Για το Σάββατο 3/10, η Σελήνη είναι στο ζώδιο των δίδυμων, στις 7:30 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό και στις 20:18 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με την Αφροδίτη. Συμπέρασμα:
οι δυο μοναδικές αστρολογικές όψεις της μέρας και ο συσχετισμός τους δίνει μια ακραία ερωτική συμπεριφορά τόσο στους ερωτευμένους όσο και σε αυτούς που ερωτεύονται σήμερα. Αντίστοιχα θετικές είναι και οι συνθήκες για επαγγελματικές ευκαιρίες που έχουν συζητηθεί και ξανασυζητούνται σήμερα! Οι βράδυνες έξοδοι είναι πολύ θετικές και πολύ αισθησιακές για τους ερωτευμένους. 

Για την Κυριακή 4/10, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 3:21 εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 9:27 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο, έτοιμο για ορθόδρομη πορεία, Ερμή, στις 13:59 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Άρη, και στις 17:08 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα. Συμπέρασμα:  οι πρώτες νυκτερινές ώρες της Κυριακής κρύβουν μια θετική συνεχεία από τις βράδυνες ώρες του Σαββάτου, το πρωινό είναι, ενδέχεται, για όσους είναι δραστήριοι να είναι κομματάκι παρεξηγήσιμο, αλλά από το μέσο της μέρας και μέχρι τις βράδυνες ώρες όλα κυλούν με θετικές διαθέσεις και εποικοδομητικές καταστάσεις.

Για την Δευτέρα 5/10, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 0:06 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ήλιο και πραγματοποιεί την τελευταία φάση του κύκλου της και τις σειράς των εκλείψεων που πέρασαν και μας ή σας ταλαιπωρούν για ακόμα λίγο. Στις 0:41 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Δια, στις 3:13 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Πλούτωνα και στις 14:04 δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό. Συμπέρασμα: πολύ δύσκολες είναι οι πρώτες νυκτερινές ώρες της μέρας, ευτυχώς οι περισσότεροι είμαστε στην αγκαλιά του Μορφέα. Όμως προσέχετε τις πρώτες μεσημεριανές ώρες για τυχών αντιπαραθέσεις, νεύρα και πιθανές διαθέσεις επανάστασης και ανεξαρτησίας. Από τις βράδυνες ώρες όλα ηρεμούν και κατά πάσα πιθανότητα έχετε θετική και ήρεμη βραδιά.

Για την Τρίτη 6/10, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 11:30 εισέρχεται στο ζώδιο του λέοντα, στις 14:23 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Κρόνο, στις 14:55 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ερμή που είναι στατικά ανάδρομος και σε τρεις ώρες και δυο λεπτά γυρνάει σε ορθόδρομη πορεία (17:57) και στις 17:14 ο Ήλιος πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Συμπέρασμα:  το πρωινό θέλει μεγάλη προσοχή σε ότι δραστηριοποιήστε ειδικά αν είναι σε οικογενειακό περιβάλλον. Από τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες όλα ρέουν κανονικά και δεν έχουν πολλά προβλήματα. Γενικά σήμερα, μπορεί οι τάσεις να είναι πιο δυναμικές σε πλαίσια επαγγελματικά και σε ευκαιρίες που δεν πρέπει να χαθούν, φυσικά δεν κάνετε λαϊκή συγκέντρωση· χρειάζεται και κάποια μυστικότητα.

Για την Τετάρτη 7/10, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του λέοντα, στις 1:57 ο, ορθόδρομος, Ερμής πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Κρόνο, στις 5:52 ο Άρης πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, στις 14:39 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ήλιο. Συμπέρασμα: η τάση της μέρας είναι των σχεδίων και των στόχων σας. Της οργανωμένης σκέψης και προσεκτικής εφαρμογής. Η τελευταία πολύ εύκολα μπορεί να είναι από τις θετικότερες επιτυχίες σας κάπου κοντά στο μεσημέρι. Βέβαια, δεν είναι δυνατόν να είναι όλα σήμερα σχεδιασμένα και να έχουν επιτυχία. Αντίθετα, στην πραγματικότητα η μέρα και οι πλανητικοί συσχετισμοί που υπάρχουν και σε συνδυασμό με τις εκλείψεις καθώς σε λίγες μέρες κλείνουν τον κύκλο τους, σήμερα αλλά και όλη η εβδομάδα είναι σταυροδρόμι σημαντικών ευκαιριών που δεν πρέπει να χαθούν.

Για την Πέμπτη 8/10, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του λέοντα, στις 0:10 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 20:29 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου και στο ίδιο ζώδιο στις 22:50 εισέρχεται και η Σελήνη, στις 23:00 η Σελήνη συμπορεύεται με την Αφροδίτη. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυκτερινές ώρες ιδανικές για αισθηματίες που θέλουν να διακριθούν στην ερωτική αντιπαράθεση με το σύντροφο τους. Και από τις εργάσιμες ώρες τις μέρας μπορείτε να βάλετε τα σχέδια σας σε πλήρη δοκιμασία για την ανάλογη … επιτυχία. Και αργά το βράδυ μπορείτε να το περάσετε με το ταίρι σας.

Για την Παρασκευή 9/10, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 2:18 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Κρόνο, στις 13:53 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, στις 17:05 συμπορεύεται με τον Άρη. Συμπέρασμα:  η μέρα είναι της οργάνωσης αλλά και της ψευδαίσθησης. Γενικά, όμως χρειάζεστε καλόν ύπνο, ώστε από τις πρώτες εργάσιμες ώρες της μέρας να είστε σε πνευματική εγρήγορση για να πραγματοποιήσετε το «θαύμα» είτε να αναγνωρίσετε το ψέμα. Η συνεχεία όμως της μέρας είναι πολύ πιο εποικοδομητική καθώς οι σκέψεις μπαίνουν σε εφαρμογή από τις πρώτες βράδυνες ώρες και προσφέρουν αιτίες και αφορμές για σκέψεις και επαγγελματικά σχέδια για το σαββατοκύριακο που ξεκινάει αύριο.

Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: 6974159292 και στο http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html






0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top