Για το Σάββατο 14/11, η Σελήνη είναι στο ζώδιο του Τοξότη, στις 2:22 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 5:18 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Δια. Συμπέρασμα: οι πρώτες ώρες του Σαββάτου,
νυχτερινές, είναι αυτές που έχουν όλη την φόρτιση, που ναι μεν μπορεί πολύ εύκολα να είναι ιδανικές για τους εραστές, από την Παρασκευή το βράδυ. Το ξημέρωμα, ευτυχώς καταβάλει ή ξυπνάει με υπερβολή τα ένστικτα. Όπως και να είναι σήμερα οι ευκαιρίες είναι πολλές και έχετε την δυνατότητα να είστε ταυτόχρονα σε πλεονεκτική αλλά και διεισδυτική θέση. Μην είστε υπερβολικοί σε ότι κάνετε σήμερα. Μια ερευνά αγοράς θα σας βγει πολύ ωφέλιμη. 

Για την Κυριακή 15/11, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Τοξότη, στις 2:21 εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 4:50 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Άρη, στις 15:25 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 16:32 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με την Αφροδίτη: Συμπέρασμα: οι πρώτες νυχτερινές ώρες είναι για ηρεμία και ξεκούραση που κρατάνε μέχρι το πρωί. Οι υπόλοιπες ώρες είναι κάπως δύσκολες και απαιτούν ηρεμία και απομάκρυνση σε ό,τι παλαβό ακούτε και ίσως υποχρεωθείτε να το κάνετε πράξη κοντά στο σούρουπο. Βέβαια καλό είναι να αποφύγετε να δείξετε την ζήλια σας διότι δεν θα σας βγει σε καλό.

Για την Δευτέρα 16/11, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 3:37 συμπορεύεται με τον Πλούτωνα, στις 10:09 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 13:45 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Δια, στις 21:58 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ερμή, στις 22:52 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Ήλιο. Συμπέρασμα: οι πρώτες πρωινές ώρες είναι από τις πολύ θετικές για τα πάθη των εραστών. Οι δύσκολες συνθήκες όμως είναι μέχρις λίγο πριν το μέσο της μέρας, και η συνεχεία είναι πιο θετική και ευχάριστη μέχρι αργά το βράδυ, τόσο για τα σχέδια σας όσο και για τις επόμενες κινήσεις σας είτε είναι αισθηματικές είτε επαγγελματικές. Μην αποφύγετε τις οποίες εύθηνες αρκεί να είναι για εσάς θετικά και να σας προσφέρουν αντίστοιχες λύσεις με μακροπρόθεσμη τάση.

Για την Τρίτη 17/11, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 9:24 εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 14:22 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Άρη, στις 16:52 ο Ήλιος συμπορεύεται με τον Ερμή και στις 20:10 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Κρόνο. Συμπέρασμα: η μέρα απαιτεί μια πιο θετική προσέγγιση σε ότι κάνετε ώστε να έχετε την ανταπόδοση που θέλετε, η επικοινωνία και το θετικό της τάσης είναι να αφήσετε την καλύτερη εντύπωση σε ότι κάνετε αλλά και ότι δημιουργήσετε σήμερα. Όλα είναι πιο εύκολα υλοποιήσιμα για τα σχέδια σας μόνο με την κατάλληλη διαδικασία. Βέβαια, η σοβαρότητα θα πρέπει να είναι ξέχειλη τουλάχιστον για σήμερα.

Για την Τετάρτη 18/11, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 3:58 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με την Αφροδίτη και στις 15:54 θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό. Συμπέρασμα: οι πλανητικές επιρροές είναι πολύ θετικές και ακραία συναισθηματικές, ενίοτε και ερωτικές στις νυκτερινές ώρες. Αντίθετα, πικάντικες, πονηρές και ψυχρο-συναισθηματικά ερωτικές είναι οι στιγμές μέχρι τις πρώτες βράδυνες ώρες. Αυτά για τους ερωτευμένους και αισθηματικά εξαρτημένους. Όμως για όσους έχουν το μυαλό τους στην εξέλιξη της καριέρας τους, μάλλον τους περιμένουν πολύ διαφορετικές στιγμές απ΄ ό,τι ανέμεναν και είχαν προετοιμαστεί. Όμως μην ξεχνάτε ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό.

Για την Πέμπτη 19/11, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 8:27 πραγματοποιεί την φάση του πρώτου τέταρτου με τον Ήλιο και πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο μαζί του, στις 10:19 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Ερμή και στις 14:21 εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Συμπέρασμα: από τις πρωινές ώρες η επικοινωνία είναι αυτό που λέμε κάπως και κάπως συμπεριφέρονται όλοι. Αποφύγετε αν είναι δυνατόν τα πάντα. Στην κυριολεξία «κατεβαστέ ρολά» και αφήστε απέξω μια ταμπέλα με «ερειπωμένο και προσοχή κατολίσθηση» για να φύγουν όλοι μακριά σας και να πάρουν μαζί τα προβλήματα τους που θέλουν να τα φορτώσουν που αλλού· σε σας. Αν είστε σωστοί από το απόγευμα που θα έχουν εξαφανιστεί τα προβλήματα μπορείτε να ηρεμήσετε και να αφοσιωθείτε στον εαυτό σας και στο ταίρι σας.

Για την Παρασκευή 20/11, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 1:08 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Κρόνο, στις 2:26 συμπορεύεται με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, στις 13:54 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Πλούτωνα και στις 21:43 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυκτερινές ώρες απαιτούν ηρεμία και ύπνο. Η μέρα όμως απαιτεί έντονη δραστηριότητα σε θέματα που σας αφορούν, όπως είναι τα επαγγελματικά σας και οι επαφές σας σε ότι κάνετε για τώρα αλλά και για βάθος χρόνου. Εκείνο που χρειάζεται να καταλάβετε είναι ότι οι επιλογές σας είναι πιο ουσιαστικές και δραστικές τώρα ενίοτε μιας και μοναδικής κατεύθυνσης που πρέπει να είναι με την έμφαση της σθεναρής αποφασιστικότητας. Παντός η αλλαγή του Ερμή δείχνει έντονες φιλοδοξίες που αν δεν είναι δομημένες και ρεαλιστικές θα καταπέσουν σίγουρα πολύ γρήγορα. Οι σωστά προετοιμασμένοι είναι και οι κερδισμένοι.

Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: 6974159292 και στο http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top