Για το Σάββατο 7/11, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 10:23 συμπορεύεται με τον Άρη, στις 14:47 και με την Αφροδίτη και στις 17:14 εισέρχεται στο ζώδιο του ζυγού. Συμπέρασμα: η συμμετοχή τριών μόνο πλανητών που είναι και η καλύτερη συνταγή για συναίσθημα, μάλιστα, ερωτικό και έντονο, δίνει την τάση, τουλάχιστον στο
σαββατοκύριακο που ξεκινάει, βέβαια οι περισσότεροι έχετε να κάνετε και αγορές, πιθανόν μια εξερευνητική βόλτα σε μαγαζιά να είναι μέσα στα σχέδια σας, όμως μην αποφασίσετε αγορές από το μεσημέρι και μετά παρά μόνο αν το έχετε σχεδίαση εδώ και καιρό και μόνο αν αφορούν πάγιες αγορές. Το βράδυ αναμένεται και ενδιαφέρον. Επίσης, όσοι έχουν αισθηματικές και ερωτικές ανησυχίες καλό είναι να μην ρίξουν λαδί στην φωτιά!

Για την Κυριακή 8/11, η Σελήνη είναι δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Ζυγού, στις 3:11 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Κρόνο, στις 17:30 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και στις 20:39 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Συμπέρασμα: όσοι είναι σε έξοδο από το σαββατόβραδο καλό είναι να έχουν μια εγκράτεια σε σχέση με τον κόσμο ή σε άτομα που είναι κάπως πιο συγκρατημένα. Ενδεχόμενα να κρύβονται ασήμαντα προβλήματα ή έως και σοβαρές  παρεξηγήσεις. Οι αισθηματικές ανησυχίες ή και προβληματισμοί, για όσους έχουν προβλήματα, από το μεσημέρι και μετά πολλαπλασιάζονται. Καλό είναι να αποφύγετε τις οποίες προστριβές και να έχετε τάσεις συμφιλίωσης και συνεργασίας.

Για την Δευτέρα 9/11, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Ζυγού, και στις 4:42 πραγματοποιεί την μοναδική αστρολογική όψη της μέρας και του εικοσιτετράωρου· δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό. Συμπέρασμα:  η μοναδική αστρολογική όψη της μέρας πραγματοποιείτε στις ώρες του ύπνου. Βέβαια, δεν πρέπει να αποκλείονται οι πολύ καλές ερωτικές στιγμές για τους ερωτευμένους αλλά η έλλειψη άλλων αστρολογικών όψεων αφήνουν χρόνο και πεδίο για επιρροές και από την Κυριακή να γιγαντώσουν το όποιο πρόβλημα. Ευτυχώς, όμως χωρίς σοβαρή συνεχεία για αύριο.

Για την Τρίτη 10/11, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Ζυγού, στις 6:02 εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 14:13 ο Ερμής πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Πλούτωνα και στις 20:06 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Συμπέρασμα: οι πρώτες, νυχτερινές ώρες και μέχρι το ξημέρωμα της μέρας, απαιτεί ηρεμία και τη ξεκούραση του ύπνου. Από το πρωί μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και να εξερευνήσετε τις επαγγελματικές σας λύσεις, αργά το βράδυ βρίσκεται και τις λύσεις που χρειάζεστε και οι ερωτευμένοι έχουν τις στιγμές τους. Λεπτομέρεια· μην πιστέψετε τα ψέματα που είναι σε επαγγελματικά θέματα, αν είναι σε αισθηματικά, μπορεί να σας αρέσουν. Επιλέγετε.

Για την Τετάρτη 11/11, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 4:16 ο Ήλιος πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Δια, στις 8:58 η Σελήνη επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Πλούτωνα, στις 11:49 συμπορεύεται με τον Ερμή, στις 18:41 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Δια και στις 19:47 συμπορεύεται με τον Ήλιο και πραγματοποιεί την φάση της Νέας Σελήνης. Συμπέρασμα: όσο δυσμενείς ήταν οι συνθήκες μέχρι χτες, τελειώσανε χτες και σήμερα οι τάσεις είναι από τις πολύ θετικές και δυνατές για τα πάντα, σε ότι δραστηριοποιήστε. Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν και αν έχετε σήμερα σε δραστηριότητα το κάθε τι όλα θα είναι πιο εύκολα στην εφαρμογή τους δίνοντας σας τις καλύτερες δυνατότητες πρώτα από όλα στα επαγγελματικά σας θέματα και ενδιαφέροντα.

Για την Πέμπτη 12/11, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 16:54 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Άρη, στις 17:13 εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη, και στις 23:40 ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού. Συμπέρασμα: η μέρα έχει εύνοια από χτες που φτάνει μέχρι τις μεσημεριανές ώρες. Από εκεί και μετά οι σώφρονες είναι μετρημένοι σε όλα ώστε να αποφύγουν τα λάθη. Προσέχετε τους πάντες.

Για την Παρασκευή 13/11, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Τοξότη, στις 2:26 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με την Αφροδίτη, στις 3:46 συμπορεύεται με τον Κρόνο, στις 6:47 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, στις 19:11 η Αφροδίτη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Κρόνο και στις 20:17 ο Ερμής επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Δια. Συμπέρασμα: οι νυκτερινές ώρες της μέρας είναι καλό και δόκιμο να είναι αφιερωμένες στην ξεκούραση και στον ύπνο, και από το μεσημέρι όλα είναι πιο θετικά για τα αισθηματικά σας και για τις ευκαιρίες που αναζητάτε. Εύνοια υπάρχει στα αισθηματικά ερωτικά και στα επαγγελματικά.


Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: 6974159292 και στο http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top