Για το Σάββατο 10/10, η Σελήνη είναι στο ζώδιο της Παρθένου, στις 0:23 συμπορεύεται με τον Δια και στις 1:12 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Συμπέρασμα:
στην κυριολεξία, το μαρτυρούν και οι ώρες καθώς οι πλανητικές όψεις είναι στις πρώτες νυκτερινές ώρες της μέρας. Η υπερβολική άνεση της σελήνης από τον Δια και με το πάθος της να ανεβαίνει με την συμμετοχή του Πλούτωνα το μόνο που υπόσχεται ή καλύτερα εγγυάται είναι μια ξεχωριστή νύχτα για τους ερωτευμένους. Επίσης δεν αφήνει παραπονούμενους ούτε τους ερωτικούς κυνηγούς. Για την διάρκεια της μέρας καλό είναι να προσέχετε τις αγορές σας και φροντίστε να είναι με λογική και μέτρο.

Για την Κυριακή 11/10, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 3:30 η Αφροδίτη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Κρόνο, η Σελήνη στις 11:45 εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, στις 14:12 συμπορεύεται με τον Ερμή και στις 15:45 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Κρόνο: Συμπέρασμα: οι πρώτες νυκτερινές ώρες είναι για ξεκούραση και μόνο. Και καλό είναι μέχρι το μέσο της μέρας να προσέχετε τις οποίες αισθηματικές ανησυχίες που τυχών μπορεί να υπάρχουν, σε περίπτωση προβλήματος, χρειάζεται άμεση κατευναστική δράση κάθε αρνητικής αντίδρασης. Και αυτό θα φανεί το πόσο σωστό είναι στις μεσημεριανές ώρες. Ενώ όσοι είναι σε πιο ήρεμες καταστάσεις απολαμβάνουν την καλή παρέα και την πικάντικη κοινωνική κριτική απέναντι στους άλλους.

Για την Δευτέρα 12/10, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του ζυγού, στις 2:51 ο Δίας πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα, στις 6:49 ο Ήλιος πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό και στις 14:19 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυκτερινές ώρες υπόσχονται ερωτικό πάθος, τα ξημερώματα ένταση και το μεσημέρι μίσος. Κάπως έτσι κινείται η μέρα με τις ανατρεπτικές της όψεις και όλα εντοπίζονται στα ερωτικά και αισθηματικά. Αντίθετα, υπό προϋπόθεσης, που ορίζει μόνο ο γενέθλιος χάρτης του καθένα μας υπάρχουν εντυπωσιακές και θετικές επαγγελματικές εξελίξεις, τέτοιες που πολύ εύκολα χαρακτηρίζονται σαν αλλαγές ζωής. Η θετική αυτή επιρροή εκτείνεται δυο μέρες νωρίτερα της σημερινής και δυο μέρες μετά.

Για την Τρίτη 13/10, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του ζυγού, στις 1:20 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 3:05 συμπορεύεται με τον Ήλιο και πραγματοποιεί την φάση της νέας Σελήνης στο ζώδιο του ζυγού και στις 12:54 ο Ερμής πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Κρόνο. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυχτερινές ώρες είναι θετικές τόσο για αισθήματα όσοι αποφασίσουν να ξενυχτήσουν ή να ασχοληθούν με το ταίρι τους. Αλλα και σχεδίων για όσους έχουν αϋπνίες από τις βράδυνες ώρες της Δευτέρας και που φτάνουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης. Η εφαρμογές των επαγγελματικών σχεδίων πολύ εύκολα βρίσκουν λύσεις στο μέσο της μέρας για όσους έχετε κάνει τη κατάλληλη προετοιμασία εδώ και καιρό. Τα υπόλοιπα είναι η ιστορία μιας επιτυχίας και της νέας Σελήνης που ξεκινά σήμερα.

Για την Τετάρτη 14/10, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του ζυγού, στις 0:38 εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 10:12 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με την Αφροδίτη και στις 15:24 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: η μέρα είναι για τους ερωτευμένους, έχουν κάτι ρέστα να πάρουν από τις προηγούμενες μέρες και μάλλον έχουν και κάτι «ξεχασμένα έσοδα» από πολύ παλιότερους έρωτες. Αυτό θα φανεί πολύ έντονα μέχρι τις απογευματινές ώρες. Φυσικά η μέρα, αλλα και η εβδομάδα δεν αφήνει παραπονούμενους και όσους αναζητούν τις ευκαιρίες είναι μια ιδανική μέρα.

Για την Πέμπτη 15/10, Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 1:22 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Άρη, στις 2:50 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Πλούτωνα, στις 3:57 τριτώνει για σήμερα την ίδια όψη με τον Δια. Συμπέρασμα: Όλα είναι θετικά σχεδόν για το σύνολο όλων αλλα και για την μέρα, πιο πολύ όμως έχουν εφαρμογή οι πλανητικές επιρροές από την Δευτέρα και την νέα Σελήνη που ξεκίνησε την τρίτη. Ταυτόχρονα πολύ πιο ισχυρή είναι η αυριανή όψη των Αρη Πλούτωνα. 

Για την Παρασκευή 16/10, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 6:35 ο Άρης πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα, στις 12:18 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη, στις 17:06 συμπορεύεται με τον Κρόνο και στις 22:14 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ερμή. Συμπέρασμα: η μέρα είναι από τις πιο δυναμικές καθώς η συσχέτιση των Αρη Πλούτωνα είναι από τις πιο θετικές όψεις που κρύβουν τον εντονότερο και ανθεκτικότερο δυναμισμό που μπορούν να έχουν οι πλανητικοί συσχετισμοί. Όπως έχουμε πει ανωτέρω η εβδομάδα αυτή κρύβει πολλές σημαντικές ευκαιρίες που καλό είναι να τις εκμεταλλευτείτε είτε είναι μεγάλες είτε μικρές. Για σήμερα όμως προσέχετε μην πέσετε σε επιπόλαια λάθη κύριος στα οικονομικά και στα επαγγελματικά. Από τις απογευματινές ώρες η σύνεση πάει βόλτα με την εξυπνάδα και σφραγίζεται τις πολύ καλές εντυπώσεις που αφήνετε στο περίγυρο, ειδικά οι νεώτεροι. Οι βράδυνες έξοδοι είναι πολύ θετικές και ψυχαγωγούν.



Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: 6974159292 και στο http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html .




0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top