Για το Σάββατο 25/7, η Σελήνη είναι στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 8:23 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα, στις 12:42 ο Άρης πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με, τον στατικό έτοιμο για ανάδρομη πορεία, Ουρανό και στις 21:49 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Άρη. Συμπέρασμα:
η μέρα είναι θετική και ζεστή,  απαιτεί τις δραστηριότητες της εποχής από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ. Μελανό σημείο είναι το μεσημέρι της μέρας καθώς όλα δείχνουν ότι μια αναστάτωση μπορεί να είναι για τους άλλους αλλά μας αφορά και μας μαζί, ή κατά κάποιο τρόπο να μας αναστάτωση ή να έχει την προσοχή μας. Όσοι τυχών έχουν ασχολίες με αιχμηρά αντικείμενα ή μηχανοκίνητα ή και ακόμα όσοι είναι σε μετακινήσεις καλό είναι να προσέχουν όχι μόνο το τι κάνουν αυτοί αλλά και οι άλλοι. Αν σκεφτούμε ότι οι περισσότεροι είμαστε σε κάποια διαδικασία διακοπών και ότι οι αντιδράσεις είναι μειωμένες, εσείς ή όσοι μπορείτε φροντίστε να είστε σε μια φάση ετοιμότητας ώστε να βοηθήσετε συνανθρώπους μας. Λέτε όπως και χτες να έχουμε και σήμερα σεισμό;

Για την Κυριακή 26/7, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 8:54 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Δια, στις 12:14 συμπορεύεται με τον ανάδρομο Κρόνο, στις 15:24 εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη, στις 16:48  πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με την Αφροδίτη και στις 21:55 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο. Συμπέρασμα: η μέρα είναι πολύ βαριά και συναισθηματικά φορτισμένη για ότι και να κάνουμε τις μεσημεριανές ώρες χρειάζεται σοβαρότητα, μεθοδικότητα, υπευθυνότητα και όχι υπερβολές στις ενέργειες μας. Επίσης πρέπει να μείνετε πειθαρχικοί με τα αισθηματικά σας και να μην υποβάλετε το ταίρι σας σε ζήλιες, οι απογευματινές ώρες φέρνουν ηρεμία και ομαλοποιούν τυχών προβλήματα. Συνετό είναι να μην είστε εριστικοί στο περιβάλλων σας, αντίθετα μπορείτε με καλή θέληση να εξομαλύνεται δύσκολες συνθήκες. Ακόμα και τίποτα να μην συμβαίνει όπου και να είστε, σε διακοπές ή σε παράλιες, ακόμα και το δικό σας περιβάλλων να μην έχει πρόβλημα, πολύ εύκολα βλέπετε τα νεύρα όλων που είναι άνευ λόγου.   

Για την Δευτέρα 27/7, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Τοξότη, στις 5:26 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ερμή και στις 8:43 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: όσο ζεστή είναι η μέρα τόσο αντίρροπη είναι τουλάχιστον τις πρωινές ώρες της σε σημείο που να θυμίζει έντονα τσαγκαροδευτέρα. Ευτυχώς αυτά, τα τελευταία, είναι μετά το πρωινό ξύπνημα και τελειώνουν πολύ γρήγορα. Έτσι η εργάσιμη μέρα είναι πολύ ήρεμη, από προβλήματα, και θετική σε υποθέσεις εργασίας και αγορές, όσοι μενετέ στο άστυ απολαμβάνετε μια ήρεμη θετική μέρα, και διακοπών όσοι είστε σε απόδραση από τα προβλήματα και σε παραθεριστικές περιοχές. 

Για την Τρίτη 28/7, η Σελήνη είναι για τρίτη και τελευταία μέρα στο ζώδιο του Τοξότη, στις 5:00 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 16:36 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον, ορθόδρομο, Δια, στις 21:47 εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 22:44 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη. Συμπέρασμα: από τις πρωινές ώρες οι συνθήκες είναι κάπως υπερβολικές, ξεκινούν από συνθήκες αλλαγής, σκέψεις και διαθέσεις με τάσεις έντονης απόδρασης που αν είναι μόνο για την δραπέτευση από συνήθεια δεν θα φέρει και αποτέλεσμα. Βέβαια, αν αποφασίσετε σήμερα να προβείτε σε σημαντικές αποφάσεις καλύτερα να το αποφασίσετε πριν τις μεσημεριανές ώρες. Οι βράδυνες ώρες είναι θετικές για επανασυνδέσεις και για εραστές.
 
Για την Τετάρτη 29/7, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 13:49 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα και στις 21:23 συμπορεύεται με τον ανάδρομο Πλούτωνα. Συμπέρασμα: ιδανική και ξεκούραστη μέρα εσωκλείει τα πάντα, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα σας/μας. Είναι στο χέρι σας στο να είναι μια πολύ θετική και δημιουργική μέρα, από fashion αγορές, και ψώνια για την κάθε σας δραστηριότητα. Ακόμα μπορείτε να είστε και μεθοδικοί στις σημερινές σας ασχολίες αλλά και στο σχεδιασμό των μεθοδεύσεων σας των επόμενων κινήσεων σας. Σε άλλες περιπτώσεις μπορείτε πολύ εύκολα να ακούσετε τις απόψεις των άλλων και να αφομοιώσετε μόνο τα θετικά τους στοιχεία. Επίσης για τους ερωτευμένους είναι μια πολύ θετική καλοκαιρινή μέρα.

Για την Πέμπτη 30/7, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 8:50 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, στις 14:24 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Άρη και στις 21:49 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο. Συμπέρασμα: η μέρα είναι κάπως νευρική από το πρωί ίσως και από τις νυκτερινές ώρες, αποφύγετε όμως να δώσετε συνεχεία τις μεσημεριανές ώρες, το καλύτερο που έχετε να κάνετε να οργανώσετε τις σημερινές σας ανάγκες και να προγραμματίσετε τις μελλοντικές. Ένα πιθανό έκτακτο έξοδο από το πουθενά ίσως να σας βγάλει από τον οικονομικό σας προγραμματισμό. Επίσης όσοι ασχολείσθε με αιχμηρά αντικείμενα ή μηχανήματα προσέχετε λίγο παραπάνω. Αργά το βράδυ έχετε καλύτερες πιθανότητες για ηρεμία και κάθε είδους σχεδιασμό. Επίσης το βράδυ είναι πολύ θετικό καθώς μπορείτε να παρακολουθήσετε το φεγγάρι με το ταίρι σας να γεμίζει σταδιακά για την αυριανή πανσέληνο.


Για την Παρασκευή 31/7, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 0:40 εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 13:42 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Ήλιο και την φάση της Πανσελήνου, στις 18:27 η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου εισέρχεται, ανάδρομη, στο ζώδιο του Λέοντα: Συμπέρασμα: σήμερα η μέρα είναι των αισθηματικών χωρισμών, για όσους θέλουν να χωρίσουν, αλλά και των ακρών σε ότι δραστηριοποιήστε και δεν είναι μέρα που μπορείτε να έχετε αντιπαράθεση ή να είστε εξοργισμένοι με τους άλλους, καλύτερα είναι να είστε μακριά από τα προβλήματα τους και να μην τα οικειοποιηθείτε. Βέβαια, η μέρα είναι και για ρομαντικούς και θέλει και κάποια βραδινή έξοδο, αλλά μόνο με το ταίρι σας. Βέβαια, πρέπει να γνωρίζεται ότι οι πιθανές υποχρεώσεις σας ίσως να είναι πιο πολύπλοκες και να σας βγάλουν από τα σχέδια σας για το πρώτο σαββατοκύριακο του Αυγούστου που αρχίζει αύριο. Φροντίστε να μην παρασυρθείτε. 



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top