στα πατροπαράδοτα εορταστικά τραπέζια όπου θα βρεθούμε όλοι μας και καλό είναι να μην πέσουμε στον πειρασμό της κατανάλωσης. Αντίθετα αν είμαστε επισκέπτες ή δεχτούμε καλό είναι να μην υπερβάλουμε στις συζητήσεις μετά το τραπέζι αλλά να είμαστε με θετική διάθεση διασκέδασης. Καθώς η συνεχεία αναμένεται να είναι πολύ θετική για όσους αποφασίσουν να βγουν και απόψε.

Για την Κυριακή 27/12,  η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 2:20 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Ερμή, στις 4:57 δυσμενές τετράγωνο με τον Άρη, στις 5:35 θετικό τρίγωνο με την Αφροδίτη και στις 12:30 εισέρχεται στο ζώδιο του λέοντα. Συμπέρασμα: όπως είπαμε από χτες οι πρώτες ώρες της μέρας είναι πολύ θετικές για διασκέδαση, όχι όμως να είστε με υπερβολές και κάθε είδους προβλήματα άλλων. Μια συμβουλή αποφύγετε να είστε έστω και για λίγο δέκτες προβλημάτων. Και στην συνεχεία όλη η μέρα είναι πολύ θετική για οτιδήποτε που αφορά τις δραστηριότητες των ημερών.

Για την Δευτέρα 28/12, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του λέοντα, στις 8:17 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Κρόνο και μετά με τον Ουρανό στις 19:13. Συμπέρασμα: οι πολύ θετικές μέρες των γιορτών έχουν μια φυσική συνεχεία για το υπόλοιπο της μέρας, στην κυριολεξία είναι μια πολύ θετική και δημιουργική μέρα που περνά εύκολα με οικογενειακή δραστηριότητα και με ανθρώπους που αγαπάτε. Προσοχή όσοι ασχολείσθε με ηλεκτρικά μηχανήματα.

Για την Τρίτη 29/12, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο της παρθένου, στις 15:17 ο Ήλιος πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 15:32 η Σελήνη επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Άρη, στις 16:52 ο Ερμής πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Άρη, στις 19:37 η Σελήνη επαναλαμβάνει την όψη με την Αφροδίτη και στις 20:58 εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου. Συμπέρασμα: οι ώρες μέχρι το μεσημέρι είναι πολύ ήρεμες και θετικές, μερικοί είναι πολύ νευριασμένοι ή πολύ απαθείς, ανάλογα και με τις περιστάσεις που είναι ο κάθε ένας, από το βράδυ και μετά όλα είναι υπό το πρίσμα των αναλύσεων ή των κοινωνικών σχολιασμών. Βέβαια, να αποφύγετε τις ακρότητες και η μέρα στο σύνολο της θα αποδειχθεί πολύ θετική.







Για την Τετάρτη 30/12, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 9:16 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη, στις 11:39 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Ποσειδώνα, στις 13:28 πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ήλιο, και στις 18:33 δυσμενές τετράγωνο με τον Κρόνο. Συμπέρασμα: με την Πλανητική αλλαγή όλα είναι πιο ενδιαφέροντα τουλάχιστον για τους εκπρόσωπους του μεταβλητού σταυρού. Έτσι και η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για συνθήκες που είναι πραγματικά πολύ καλές για να είναι και πραγματικές. Έτσι οι ψεύτες και οι κλεφτές είναι στα καλύτερα τους μέχρι τις μεσημεριανές ώρες, η χειρότερη τους είναι αργά το βράδυ. Στην θετική εκδοχή όλα είναι υπερβολικά θετικά και παρασύρεστε στην κραιπάλη των ημερών, οι βράδυνες αποτιμήσεις είναι κοστοβορες.

Για την Πέμπτη 31/12, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 2:31 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα και στις 18:49 συμπορεύεται με τον Δια. Συμπέρασμα: στα δυο είναι μοιρασμένη η μέρα, και οι στιγμές είναι πολύ καλές για παθιασμένους εραστές από τις πρώτες ώρες της παραμονής και μέχρι τις απογευματινές που ευνοεί τις κάθε είδους ετοιμασίες για την πρωτοχρονιά. Καλό είναι όσοι είναι ικανοί, οικονομικά, να τιμήσουν το πατροπαράδοτο έθιμο της πρωτοχρονιάς για το καλό του χρόνου να μην υπερβάλουν αν δουν ότι δεν τους ευνοεί και πολύ η τύχη. 

Για την Παρασκευή 1/1, Καλή χρόνια με είδους κάθε ευτυχία, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 7:33 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ερμή στις 8:40 εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και στις 14:05 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με την Αφροδίτη. Συμπέρασμα: στις πολύ θετικές και εύκολες μέρες αναμένεται να είναι η πρώτη μέρα του 2016, έτσι, σχεδόν όλοι, είναι με θετικό πνεύμα και οι πολύ, μα πολύ, πρωινοί τύποι, πιθανόν και όσοι δεν έχουν καν δει το στρώμα, να είναι έτοιμοι ακόμα και για ένα πολύ σύντομο ταξίδι(!), βέβαια όσοι αποφασίσουν να μετακινηθούν καλό είναι να είναι προετοιμασμένοι καλά για πιθανές καθυστερήσεις ή ακόμα και αναβολές. Και από το πρώτο φως του Ήλιου όλα είναι πιο θετικά για την πρώτη μέρα της χρονιάς και αυτό θα φανεί πολύ καλά από το μεσημέρι και μετά. Και πάλι καλή χρόνια σε όλους σας.

Από το επόμενο δελτίο επανέρχονται κανονικά τα ζώδια και σταματάει η αναλυτική αστρολογική μέρα.

Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: 6974159292 και στο http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html





0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top