Για το Σάββατο 31/10, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 4:51 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ερμή, στις 11:09 εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και στις 23:42 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα. Συμπέρασμα:  η μέρα στις πρώτες πρωινές της ώρες απαιτεί
την ηρεμία και το θετικό της κάθε μας επικοινωνίας, γεγονός που τις πρωινές ώρες δεν είναι πολύ θετικό εκτός αν έχετε τον απόλυτο έλεγχο της αυτοκυριαρχίας σας. Αυτά τουλάχιστον μέχρι της μεσημεριανές ώρες. Αργά το βράδυ οι ώρες κυλούν πολύ πιο θετικές, ευχάριστες με κέφι και διασκέδαση για όσους αποφασίσουν μια έξοδο καθώς υπάρχει η θετικότητα και για τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Για την Κυριακή 1/11, Καλό μήνα, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 1:42 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο, στις 10:53 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Πλούτωνα, στις 17:17 θετικό εξάγωνο με τον Δια και στις 18:25 δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό. Συμπέρασμα: οι πρώτες, νυκτερινές, πρωινές ώρες όπως είπαμε χθες είναι θετικές, ενώ κοντά στο μεσημέρι καλό είναι να είστε πιο ήρεμοι σε ότι, τυχών, αντιμετωπίσετε, οι ώρες από το μεσημέρι και μέχρι το απομεσήμερο αναμένεται να κυλήσουν ήρεμα, ευχάριστα και εύκολα σε ό,τι έχετε να κάνετε. Ενώ οι πρώτες βράδυνες ώρες είναι κάπως ανήσυχες, γεγονός που ευνοεί τα αντίστοιχα πνεύματα για δυναμικές εξερευνήσεις ή προετοιμασίες. Ενίοτε, εκεί που υπάρχουν ανάλογες συνθήκες μπορεί να υπάρξει ένας καυγάς που αν είναι ανάμεσα σε εραστές θα βρει την θετική λύση, αν δεν είναι θα βρει την δυναμική αντίδραση.

Για την Δευτέρα 2/11, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 4:47 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με την Αφροδίτη, στις 5:34 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Αρη, στις 9:06 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 17:47 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του λέοντα και στις 19:05 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ερμή. Συμπέρασμα: και αυτή η Δευτέρα πολύ εύκολα θα χαρακτηριστεί τσαγκαροδευτέρα από τις απογευματινές ώρες και μετά, βέβαια, δεν είναι για όλους αλλά για όσους θέλουν να είναι επιρρεπείς(!). Τις ώρες του απομεσήμερου, μπορείτε να χαρείτε μια πολύ θετική μέρα και να έχετε τα πάντα κάτω από τον έλεγχο σας. Να ψάξετε να βρείτε λύσεις, εκεί που μπορείτε πια να βρείτε τις καλύτερες λύσεις, στο τελευταίο βοηθάει και η νέα θέση, από σήμερα, του Ερμή. Μόνο μην απογοητευτείτε σε ότι σας πουν καθώς θέλουν να σας τραβήξουν μακριά από τους στόχους σας. Βέβαια, αν όλα τα δύσκολα είναι σε θέματα επαγγελματικά θα είναι πιο δύσκολες όλες οι επόμενες κινήσεις σας, αν είναι σε αισθηματικά με συνεχεία από το σαββατοκύριακο· τότε είστε μπροστά σε σοβαρό πρόβλημα. Καλό είναι να προσέχετε!

Για την Τρίτη 3/11, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Λέοντα, στις 1:59 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Κρόνο, στις 3:10 η Αφροδίτη συμπορεύεται με τον Αρη και στις 14:23 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ήλιο και την φάση του τελευταίου τέταρτου της. Συμπέρασμα:  οι πρώτες νυχτερινές ώρες είναι ιδανικές για εραστές που είναι γεμάτοι πάθος. Ενώ οι εργάσιμες ώρες της μέρας είναι θετικές για να έχετε τις επόμενες επαγγελματικές σας επιλογές αρκεί να είστε από τους χαρακτήρες που δεν είναι απροετοίμαστοι. Βέβαια, αν το ευνοεί και ο αστρολογικός σας χάρτης είστε μπροστά σε επαγγελματική επιτυχία, πιο επιρρεπείς είναι τα ζώδια του σταθερού σταυρού, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιού και Υδροχόοι,  ειδικά αν έχετε και γενέθλια από τις 27 έως τις 4 του Μήνα, δηλαδή μερικοί από το τέλος του πρώτου δεκαήμερου και μερικοί από την αρχή του δεύτερου.

Για την Τετάρτη 4/11, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του λέοντα, στις 3:46 πραγματοποιεί την μοναδική αστρολογική όψη τη μέρας· ένα θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό. Συμπέρασμα: Η μοναδική αστρολογική όψη της μέρας πραγματοποιείτε στις πρώτες νυχτερινές ώρες που είναι κατά κάποιο τρόπο «νεκρές από δραστηριότητα». Έτσι, στην ουσία «αφήνει» από χτες την επιρροή της Αφροδίτης και του Άρη να είναι ακόμα σε «δράση» φτιάχνοντας τα μέγιστα την ατμόσφαιρα σχετικά με τους ερωτευμένους έχοντας πεδίο δόξας λαμπρό.  Ταυτόχρονα είναι πολύ θετικό να είστε, έτοιμοι, οι επαγγελματίες να πετύχετε ακόμα μια καλή συνθήκη για την καριέρα σας.

Για την Πέμπτη 5/11, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του λέοντα, στις 4:22 εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου, στις 13:35 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Κρόνο, στις 15:11 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ερμή και στις 18:35 δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα. Συμπέρασμα:  οι σημερινές δραστηριότητες είναι πιο δυναμικές και δεν χρειάζεται να είστε ισχυρογνώμονες σε ότι κάνετε, αρκεί να είστε έτοιμοι από καιρό και προετοιμασμένοι για την επιτυχία, που αναμένεται να είναι πολύ θετική για παρά πολλούς από εσάς. Βέβαια, σε όλα και στα πάντα παίζουν οι καλές εντυπώσεις που πρέπει να αφήσετε και σε ανάλογους ανθρώπους. Δεν πρέπει όμως να είστε αδικαιολόγητα σπάταλοι, και να μην παίρνεται στα πολύ σοβαρά τα αληθινά ψέματα.

Για την Παρασκευή 6/11, η Σελήνη για δεύτερη μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 6:00 ο Ήλιος πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Πλούτωνα, στις 7:26 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα και επτά λεπτά αργότερα θετικό εξάγωνο με τον Ήλιο, στις 15:38 ο Ερμής πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα και στις 16:03 η Σελήνη συμπορεύεται με τον Δια. Συμπέρασμα:
Η μέρα είναι από τις πολύ θετικές από το πρωί, εύκολα πετυχαίνουν τα σχέδια σας, μάλιστα σε σημείο σκανδάλου. Μπορείτε αν πραγματοποιήσετε αγορές ή να κάνετε προετοιμασία σχετικών αγορών για τις υπόλοιπες μέρες του έτους που είναι από τις πολύ χαρούμενες, τουλάχιστον σε εθιμική ατμόσφαιρα, η καλή θέληση είναι από το βασικότερο για να πάνε όλα καλά. Βέβαια, οι πιο θετικές στιγμές για να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας και τις φιλοδοξίες σας, επαγγελματικές ή και κοινωνικές, ναι υπάρχουν και αυτές που μάλιστα ευνοούνται σκανδαλωδώς, είναι οι μεσημεριανές ώρες. Βέβαια, ανάλογα και στους τομείς που αναζητάτε την επιτυχία έχετε μια εύνοια και στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Όποτε όσοι έχετε κάτι ανάλογο καλό είναι να είστε σε συνεχή εγρήγορση!

Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: 6974159292 και στο http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top