Για το Σάββατο 24/10, η Σελήνη είναι στο ζώδιο των ιχθύων, στις 6:07 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Πλούτωνα, στις 7:28 δυσμενή αντίθεση με την Αφροδίτη, στις 9:40 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Δια και στις 14:18 επαναλαμβάνει, ξανά, την ίδια όψη και με τον Άρη. Συμπέρασμα:
μπορεί οι πρώτες, νυκτερινές, ώρες να είναι πολύ θετικές για ερωτευμένους, οι υπόλοιπες όμως έχουν ένα μικρό πρόβλημα, συντονισμού με τους υπόλοιπους,  οποίοι και να είναι είτε είναι το ταίρι σας είτε είναι φίλοι, είτε κοινωνικό περιβάλλον. Ότι και να είναι παντός η λήξη συναγερμού είναι από τις απογευματινές ώρες και το βράδυ απαιτεί σύνεση και λογική, μακριά από εύθηνες και λάθη ώστε να παραμείνει θετικό το Σαββατοκύριακο.

Για την Κυριακή 25/10, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 8:21 εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού, στις 13:46 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Κρόνο και στις 22:03 η Αφροδίτη συμπορεύεται με τον Δια. Συμπέρασμα: οι πρώτες πρωινές ώρες απαιτούν ηρεμία και αποχή από όλα, σε αυτό βοηθάει και η αλλαγή της ώρας. Γεγονός που πρέπει να το μεγιστοποιήσετε όσο είναι δυνατόν. Η σοβαρότητα είναι στα μέγιστα για σήμερα και το βράδυ είναι ιδανικό για δυνατά αισθήματα, όποτε οι ερωτευμένοι ας πράξουν ανάλογα. Πολύ αργά το βράδυ και τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας ας προσέξουν όλοι να μην παρεκτραπούν είτε φραστικά είτε σε μετακινήσεις και μακριά από προκλήσεις.

Για την Δευτέρα 26/10, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Κριού, στις 0:59 ο Ερμής πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 5:27 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Πλούτωνα, στις 12:57 συμπορεύεται με τον ανάδρομο Ουρανό και στις 14:24 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Ερμή. Συμπέρασμα: Οι πρώτες πρωινές ώρες είναι για αποφυγή προκλήσεων και αντιπαραθέσεων, όσοι αποφύγετε τις προκλήσεις μάλλον είστε οι πιο τυχεροί από όλους οι υπόλοιποι ανήκετε στους άτυχους. Όσοι ξενυχτάτε το πρωινό δεν είναι και από τα καλύτερα σας. Από το μεσημέρι και μετά οι συνθήκες είναι πιο θετικές για απορίες, εξερευνήσεις και εντυπώσεις που μένουν, φυσικά θα συζητηθούν όχι μπροστά σας αλλά πίσω από την πλάτη σας. Φροντίστε να έχετε τους υποστηρικτές σας.

Για την Τρίτη 27/10, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Κριού, στις 8:07 εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, στις 14:05 πραγματοποιεί αντίθεση με τον Ήλιο και την φάση της Πανσελήνου. Στις 19:30 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα.  Συμπέρασμα: οι πρωινές ώρες είναι για ξεκούραση και μόνο. Και από το πρωί οι εντυπώσεις είναι πολύ θετικές και μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα αρκεί να έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα. Το απόγευμα είναι από τα πολύ θετικά που μπορείτε να έχετε εδώ και καιρό, τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και αισθηματικά ερωτικά.

Για την Τετάρτη 28/10, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 5:15 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα, και επαναλαμβάνει την ίδια όψη μέσα στην ημέρα στις 9:49 με τον Δια, στις 13:22 με την Αφροδίτη και στις 17:20 με τον Άρη. Συμπέρασμα: η σημερινή εθνική εορτή και ημέρα είναι από αυτές που εύκολα θεωρούνται ημέρες θετικές αλλά και του «τεμπέλη» κοινώς του πολύ τυχερού σε όλα. Οι συνεχείς θετικές επαναληπτικές όψεις φέρνουν μια θετική μέρα σε όλους, πρώτα πρέπει να θεωρηθούν σαν ηρεμίας και μετά σαν ευκαιριών, μόνο που έχουμε αργία σε όλα. Έτσι οι θετικές συνθήκες είναι στα αισθηματικά και ερωτικά. Ταυτόχρονα είναι από τις πολύ θετικές μέρες καθώς μπορείτε πολύ εύκολα να «ακούσετε» τον παλμό του κόσμου, ειδικά όσοι βγείτε έξω για να αλλάξετε ατμόσφαιρα. Επίσης να θυμάστε όσοι είστε σε επαφή με τον κόσμο ότι οι εντυπώσεις που θα αφήσετε θα μείνουν και θα σχολιαστούν ανάλογα και με την στάση σας στα κοινωνικά θέματα.

Για την Πέμπτη 29/10, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 8:24 εισέρχεται στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 14:41 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Κρόνο, και στις 20:10 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: οι πρώτες πρωινές ώρες είναι για ηρεμία και μόνο. Κάπου κοντά στις μεσημεριανές ώρες χρειάζεται προσοχή, ηρεμία, σύνεση και ψυχραιμία· να θυμάστε πως ό,τι ακούτε είναι περαστικά και απλά μέχρι το βράδυ θα κάνουν το εντυπωσιακό τους τέλος. Όποτε εσείς, όλοι, ψυχραιμία και δείτε ένα καλό μελόδραμα που θα προσπαθήσει να σας ψαρέψει και να σας γεμίσει φούμαρα.

Για την Παρασκευή 30/10, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 11:48 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Δια, στις 14:03 θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 18:49 δυσμενές τετράγωνο με την Αφροδίτη, στις 21:23 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Άρη και στις 23:05 ο Ήλιος πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: η μέρα από το μέσο της είναι πολύ αμφίρροπη σε συνθήκες, γεγονότα και ζητούμενα. Στην κυριολεξία φέρνει γεγονότα που όλοι κατά κάποιο τρόπο ζητούσαμε και τα έχουμε πιο πολύ σε επαγγελματικά θέματα. Για τα αισθηματικά κ’ ερωτικά καλό είναι να μην αναζητάτε λύσεις διότι, ενδεχόμενα, πάντα πρέπει να λέμε ενδεχόμενα, να έχουμε τα αντίθετα αποτελέσματα καθώς όλα είναι κάτω από πίεση, είτε του συντρόφου που νιώθει εξωγενείς συνθήκες να επηρεάζουν τις απόψεις του και του εξασκούν την επιβολή τους, είτε σε άλλες περιπτώσεις δεν είναι ακόμα ώριμες οι συνθήκες. Για τα τελευταία χρειάζεται υπομονή. 

Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: 6974159292 και στο http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html






0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top