Για το Σάββατο  12/9, η Σελήνη είναι στο ζώδιο της Παρθένου, στις 6:45 συμπορεύεται με τον Δια, στις 9:14 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα και στις 19:10 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα. Συμπέρασμα: η μέρα ξεκινάει με πολύ θετική διάθεση
κρύβοντας μερικές υπερβολές μέχρι το πρωί. Από το μεσημέρι όμως παραμένει η θετική διάθεση που ενσωματώνει και θέληση να μας παραμυθιάσουν ή να τους παραμυθιάσουμε. Βέβαια, όσοι μπορείτε, ακόμα και τώρα στα μέσα Σεπτέμβρη, να είστε σε διακοπές μάλλον πρέπει να σας ζηλεύουμε. Γιαυτό απολαύστε το Σαββατοκύριακο και μη το πείτε ούτε του Παπα. Το απόγευμα είναι ιδανικό για κοινωνικές εκδηλώσεις και υποχρεώσεις καθώς κρύβει και θετικές εξελίξεις ίσως και εκπλήξεις. 

Για την Κυριακή 13/9, η Σελήνη είναι στο Ζώδιο της Παρθένου και στις 9:41 πραγματοποιεί την μοναδική αστρολογική όψη της μέρας που είναι η συμπόρευση της με τον Ήλιο και ταυτόχρονα πραγματοποιεί την μερική Ηλιακή έκλειψη του. Συμπέρασμα: Σήμερα, μέρα και της Ηλιακής έκλειψης δεν υπάρχει καμία άλλη αστρολογική όψη, γεωμετρικής ακρίβειας, έτσι η Έκλειψη είναι «μονη της» για να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας. Πρώτα απ’ όλα, επηρεάζει όλους τους Παρθένους που έχουν γεννηθεί από τις 9/9 και μέχρι τις 18/9. Το τι θα φέρει σε αυτές τις ημερομηνίες ότι και να ειπωθεί είναι λίγο. Όλα συμβαίνουν και είναι θετικά, πρέπει να γνωρίζεται ότι δεν θα είναι όλα μόνο για σήμερα. Απλά, σήμερα στέκεστε στην διασταύρωση και επιλέγεται κατεύθυνση. Και μέχρι τον Μάρτιο πρέπει να έχετε θετικό απολογισμό, σε ό,τι ή απ’ό,τι έχει ξεκινήσει αυτήν την χρονική στιγμή. Μερικοί όμως από εσάς δεν θα έχετε όλες τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες της σημερινής έκλειψης σε θετική έκβαση. Οι τελευταίοι είναι και οι πιο λίγοι, εφόσον το υποστηρίζει και ο γενέθλιος τους χάρτης. Σε ίδια περίπου, θετική, εξέλιξη βρίσκονται και τα υπόλοιπα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, με την πρωτιά, ανάμεσα στα τρία ζώδια, να έχουν οι Ιχθείς, να ακολουθούν οι Δίδυμοι και τέλος οι Τοξότες. Επίσης, όσοι έχουν ωροσκόπο στα μεταβλητά ζώδια, έχουν και αυτοί τα τυχερά τους. Θετικά σε επαγγελματικά θέματα και σε νέες ευκαιρίες ανοίγονται για τους Δίδυμους, που ίσως αλλάξουν επαγγελματική προοπτική για όσους είχαν ή έχουν προβλήματα. Για τους Τοξότες, είναι πιο θετικές οι αλλαγές καθώς δένουν ακόμα πιο θετικά τις ικανότητες τους και γίνονται ευρέως γνωστοί. Για τους Ιχθείς νέες επαγγελματικές εξελίξεις και συνεργάτες μπαίνουν στην ζωή σας με προοπτικές που είναι σταθερά ανοδικές. Πάντα, όμως πρέπει έστω και λίγο να το υποστηρίζει το γενέθλιο ωροσκόπιο σας.

Για την Δευτέρα 14/9, η Σελήνη είναι τελευταία μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 5:07 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Κρόνο και στις 5:40 εισέρχεται στο ζώδιο του ζυγού. Συμπέρασμα: η μέρα είναι τσαγκαροδευτέρα από το πρωί, και μαζί με την βαριά ατμόσφαιρα χαλάει κάπως και η διάθεση σας αλλά και άλλων από το πρωί. Καλό είναι να αδιαφορήσετε για τους προβληματισμούς που δεν έχουν λύση και να δείτε τα πρακτικά θέματα της μέρας. Δώστε την πρέπουσα προσοχή και διορθώστε τα λάθη ή ακόμα μπορείτε να επιμεληθείτε και υποθέσεις του σπιτιού ή οικογενειακά θέματα. Γενικά, είναι αρκετά θετικό να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν την εξωτερική σας εμφάνιση, επίσης οι επαγγελματικές επαφές μπορεί να αφορούν και επικοινωνία με εκπρόσωπους του γυναικείου φύλου.

Για την Τρίτη 15/9, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Ζυγού, στις 8:10 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα, στις 13:33 συμπορεύεται με τον, στατικό και έτοιμο για ανάδρομη πορεία από τις 17, Ερμή, στις 14:07 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με την Αφροδίτη και στις 21:27 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό. Συμπέρασμα: η νύχτα απαιτεί ηρεμία και ύπνο, και από τις πρώτες ώρες της μέρας υπάρχουν εκείνες οι συνθήκες ώστε να είναι  εύκολο να ξαναδείτε καλύτερα κάποια θέματα που να θέλουν καλύτερη επεξεργασία, επιμέλεια, προετοιμασία. Ενώ οι γονείς, οι περισσότεροι, είναι πιο θετικοί στα προβλήματα των απόγονων τους σε πιθανά προβλήματα σπουδών ή και διδασκαλίας. Τις μεσημεριανές ώρες όλα δείχνουν ότι υπάρχουν λύσεις και εσείς μπορείτε επιτέλους να αισθάνεστε ήρεμοι σε αντίθεση με την νευρικότητα που κυριαρχεί, ίσως, σε σας, αλλά σίγουρα στους γύρο σας. Γενικά οι μέρες είναι πολύ νευρικές και από την έκλειψη. Προσέχετε λίγο τις μετακινήσεις σας ειδικά όσοι οδηγείτε. 

Για την Τετάρτη 16/9, η Σελήνη είναι τελευταία μέρα στο ζώδιο του ζυγού, στις 7:21 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Άρη και στις 18:42 εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού. Συμπέρασμα: οι πρώτες, νυχτερινές, πρωινές ώρες είναι για ύπνο και από το πρωί καλό είναι να ασχοληθείτε με δραστηριότητα που να σας είναι θεμιτή, αρεστή και το κυριότερο να σας αφήνει και μια αίσθηση ικανοποίησης, βέβαια, πρέπει να είστε προσεκτικοί ειδικά με αιχμηρά αντικείμενα και με ζήλιες που από υπόγειες μπορεί εύκολα να γίνουν εμφανείς· ίσως και εκρηκτικές. Επίσης, επειδή έχουμε και κάποιες μέρες μέχρι τις εκλογές τα πνεύματα ίσως σήμερα να είναι λίγο παραπάνω από ηλεκτρισμένα σε ευρείς κοινωνικές ομάδες. 

Για την Πέμπτη 17/9, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 9:53 ο Δίας πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, στις 10:47 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, ένα λεπτό αργότερα πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Δια και στις 20:51 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον ανάδρομο Πλούτωνα. Συμπέρασμα: μπορεί η βασική όψη της μέρας να είναι τις πρωινές ώρες, όμως κυριαρχεί από ένα μήνα και πλέον· και θα εξακολουθεί να επικρατεί για ένα ακόμα. Και τα ψέματα, μαζί με την σύγχυση είναι στα σύννεφα και παίζουνε …κλωτσιές, φροντίστε να μην είστε ανάμεσα. Ίσως να φταίει και ο Κρόνος που αύριο αλλάζει ζώδιο. Στην καθημερινότητα η σημερινή μέρα είναι γεμάτη από άνεση θετικές συνθήκες και ειδήσεις, από το πρωί έως το βράδυ αργά. Οι λογικοί όμως, σκέφτονται· και βρίσκουν λάκκους στην φάβα … των υποσχέσεων. Για εμάς τους απλούς θνητούς, οι συνθήκες είναι από τις πιο θετικές από το πρωί και φέρνουν, τουλάχιστον, μια πολυπόθητη ηρεμία. Μην είστε όμως υπερβολικοί και φροντίστε να κάνετε θετικότερη την καθημερινότητα σας.

Για την Παρασκευή 18/9, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού στις 4:35 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με την Αφροδίτη, στις 5:49 ο Κρόνος εισέρχεται οριστικά στο ζώδιο του Τοξότη, στις 21:46 η σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ήλιο και στις 22:48 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Άρη. Συμπέρασμα: τα συναισθήματα είναι της υπομονής, αν ξενυχτάτε, αν είστε στον ύπνο ηρεμείτε, και η αλλαγή του Κρόνου στις τελευταίες ώρες της νύχτας θέλει να σας υποδεχτεί με καλή διάθεση για το υπόλοιπο της μέρας, αυτό για εμάς, τους απλούς ανθρώπους. Με τις υπόλοιπες όψεις η μέρα μας δείχνει ότι έχει κάνει σωστά την εργασία του και σαν Κρόνος χρόνος μας έχει διδάξει όλους μας με το κοντά στο νου και η γνώση· η δράση, η ενέργεια και η αντίδραση! Για την καθημερινότητα μας η θετικότητα της μέρας καλό είναι να διατηρηθεί μέχρι αργά το βράδυ.

Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: 6974159292 και στο http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html





0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top