Για το Σάββατο 1/8, Καλό μήνα, η Σελήνη είναι στο ζώδιο του λέοντα, στις 5:25 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Ερμή, στις 10:11 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 22:15 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Δια και στις 22:49 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον στατικό και έτοιμο για ορθόδρομη πορεία, ανάδρομο, Κρόνο. Συμπέρασμα:
οι συνθήκες του Σαββάτου είναι πολλές και ενδυνάμει θετικές και εκπληκτικές, η μέρα ξεκινά με θετική διάθεση και φέρνει πολλές εντυπωσιακές ιδέες ή ακόμα καλύτερα προτάσεις για το υπόλοιπο της μέρας και του σαββατοκύριακου. Βέβαια, αργά το βράδυ θα σας δοθεί άπλετα η ευκαιρία να ξεδώσετε, να υπερβάλετε και να διασκεδάσετε. Το να σας πω ότι τις πρώτες βράδυνες ώρες κρίνονται όλα για το πώς θα εξελιχθεί θετικά ή αρνητικά το υπόλοιπο Σαββατόβραδο ίσως να σας απογοητέψει αν σας έχω μια συμβουλή στο να είστε εγκρατείς σε λάθη που ίσως σας παρασύρουν άλλοι πάνω σε στιγμές διασκέδασης. Αν φτάσετε μέχρι τις 23:00 και δεν έχετε προβλήματα τότε μέχρι το ξημέρωμα της Κυριακής, πάντα με κάποιον έλεγχο, μπορείτε να διασκεδάσετε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Για την Κυριακή 2/8, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 1:02 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με την ανάδρομη Αφροδίτη, στις 1:36 εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 16:27 συμπορεύεται με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, στις 17:50 ο Ερμής πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό και στις 23:39 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα. Συμπέρασμα: οι πρώτες πρωινές ώρες είναι θετικές για να ζηλέψετε, για να πιστέψετε ότι ερωτευτήκατε, για να δείτε και με άλλο μάτι όσους τυχών σας έχουν περιπαίξει στα αισθηματικά σας. Εσείς σε ποια κατηγόρια είστε; Σε οποία κατηγόρια και αν είστε μπορείτε να διασκεδάσετε μέχρι το πρωί χωρίς πρόβλημα, αρκεί να προσέχετε τις υπερβολές. Και η μέρα από το μεσημέρι και μετά, όπου ίσως οι περισσότεροι ξυπνήσετε, υπόσχεται μια καλή συνεχεία σε θέματα εποχιακά, παράλιες, μπάνια, κοινωνική κριτική, έρωτες και πάθη όπου υπάρχουν. Όχι τίποτα άλλο μη τυχών και δεν καταλάβατε ότι έχουμε Αύγουστο· και ότι πρέπει να χαρούμε τις στιγμές που έρχονται, φεύγουν και δεν μας περιμένουν. Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι πραγματικά καλοκαιρινό.

Για την Δευτέρα 3/8, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 13:36 ο Δίας πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον ορθόδρομο από χτες Κρόνο, στις 20:49 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Άρη και στις 23:35 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Κρόνο. Συμπέρασμα: Δευτέρα σήμερα και μέχρι τις μεσημεριανές ώρες έχουμε πράγματι τσαγκαροδευτέρα, είναι να απορεί κανείς τι θέλει μέσα στον Αύγουστο μια μέρα με το όνομα … Δευτέρα. Παντός μας θυμίζει ότι κάποιοι εργάζονται και ίσως έχουν κάποια προβλήματα με εξελίξεις και με τα τυπικά θέματα της εποχής και των τελευταίων ημερών. Από τις βράδυνες ώρες για όσους έχουν ξεχαστεί ότι είμαστε σε μήνα Αύγουστο υπάρχει μια θετική εξέλιξη και συνεχεία σε ότι κάνουν, είτε είναι έξοδος και διασκέδαση είτε συζητούν για τον καιρό με το ταίρι τους.

Για την Τρίτη 4/8, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο των Ιχθύων και στις 2:23 εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού και αργά το βράδυ, στις 22:23, πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο. Συμπέρασμα: στη κυριολεξία σήμερα κυριαρχεί μια αστρολογική όψη και αυτή χρωματίζει όλη την μέρα, θετικά, όπου και να είστε στην εργασία, στην πόλη, ή στις διακοπές σας και στις παράλιες απολαμβάνετε την ηρεμία και την ομαλή θετική πορεία της μέρας. Ταυτόχρονα όσοι εργάζεστε μπορείτε να τονίσετε τις ικανότητες σας εκεί που μπορούν να σας ακούσουν. Το βράδυ και η συνεχεία του είναι πολύ θετικό για τους ερωτευμένους.

Για την Τετάρτη 5/8, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Κριού, στις 0:46 η ανάδρομη Αφροδίτη συμπορεύεται με το Δια, και τέσσερα λεπτά αργότερα η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα, στις 12:21 η Σελήνη συμπορεύεται με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 18:08 η ανάδρομη Αφροδίτη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Κρόνο και στις 22:25 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ερμή. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυκτερινές ώρες είναι πολύ θετικές για τους ερωτευμένους και τα σχέδια τους· με λίγα λόγια το πάθος σε νέες διαστάσεις. Το ίδιο ή κάπως το ίδιο θετικά συνεχίζεται και η μέρα μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες, όπου πολλοί, ενδέχεται, να διαπιστώσουν ότι κάποιοι δεν είναι και τόσο φερέγγυοι. Οι βράδυνες ώρες δίνουν λύσεις σε όλα. Επίσης η μέρα είναι θετική και για τους επαγγελματίες, όσο και για τις καλοκαιρινές αγορές, για όσους θέλουν και μπορούν, καθώς υπάρχει πληθώρα σε ευκολίες αγορών. Οι βράδυνες ώρες είναι θετικές για διασκέδαση και τους ερωτευμένους.

Για την Πέμπτη 6/8, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Κριού, στις 1:06 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Άρη και δεκαπέντε λεπτά αργότερα πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη, στις 2:29 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Δια, στις 4:29 εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, στις 11:29 ο Άρης πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Κρόνο, στις 17:24 ο Ερμής συμπορεύεται με την ανάδρομη Αφροδίτη, στις 20:02 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα και στις 23:19 ο Ερμής πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Κρόνο. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυχτερινές ώρες και μέχρι το πρωί μπορούν πολύ εύκολα να θεωρηθούν ότι έχουν βγει από την συνταγή της ακολασίας, με την συνταγή των ερωτευμένων. Το ίδιο εύκολα μπορεί να ειπωθεί και για την συνεχεία της μέρας είτε είστε στο άστυ είτε στις εξορμήσεις του Αυγούστου. Γενικά όλη την εβδομάδα μπορείτε να ερωτευτείτε όσοι θέλετε και αντίστοιχα να διασκεδάσετε, επιλέγετε ό,τι θέλετε. Ταυτόχρονα, για τους άτυχους, που εργάζονται, έχουν την ευκαιρία τους για σωστές επαγγελματικές κινήσεις. Μην απορείτε που είναι Αύγουστος, έχει και αυτός να δώσει θετικές εξελίξεις στους εργαζόμενους και σε όσους κυνηγούν τις ευκαιρίες.

Για την Παρασκευή 7/8, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 3:44 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα, στις 5:02 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ήλιο και πραγματοποιεί την τελευταία φάση της με τον Ήλιο, στις 10:08 ο Ερμής συμπορεύεται με τον Δια και στις 22:14 εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυχτερινές ώρες έχουν κάτι από την συνταγή της ηρεμίας. Που καλό είναι να την ακολουθήσετε. Κάποιες ευκαιρίες υπάρχουν για το πρωί και μάλλον, αναβάλλονται ή για την Δευτέρα ή για την επιστροφή από τις διακοπές, αν δεν έχετε φύγει και φεύγετε αυτό το ΣΚ. Γενικά, η μέρα δεν κρύβει τίποτα το αρνητικό και στην κυριολεξία όλα κυλούν ήρεμα. Από τις συμβουλές που θα ήθελα να σας πω είναι ότι κάτι σήμερα σας υποχρεώνει να σκεφτείτε, γεγονός που πρέπει να εκμεταλλευτείτε και να βρείτε λύσεις και διέξοδο, επίσης κάποιες ειδήσεις θα πρέπει να τις ακούσετε προσεκτικά.

Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: 6974159292 και στο http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html






0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top