Για το Σάββατο 29/8, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 10:02 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Κρόνο, στις 11:50 εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 18:08 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Δια και στις 21:35 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Ήλιο και πραγματοποιεί την Φάση της Πανσελήνου. Συμπέρασμα:
από τις πρώτες εργάσιμες ώρες της η μέρα είναι πολύ δύσκολη, πρώτα στα συναισθήματα και μετά στις πράξεις, στην πραγματικότητα υπάρχει μια πολύ βαριά ατμόσφαιρα και μια επιπλέον τάση για λάθη και για υπερβολές που πρέπει να αποφευχθούν, και από το απόγευμα η τάση είναι στην ανεμελιά που βοηθάει και η αποψινή Πανσέληνος, η φυσική συμβουλή είναι να την δείτε από πολύ νωρίς καθώς θα ανατέλλει στον ορίζοντα τυχεροί είναι όσοι την δουν να ανατέλλει από την Θάλασσα! Ο ρομαντισμός σε όλο το μεγαλείο που οι ερωτευμένοι μπορούν να τον διατηρήσουν μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής.

Για την Κυριακή 30/8, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 1:20 συμπορεύεται με τον Ποσειδώνα και στις 8:45 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα. Συμπέρασμα:  οι πρώτες νυχτερινές ώρες είναι με κάτι από την βραδινή πανσέληνο του Σαββάτου· και «τραβάει» άνετα μέχρι το πρωί, με τον ενισχύσει του Πάθους από ερωτευμένους και εραστές τις πρωινές ώρες. Αφήστε όμως αυτήν την ατμόσφαιρα να κυριάρχηση όλη την μέρα είναι σίγουρο ότι θα βγείτε κερδισμένοι. Επίσης, όσοι είστε ακόμα σε διακοπές, είναι σίγουρο ότι έχετε ένα πολύ θετικό, τελευταίο σαββατοκύριακο Αυγούστου.

Για την Δευτέρα 31/8, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 9:53 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Κρόνο, στις 11:32 εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού και στις 19:50 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Ερμή. Συμπέρασμα: η σημερινή μέρα είναι θετική και γεμάτη από σοβαρότητα, για αρκετούς επιβεβλημένη και θεατρική για το σύνολο, παντός αν έχετε να λάβετε αποφάσεις καλό είναι να είναι συγκροτημένες και να υλοποιηθούν από το μεσημέρι και μετά. Αργά το απόγευμα πιθανά λάθη δικά σας ή άλλων να φέρουν μια υπερβολή σε απόψεις κάπως ακραίες, όποτε προσέχετε τις εκφράσεις σας, πιθανές ακυρώσεις να είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών, σε αυτή την περίπτωση θυμηθείτε να κάνετε μια επανάληψη σε μερικές μέρες.

Για την Τρίτη 1/9, Καλό μήνα με εκλογές και εκλείψεις, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Κριού, στις 6:37 ο Ήλιος πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, στις 8:03 η ανάδρομη Αφροδίτη συμπορεύεται με τον Άρη και είκοσι εννέα λεπτά αργότερα πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα, στις 11:24 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη και δώδεκα λεπτά αργότερα επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Άρη και στις 19:37 συμπορεύεται με τον ανάδρομο Ουρανό. Συμπέρασμα: από πολύ νωρίς το ψέμα φτάνει στα σύννεφα και απ’κει κάνει σχέδια πολλά και ανεφάρμοστα, οι προτάσεις φίλιας κρύβουν κάτι και όλα πάνε να ξεσκεπαστούν πολύ πιο εύκολα από το αναμενόμενο. Παντός να γνωρίζεται ότι οι πρωινές αντιθέσεις από το μεσημέρι και μετά θέλουν να λυθούν αλλά υπάρχουν, πάντα, κάποια ψιλά γράμματα που χαλάει την οποία θετική τάση ή και διάθεση. Όποτε προσέχετε, για τους επαγγελματίες οι απογευματινές δραστηριότητες είναι θετικές μέχρι ένα σημείο καθώς είναι σταγόνα στον ωκεανό.

Για την Τετάρτη 2/9, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Κριού, στις 12:01 εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και στις 20:00 πραγματοποιεί την μοναδική αστρολογική όψη της μέρας, ένα θετικό τρίγωνο με τον Δια. Συμπέρασμα: οι συνθήκες, συζητήσεις και οι οποίες ασχολίες είναι θετικές αλλά έχουν ένα ελάττωμα· και είναι οικονομικό. Όποτε σήμερα αυτό που είναι επιβεβλημένο είναι να είστε πολύ προσεκτικοί στους χειρισμούς των οικονομικών σας ειδικά τις απογευματινές ή και βράδυνες ώρες. Βέβαια, δεν είναι όλα άσχημα, οι τυχεροί απολαμβάνουν μια εκπληκτική και θετική ηρεμία που πραγματικά είναι μοναδική.  Επίσης, και για όσους τους ευνοούν τα ωροσκοπία τους οι συνθήκες αυτήν την εβδομάδα είναι οι πιο θετικές που θα μπορούσαν εύκολα να θεωρηθούν σαν ευκαιρίες δεκαετίας. Η απομόνωση των ερωτευμένων είναι θετική.

Για την Πέμπτη 3/9, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 1:53 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, στις 5:06 θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο, στις 9:50 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον ανάδρομο Πλούτωνα, στις 12:19 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη και στις 15:23 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Άρη. Συμπέρασμα: οι τάσεις τις μέρας έχουν μια θετικότητα μέχρι το πρωί, ξεκινούν από τις πρώτες νυκτερινές ώρες και θεωρούνται ιδανικές για εραστές και ερωτευμένους αλλά και όσους θέλουν σωστή επαγγελματική οργάνωση και είναι έτοιμοι για τις ανάλογες επεκτάσεις, που ενίοτε κρύβουν και ρίσκα. Από τις μεσημεριανές ώρες και μετά καλό είναι να είστε πιο προσεκτικοί στην συμπεριφορά σας ειδικά με τα συναισθήματα σας και το ταίρι σας. οι βράδυνες ώρες είναι καλύτερες για να είστε κοντά με το ταίρι σας.

Για την Παρασκευή 4/9, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 13:20 πραγματοποιεί την μοναδική αστρολογική όψη της μέρας, δυσμενή αντίθεση με τον Κρόνο και στις 14:47 εισέρχεται στο ζώδιο των Δίδυμων. Συμπέρασμα: μην είστε εριστικοί σήμερα αποφύγετε τα οποία έξοδα και δείξτε υπευθυνότητα όπου χρειάζεται. Από τις απογευματινές ώρες να είστε όσο γίνεται πιο θετικοί στις αλλαγές και στις εκπλήξεις. Γενικά οι τάσεις σήμερα είναι πιο βατές αλλά χρειάζονται και λίγο θετικό πνεύμα για να γίνουν καλύτερες και πιο ανεκτές οι συνθήκες· μια προετοιμασία για το σαββατοκύριακο είναι επιβεβλημένη για όσους μπορούν να ξεφύγουν ή έχουν κοινωνικές υποχρεώσεις. Α! και κάτι «επί του τυπογραφείου» να αποφύγετε όλες τις δυσάρεστες ειδήσεις και να μην αφήσετε να σας πάρουν από «κάτω» ούτε να σας χαλάσουν την διάθεση σας.

Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: 6974159292 και στο http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top