Για το Σάββατο 5/9, η Σελήνη είναι στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 0:04 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Δια, στις 5:22 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, στις 7:10 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ερμή, στις 12:54 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ήλιο και πραγματοποιεί την φάση του τελευταίου τέταρτου του κύκλου της. Στις 16:14 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη, και στατικά έτοιμη για να ορθοδρομηση την Κυριακή, και στις 22:26 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Άρη. Συμπέρασμα:
οι πρώτες νυκτερινές ώρες είναι για ξεκούραση και ύπνο, ενώ οι πρώτες ώρες της μέρας είναι κάπως πιο υπεύθυνες κύριος στην καθημερινότητα. Από το απόγευμα και πιο μετά οι συνθήκες αποκτούν πιο ανθρώπινη και ψυχαγωγική συμπεριφορά ενδεχόμενα με φίλους ή με μια έξοδο. Απολαύστε τις στιγμές. Το βράδυ για τους ερωτευμένους είναι πιο θετικό.

Για την Κυριακή 6/9, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 2:03 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό, επτά λεπτά αργότερα πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα και στις 20:39 εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου. Συμπέρασμα: από το βράδυ του Σαββάτου και μέχρι το πρωί οι συνθήκες είναι πολύ ερωτικές για όλους, και οι ερωτευμένοι καλούνται να τις εκμεταλλευτούν. Ενώ οι υπόλοιπες ώρες της μέρας έχουν μια αύρα της θετικής νυκτερινής συνθήκης είτε είναι νέοι είτε ωριμότεροι σε ηλικία. Σε απίθανη περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα, κύριος αισθηματικών υποθέσεων, καλό είναι να μην υπάρχουν εστίες «φωτιάς», ή «υποψιών» από το ταίρι σας ή ακόμα και από εσάς προς αυτό είναι σίγουρο ό,τι θα μετεξελιχτούν σε σοβαρά προβλήματα.

Για την Δευτέρα 7/9, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 7:26 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Δια, στις 12:00 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, στις 18:00 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ερμή και στις 21:04 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα. Συμπέρασμα: από τις πρώτες εργάσιμες ώρες της μέρας έχουμε θετικές συνθήκες είτε είναι εργασιακές είτε είναι κοινωνικές μελανό σημείο είναι οι υπερβολές που ακούγονται· είναι τα αληθινά ψέματα μερικών, οι κρίσεις, όμως, ανήκουν σε εσάς. Ενώ από τις απογευματινές ώρες κάπου δοκιμάζονται τα νεύρα σας και η λογική σας, λογική τους· και όλων μας. Επίσης καλό είναι όσοι οδηγείτε να είστε προσεκτικοί για εσάς αλλά και στο πως συμπεριφέρονται οι άλλοι, κάπου· θα διαπιστώσετε ότι κάποιοι είναι πιο «φευγάτοι» στο τιμόνι.

Για την Τρίτη 8/9, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 0:40 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ήλιο, στις 9:52 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ουρανό, στις 22:53 ο Άρης πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό. Συμπέρασμα:  οι πρώτες νυχτερινές ώρες είναι από τις θετικότερες για ύπνο και ξεκούραση, αλλά και για θερμούς εραστές, και οι πρώτες ώρες από το πρωί είναι ανατρεπτικές ίσως και λίγο εκρηκτικές. Καλό είναι μέσα στη μέρα να μην έχετε και εσείς την τάση για ανατροπές ή να μην παρασυρθείτε από το ρεύμα και τις διαθέσεις των άλλων. Αργά τις βράδυνες ώρες είναι πιθανό μια αισθηματική ή και ερωτική γνωριμία, και όσοι είναι ελεύθεροι καλό είναι να εκμεταλλευτούν τις συνθήκες όσο το δυνατόν πιο θετικά για αυτούς. Επίσης για όσους είναι σε ευρύ κοινωνικό περιβάλλων καλό είναι να μην έρθουν σε λεκτικές αντιπαραθέσεις.

Για την Τετάρτη 9/9, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 4:27 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Κρόνο, στις 5:35 εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα, στις 22:27 ο Ερμής πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα. Συμπέρασμα: οι νυκτερινές ώρες απαιτούν ξεκούραση· και μόνο. Ενώ από τις εργάσιμες ώρες και σε όλη την διάρκεια της μέρας μια νευρικότητα είναι διάχυτη παντού. Οι προσωπικές αφορμές είναι το δεύτερο στην ουσία, τουλάχιστον για σήμερα, στην πραγματικότητα όλοι θέλουν να εκτονωθούν και δεν γνωρίζουν που και πώς να το πραγματοποιήσουν. Βέβαια, φταίνε και οι μέρες και όχι μόνο. Επίσης είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν λάθη από άτομα πολιτικών παρατάξεων ή της εξουσίας. 

Για την Πέμπτη 10/9, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του λέοντα, στις 7:37 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ερμή, στις 10:24 συμπορευτεί με την ορθόδρομη Αφροδίτη, στις 20:19 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό και στις 22:55 συμπορεύεται με την Άρη. Συμπέρασμα: δεσμευμένοι ή όχι έχετε την διάθεση και το κέφι από το πρωί και οι ερωτευμένοι να θέλετε να εκφράσετε τα αισθήματα σας· είναι όμως δύσκολο για τους περισσότερους να το εκδηλώσουν στο ευρύ κοινωνικό πλαίσιο, εκτός αν είστε από τους τολμηρούς που τους αρέσει να είναι και στο κέντρο της κοινωνικής προσοχής. Αντίστοιχα θετικές είναι οι ώρες και οι στιγμές τις βράδυνες ώρες. Επίσης σήμερα εκτός από αισθηματικές ασχολίες, δημιουργικές είναι και οι εξελίξεις που συμβαίνουν στα επαγγελματικά θέματα καθώς έχουν την τάση του νέου και ανατρεπτικού.

Για την Παρασκευή 11/9, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του λέοντα, στις 16:03 πραγματοποιεί την μοναδική αστρολογική όψη της μέρας δυσμενές τετράγωνο με τον Κρόνο και στις 16:55 εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου. Συμπέρασμα: σήμερα κυριαρχεί η μοναδική αστρολογική όψη της μέρας και αυτή θέλει να δοκιμάσει τους πάντες και τα πάντα. Από την λογική, τα νεύρα μας/σας/τους, επιλέγετε· όμως μην επιβάλλουν την συμμετοχή σας στα παιχνίδια άλλων. Ακόμα πιο γενικά και αόριστα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα που δυσκολεύει και από την έκλειψη της Κυριακής. Αρκετά άτομα του μεταβλητού Σταυρου, έχουν γενέθλια από τις 10 έως τις 15 και από τις 25 έως την 1 του μήνα οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς, έχουν να βρεθούν σε πιο θετική καμπή που πρέπει να την εκμεταλλευτούν καθώς δεν έρχεται κάθε μέρα ή κάθε χρόνο· βέβαια αρκεί να γνωρίζεται πολύ καλά τα ψιλά γράμματα που, ίσως, κρύβουν εκπλήξεις.


Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: 6974159292 και στο http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top