Για το Σάββατο 16/8, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 2:56 πραγματοποιεί ένα δυσμενές τετράγωνο με την Αφροδίτη, στις 6:34 πραγματοποιεί εξάγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, και στις 7:00 πραγματοποιεί ένα επίσης δυσμενές τετράγωνο με τον Δια. Πρωινό Συμπέρασμα: Για όσους ξενυχτήσουν να προσέχουν να μην φανούν πολύ ψώνια ή δήθεν με τις υπερβολές των άλλων, ούτε και να παρασυρθούν. Για τους αισθηματίες να μην πιστεύουν τίποτα καθώς τα ψέματα και η υπερβολή είναι πολύ πέρα από τα όρια τους, ο εντυπωσιασμός είναι στην καλύτερη ερμηνεία του. Στις 15:10 η Σελήνη πραγματοποιεί ένα θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα, στις 16:28 έχει δυσμενή αντίθεση με το Άρη. Από το μεσημέρι και μετά οι προβληματισμοί που θέλετε να λυθούν είναι σε κατάσταση βρασμού και το απογευματάκι είναι σε συνθήκες λίγο πριν την έκρηξη. Βέβαια δεν είναι μόνο τα αναμενόμενα που έχουν ακουστεί, αλλά είναι και πολύ θετικά κύριος για τους ερωτευμένους. Επίσης και για τους αθλητικούς τύπους μπορούν εύκολα να εντυπωσιάσουν, αλλά όχι με τα αποτελέσματα που θέλουν.

Για την Κυριακή 17/8, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 0:24 πραγματοποιεί ένα θετικό εξάγωνο με τον Χείρωνα, στις 1:56 έχει δυσμενή αντίθεση με τον Κρόνο και στις 15:25 πραγματοποιεί το τελευταίο τετράγωνο με τον Ήλιο και είναι η τελευταία φάση του Σεληνιακού της κύκλου. Συμπέρασμα: κάπου εδώ χρονικά, τα έχουμε πει από το προηγούμενο δελτίο, είναι μια κατάσταση που φέρνει νεύρα και δείχνει στους περισσότερους τα λάθη τους. Αυτά είναι για τους πιο πολλούς σε αισθηματικά θέματα που αρκετούς, από σας τους ωθούν σε λύσεις μη αρεστές ή ακόμα αδιανόητες έως και πριν από λίγες μέρες. Επίσης, όσοι είστε σε επαγγελματική ένδεια, είστε μπροστά σε δύσκολες επιλογές.

Για την Δευτέρα 18/8, η Σελήνη είναι για τέταρτη μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 1:41 αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στο ζώδιο των Δίδυμων, η Αφροδίτη στις 8:21 έχει συμπόρευση με τον Δια. Πρωινό Συμπέρασμα: από την χθεσινή μέρα και μέχρι το πρωί, ότι και να ακούτε να τα αφήσετε να φύγουν, ειδάλλως θα σας εγκαταλείψουν και θα πικραθείτε, όποτε να επιλέξετε την ελευθέρια σας για να μην ζητήσουν άλλοι την δική τους. Όσο για την θετική συμπόρευση της Αφροδίτης με τον Δια, πρώτα από όλα να αποφύγετε τις υπερβολές για να μην εκτεθείτε … υπερβολικά. Μετά, μπορείτε να ερωτευτείτε, μάλιστα έχετε το ελεύθερο να πιστεύετε ότι είστε πολύ βαριά ερωτοχτυπημένοι, αυτό δεν σας το απαγορεύει κανείς. Εκείνο που πρέπει εσείς να ξεχωρίσετε είναι αν στην γωνία σας έχει στήσει παγίδα ο … ξενέρωτας. Αυτό μπορεί να το νιώθετε πιο έντονα στις 11:05 που η Σελήνη έχει δυσμενές τετράγωνο με το Ερμή και βοηθάει τα μέγιστα για λάθη και παρεξηγήσεις, ψέματα που σας λένε και λέτε, αλήθειες που σας λένε ή τις αποκαλύπτεται. Όπως και στις 13:59 που η Σελήνη επαναλαμβάνει την ίδια όψη με το ανάδρομο Ποσειδώνα, δικαιολογημένα ορισμένοι θα νομίζεται ότι κάποιοι παίζουν με τα νεύρα σας με σκοπό να μην βγάλετε την μέρα σας ήρεμα, αλλά η αχλάδα έχει πίσω την ουρα. Καταρχάς, ηρεμία εσείς πρέπει να είστε από τους ήρεμους, και να τους αφήσετε … απλά να νομίζουν. Το σκηνικό αλλάζει από τις 15:33 που η Σελήνη, επιτέλους σχηματίζει και αυτή θετικό εξάγωνο με τον Δια και το επαναλαμβάνει με την Αφροδίτη στις 16:11 και επιτέλους μπορείτε να ηρεμήσετε τουλάχιστον για σήμερα και να χαρείτε τις υπόλοιπες ώρες με το ταίρι σας.

Για την Τρίτη 19/8, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 6:40 ο Ερμής πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα. Λόγο του πρωινού της ώρας οι περισσότεροι θα είστε ενδεχόμενα από διασκέδαση· καλή ξεκούραση. Στις 8:41 η Σελήνη έχει θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, δώδεκα λεπτά αργότερα έχει δυσμενές τετράγωνο με τον Χείρωνα, και στις 17:57 θετικό τρίγωνο με τον Β. Δεσμό της. Συμπέρασμα: οι κλεφτές είναι έξυπνοι, κτυπούν και φεύγουν, τα έξυπνα πούλια και οι ψεύτες δεν προλαβαίνουν να χαρούν. Τα αποτελέσματα βγαίνουν παντού με πανό και με διαδήλωση εις τας Αθήνας και τα περίχωρα της για τα ψέματα του κλεφτή· φυσικά και για τη «επιτυχημένη αποκάλυψη του». Όσοι ασχολείσθε μόνο με το συνηθισμένο σπορ του καλοκαιριού κάνετε πολύ καλά, σας παρακαλώ να είστε σε λογικές «ακρότητες» χωρίς να κινδυνεύετε.

Για την Τετάρτη 20/8, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 5:53 έχει θετικό εξάγωνο με τον Ήλιο και στις 11:44 εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου. Συμπέρασμα: μια θετική μέρα που εύχομαι όλοι σας να την περάσετε σε κάποια παράλια ή στο σπίτι σας με καλή παρέα ή με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Επί την ευκαιρία ριχτέ και καμία επίβλεψη στο σπίτι σας όλο και κάτι θα βρείτε ότι θέλει!

Για την Πέμπτη 21/8, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 0:29 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα. Στις 7:59 έχει θετικό εξάγωνο με τον Ερμή, και στις 10:07 δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Πλούτωνα. Πρωινό συμπέρασμα: το βραδινό ξενύχτη, όσοι το συνεχίζεται κάποια στιγμή θα πρέπει να τελειώσει. Όσοι όμως είστε πίσω και όχι διακοπές από τις πρώτες ώρες ετοιμάζεστε για δύσκολες ευθύνες και ενδεχόμενα οικονομική αιμορραγία. Επίσης να προσέχετε τις συναλλαγές σας, και όσοι είστε με προβλήματα αισθηματικής φύσεως να μην φτάσετε τις συνθήκες στα άκρα. Τα οικονομικά είναι έτσι και αλλιώς στα άκρα. Στις 17:48 η Σελήνη έχει θετικό τρίγωνο με τον Άρη, στις 19:54 δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 20:01 θετικό τρίγωνο με τον Χείρωνα, στις 22:20 ο Ερμής έχει θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα και στις 22:33 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Κρόνο. Συμπέρασμα: από τις απογευματινές ώρες οι κάθε είδους δραστηριότητες όπως έξοδοι, διασκέδαση, και όσοι είστε διακοπές το απόγευμα είναι γεμάτες με θετικές ανταποκρίσεις, φυσικά δεν είναι ανάγκη να είστε σε διακοπές μια καλή παρέα και όλα έφτιαξαν. Μέσα σε όλα δεν αποκλείεται να βρείτε και λύσεις σε πιθανά προβλήματα σας, όσοι έχετε, από εκεί που δεν το περιμένετε.


Για την Παρασκευή 22/8, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 5:02 έχει δυσμενή τετράγωνο με το Β. Δεσμό της και στις 23:49 αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα. Συμπέρασμα: δέκα εννέα ώρες Σελήνη κενής πορείας, μάλιστα όλες στην λειτουργική περίοδο της μέρας. Ένα πολύ επικίνδυνο ναρκοπέδιο ακόμα και για τους πιο έμπειρους στις δυσκολίες της ζωής. Βέβαια, εκείνο που πρέπει να κάνετε όλοι σας ή όσοι έχετε ευθύνες να διεκπεραιώσετε είναι να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα καθώς τα λάθη παραμονεύουν στο μεγαλύτερο βαθμό. Επίσης, δεν δίνεται καμία αφορμή για οτιδήποτε, πόσο μάλλον να συμμετάσχετε σε οτιδήποτε που θα σας ανακατέψει χωρίς λόγο. 



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top