Για το Σάββατο 17/10, η Σελήνη είναι στο ζώδιο του Τοξότη, στις 2:16 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με την Αφροδίτη, δεκαεπτά λεπτά αργότερα επαναλαμβάνει τη ίδια όψη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, στις 5:51 η Αφροδίτη πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, στις 15:19 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Αρη και είκοσι δυο λεπτά αργότερα επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Δια, στις 23:40 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό. Συμπέρασμα:
οι πρώτες, νυκτερινές ώρες της μέρας είναι κάπως νευρικές και αν είναι δυνατόν, πρέπει να είναι και να μείνει για ξεκούραση και μόνο, για αισθηματικά θέματα καλό είναι να μην ακούτε πολλά καθώς είναι όλα υπερβολικά και τα ψέματα, τουλάχιστον στα αισθηματικά σήμερα είναι στην αποκορύφωση τους. Όπως είναι και για τα υλικά θέματα, μαζί και οι υποσχέσεις που ίσως δεχτείτε· και όχι οι ευκαιρίες που ίσως αναζητάτε ή βρήκατε. Όμως εδώ χρειάζεται κάποια προσοχή για να βρείτε το σωστό σε ότι ψάχνετε. Καλό είναι να μην συγχέεται την ανεύρεση με την πρόσφορα. Το ίδιο δύσκολο στην ανεύρεση λύσεων, ευκαιριών ή αν προτιμάτε και συνθηκών είναι και το απόγευμα. Μαζί έρχονται και δυσκολίες που ίσως σας φέρουν σε αντίθεση με άτομα της οικογένειας σας και με άτομα που είναι εκτός περιβάλλοντος σας, όποτε η συμβουλή είναι ηρεμία και μακριά για να είστε και αγαπημένοι με όλους. Αργά το βράδυ βρίσκονται οι λύσεις που αναζητούσατε από το πρωί, όμως και είναι ιδανικό για τους ερωτευμένους. Ενώ όσοι αναζητήσουν και βραδινή έξοδο δείχνει να εξελίσσεται σε ενδιαφέρον βράδυ, ενίοτε και ερωτικό.

Για την Κυριακή 18/10, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο Ζώδιο του Τοξότη, στις 1:39 ο Άρης συμπορεύεται με τον Δια, στις 11:48 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ήλιο και στις 21:52 εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Συμπέρασμα: οι πρώτες πρωινές της Κυριακής και μέχρι τις μεσημεριανές ώρες δείχνουν ότι είναι πολύ θετικές και αυτές σε ό,τι κάνετε. Αυτά για τους έχοντες εύθηνες. Αντίθετα οι συνεχώς ερωτευμένοι βρίσκουν θετική την μέρα για οτιδήποτε. Από τις πρώτες μεσημεριανές ώρες όλα είναι πιο θετικά για τυχών διορθώσεις λαθών, αν υπάρχουν, σχετικά με την οικογένεια σας. 

Για την Δευτέρα 19/10, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 11:25 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα, στις 13:13 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ερμή, στις 15:36 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με την Αφροδίτη και στις 22:12 συμπορεύεται με τον Πλούτωνα. Συμπέρασμα:
Η Δευτέρα δεν είναι τσαγκαροδευτέρα, αρκεί να προσέχετε τα παραμυθία και τις διαφωνίες από το πρωί έως το μέσο του μεσημεριού, ενω η υπόλοιπη μέρα σας αποζημιώνει τα μέγιστα, για τους ερωτευμένους είναι πρώτα στα αισθηματικά και ερωτικά, και μετά· κατά δεύτερον σας δίνονται λύσεις για να είστε ετοιμοπόλεμοι σχετικά με τα σχέδια σας. Βέβαια, όσο είναι δυνατόν να βρεθούν λύσεις για μερικούς. Παντός όπου υπάρχουν προβλήματα από το μεσημέρι και μετά έρχονται οι λύσεις και θέλουν σωστό χειρισμό. Το βράδυ για τους ερωτευμένους κρύβει υποσχέσεις.

Για την Τρίτη 20/10, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 0:49 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Δια, στις 2:26 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Αρη, στις 7:25 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό και στις 23:31 επαναλαμβάνει τη ίδια όψη με τον Ήλιο και ταυτόχρονα πραγματοποιεί την πρώτη φάση του κύκλου της. Συμπέρασμα:  οι πρώτες νυχτερινές ώρες είναι πολύ θετικές, και σαν συνεχεία, από τις βράδυνες ώρες της Δευτέρας, βέβαια, η μέρα απαιτεί μάζεμα δυνάμεων και διάθεσης για τις υποχρεώσεις σας και αργά το βράδυ μπορείτε να το μοιράσετε ανάλογα με τα ενδιαφέροντα σας με τα θέματα του συντρόφου σας. Προσοχή στα νεύρα που σε ορισμένες περιπτώσεις είναι αμφότερα.

Για την Τετάρτη 21/10, η Σελήνη είναι για τελευτά μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 4:37 εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, και στις 9:49 πραγματοποιεί την μοναδική αστρολογική όψη της μέρας· ένα θετικό τρίγωνο με τον Κρόνο. Συμπέρασμα:
Η μέρα απαιτεί ψυχραιμία και ηρεμία, σύνεση και καλό χειρισμό, πριν όμως από όλα αυτά ανάλογο προσεκτικό σχεδιασμό. Τις πρωινές ώρες είναι πιθανό να ασχοληθείτε με ευρύτερες κοινωνικές σας υποχρεώσεις και πληρωμές, όποτε για την τελευταία πιθανότητα σας εύχομαι καλή δύναμη. Αλλά για τους περισσότερους όλα είναι πιο θετικά την στιγμή που αφήνουν την λογική και τα σχέδια σε εξέλιξη.

Για την Πέμπτη 22/10, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 1:11 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ερμή και στις 12:08 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό. Συμπέρασμα:  η μέρα έχει δυο θετικές όψεις και στην κυριολεξία αμέτρητες θετικές εξελίξεις. Τι να ειπωθούν τα θετικά, ας είναι καλοδεχούμενα. Ας προσπαθήσουμε να δούμε που εκδηλώνονται τα θετικότερα, και αυτά είναι πιο πολύ και λόγο χρονικού πλαισίου στα αισθηματικά και ερωτικά θέματα. Οι άλλες πτυχές είναι στα επαγγελματικά θέματα που κοντά στο μέσο της μέρας έχει μια κορύφωση θετικών εξελίξεων τουλάχιστον για τα ζώδια που αποτελούν την τριάδα της φωτιάς αλλά και του αέρα εφόσον έχουν γεννηθεί στις πρώτες μέρες του μήνα και μέχρι τις 7. Τα ζώδια αυτά είναι, οι Κριοί, Λέοντες, τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι.

Για την Παρασκευή 23/10, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 0:21 ο Ερμής πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Πλούτωνα, στις 7:21 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο, στις 8:17 εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Στις 10:42 η Αφροδίτη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα, στις 13:34 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Κρόνο. Στις 20:16 συμπορεύεται με τον ανάδρομο Ποσειδώνα και στις 20:46 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυκτερινές ώρες είναι για ξεκούραση και σκέψη για όσους έχουν ανησυχίες, ενδεχόμενα και για κατάστρωση των επόμενων επαγγελματικών κινήσεων, δείτε πολύ θετικά τις νέες τάσεις καθώς αποδεικνύονται και σωτήριες. Όσοι ξυπνήσουν πολύ πρωινές ώρες ενδεχόμενα να έχετε μια μικρή ανησυχία που πολύ άνετα μέσα στην μέρα θα φύγει καθώς θα διαπιστώσετε ότι οι συνθήκες το λιγότερο είναι θετικές ή πιο σωστά υπέρ του δέοντος θετικές. Όμως εκείνο που χρειάζεται είναι σύνεση στον λόγο και στην πράξη για να μεγιστοποιήσετε την επιτυχία σας ή τουλάχιστον να την εδραιώσετε με σωστές βάσεις. Καλό είναι αν υπάρχουν ψιλά γράμματα να συζητηθούν στο σαββατοκύριακο που έρχεται.

Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: 6974159292 και στο http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top