Για το Σάββατο 26/9, η Σελήνη είναι στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 4:11 ο Άρης πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Κρόνο, στις 11:10 η Σελήνη συμπορεύεται με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, στις 14:38 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Δια και στις 19:32 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Συμπέρασμα:
οι συνθήκες της μέρας καταρχάς είναι δομημένες σε οργάνωση και πειθαρχεία σε ότι θέλουμε να έχουμε σε εξέλιξη, πχ επαγγελματικά σχέδια. Φυσικά, αν δεν είμαστε έτοιμοι κάποιοι που είναι καλύτερα προετοιμασμένοι θα μας ή θα σας βάλουν τα δυο ποδιά σε ένα παπούτσι. Και αν δεν είμαστε σίγουροι για τίποτα απ’ ό,τι ή για ό,τι θέλουμε τότε είναι εύκολο να το κατανοήσουμε στις μεσημεριανές ώρες που όλα είναι στην υπερβολή. Φυσικά η υπερβολή δεν είναι μόνο σε κακό αλλά μπορεί πιο εύκολα να ώθηση τις περιστάσεις  σε πιο θετικές εξελίξεις. Ταυτόχρονα, επειδή είναι και μέρα που τα καταστήματα είναι ανοικτά καλό είναι να μην υπερβάλετε στις πιθανές αγορές εκτός αν πράγματι βρίσκεστε σε πραγματικές ευκαιρίες. Οι βράδυνες ώρες είναι θετικές για τους αισθηματίες.

Για την Κυριακή 27/9, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 22:28 εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού και στις 23:39 πραγματοποιεί την μοναδική αστρολογική όψη της μέρας· ένα θετικό τρίγωνο με τον Κρόνο. Συμπέρασμα: η σημερινή μέρα κρύβει λάθη ή αν το προτιμάει κάποιος έχει ώριμες συνθήκες για πολλά λάθη. Λάθη που ίσως γίνουν στα αισθηματικά θέματα ή σε θέματα υγείας. Ενδέχεται όμως και να είναι και ιδανική μέρα για τα ίδια και ανάλογα θέματα, αρκεί να το υποστηρίζει το ωροσκόπιο σας. Το βράδυ τελειώνει με πολύ θετικές εκτιμήσεις για την δραστηριότητα σας και δεν αφήνετε εκκρεμότητες. 

Για την Δευτέρα 28/9, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Κριού, και στις 5:50 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με το Ήλιο και πραγματοποιεί την φάση της πανσελήνου μαζί και την Σεληνιακή έκλειψη στις 19ο20 του Ζυγού, στις 13:31 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον ανάδρομο Ερμή, και στις 18:55 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Συμπέρασμα: η σεληνιακή έκλειψη που επηρεάζει πιο πολύ το υποσυνείδητο πραγματοποιείτε, σε όψη αντίθεσης, πολύ νωρίς το πρωί, οι επιρροές της δεν είναι άμεσες αλλά διαχέονται σε βάθος πολλών ημερών, με την συμμετοχή του Ερμή όμως όλα παίρνουν μια παραπάνω βοήθεια για παρεξήγηση από την παρορμητικότητα του Ερμή όποτε καλό είναι να μην είστε στην «πρίζα» διότι οι συνθήκες είναι πολύ διαφορετικές στην περίπτωση που είστε με λάθος τοποθέτηση· αυτό θα φανεί πολύ καθαρά μέχρι τις πρώτες βράδυνες ώρες. Και μην ξεχνάτε ότι ό,τι έχει ξεκινήσει πριν από δυο εβδομάδες και δεν τραβάει τελειώνει σε δυο περίπου εβδομάδες. Ότι δεν κλατάρει συνεχίζει ακάθεκτο μαζί σας.

Για την Τρίτη 29/9, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Κριού, στις 4:29 συμπορεύεται με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 10:44 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με την Αφροδίτη και στις 21:56 εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου. Συμπέρασμα: η σημερινή μέρα είναι η πολύ θετική έκδοση της χθεσινής έκλειψης και η αρχή είναι από τις τελευταίες χθεσινές ώρες που είναι πολύ ερωτικές, αισθησιακές και χαρίζουν πολύ καλές στιγμές με το ταίρι τους.  Και οι στιγμές αυτές έχουν συνεχεία μέχρι το πρωί. Ελπίζω να μην κάνετε σοβαρά αισθηματικά λάθη και να μην υποχρεωθείτε σε οδυνηρές ερωτικές και αισθηματικές υποχωρήσεις, ούτε και να τελειώσετε μια αντίστοιχη ιστορία και σχέση. Από το μέσο της ημέρας και μέχρι το βράδυ καλό είναι να προσφέρεται στο ταίρι σας και να μην ζητήσετε αλλά. Οι αγορές ή μια εξόρμηση στα μαγαζιά μάλλον δεν είναι και η καλύτερη επιλογή.

Για την Τετάρτη 30/9, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 2:51 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Άρη, στις 10:14 θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, στις 15:14 θετικό τρίγωνο με τον Δια, στις 17:38 ο Ήλιος συμπορεύεται με τον ανάδρομο Ερμή και στις 18:53 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Συμπέρασμα: οι πρώτες, νυκτερινές ώρες της μέρας είναι πολύ θετικές και ερωτικές και προσφέρουν μια ακόμη νύχτα ή αν προτιμάτε μια ακόμη μέρα ιδανική για εραστές. Αλλά οι συνθήκες είναι πολύ θετικές και για όσους κυνηγούν τα επαγγελματικά τους και την καριέρα τους. Οι πολύ θετικές συνθήκες είναι λίγο πριν το μεσημέρι και καταλήγουν να ωριμάζουν οι συνθήκες μέχρι αργά το βράδυ. Πραγματικά η σημερινή μέρα είναι ένα λαχείο για όλους και καλό είναι να εξαργυρωθεί.

Για την Πέμπτη 1/10, Καλό μήνα, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 13:43 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με την Αφροδίτη και στις 23:03 εισέρχεται στο ζώδιο των Δίδυμων. Συμπέρασμα: η μοναδική σημερινή αστρολογική όψη πραγματοποιείτε τις μεσημεριανές ώρες και χρωματίζει ολόκληρη την μέρα· καλό για σήμερα είναι να αποφύγετε τις οποίες αισθηματικές αντιπαραθέσεις και ζήλιες. Οι τελευταίες θα μπορέσουν να βγουν σε θετική μορφή μόνο στους πολύ παθιασμένους και θερμούς εραστές. Όσοι βρίσκονται στην αντίθετη πλευρά χάσανε. Το ίδιο χάνουν και όσοι δεν είναι επιμελείς επαγγελματίες.

Για την Παρασκευή 2/10, η Σελήνη είναι δεύτερη μέρα στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 0:53 συμπορεύεται με τον Κρόνο, στις 6:30 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Άρη, στις 8:07 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, στις 11:57 δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, στις 14:16 θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο και στις 18:06 δυσμενές τετράγωνο με τον Δια. Συμπέρασμα: οι νυκτερινές ώρες είναι πολύ θετικό να αναλωθούν σε ξεκούραση και ύπνο που όλα δείχνουν ότι είναι ωφέλιμος σε όλους μας. Ενώ η μέρα κυλά με μεταβαλλόμενες διαθέσεις από δυσκολίες και ψέματα έως θετική διάθεση. Επειδή όλες οι πλανητικές όψεις πραγματοποιούνται στο πιο δραστήριο τμήμα της μέρας είναι εύκολο να γίνει αντιληπτό από όλους ότι η σημερινή μέρα κρύβει θετικές εκπλήξεις για τους ετοιμοπόλεμους και οδυνηρές για τους απροετοίμαστους. Όσοι αποφασίσετε βραδινή έξοδο να μην προβείτε σε ακρότητες. 



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top