Για το Σάββατο 23/8, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Λέοντα. Ο Ήλιος στις 7:45 εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου, στις 10:14 ο Άρης έχει θετικό τρίγωνο με τον Χείρωνα, στις 16:46 η Σελήνη έχει συμπόρευση με τον Δια. Συμπέρασμα: Όποιος γυρίζει μυρίζει, λέει μια παροιμία, εσείς γυρίστε και μυρίστε, και να μάθετε τα τελευταία νέα. Αργά το απόγευμα είναι ιδανικές οι ώρες και στιγμές για οτιδήποτε, όποτε μπορείτε να απολαύσετε ένα ιδανικό σαββατόβραδο.

Για την Κυριακή 24/8, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Λέοντα, στις 5:01 η Σελήνη συμπορεύεται με την Αφροδίτη, στις 8:21 η Σελήνη έχει θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 8:21 πραγματοποιεί δυσμενή τετράγωνο με τον Άρη, και στις 11:25 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Κρόνο. Πρωινό Συμπέρασμα: όσο καλά ξυπνήσατε το πρωί, τόσο ανάποδη είναι η μέρα μέχρι το μεσημέρι, ότι και να κάνετε το μόνο που έχετε είναι εμπόδια. Στις 16:53 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με το Β. Δεσμό της, και στις 16:55 ο Ερμής πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Χείρωνα. Υπόλοιπο Συμπέρασμα: ότι θετικό βγει, αν βγει, από το πρωινό της μέρας να το χειριστείτε με την δέουσα προσοχή, αλλά η διύλιση των πλανητικών διαθέσεων Ερμή Χείρωνα κρύβουν πολύ δυναμικές εξελίξεις που μπορούν να τις κατευθύνουν ικανοί χειραγωγοί. Αν δεν είστε από αυτούς, προσέχετε!

Για την Δευτέρα 25/8, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Λέοντα, στις 12:32 εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου, στις 12:38 η Αφροδίτη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 15:29 ο Ερμής πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Κρόνο. Στις 17:29 η Σελήνη συμπορεύεται με τον Ήλιο και έχουμε την φάση της Νέας Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου, στις 22:29 ο Άρης έχει και αυτός συμπόρευση με τον Κρόνο. Συμπέρασμα: η μέρα είναι δυναμικά επικοινωνιακή, με πικάντικη τάση, πονηρό και μαχητικό πνεύμα. Από τις μεσημεριανές ώρες οι συνθήκες σοβαρεύουν και τίθενται σε άλλο πλαίσιο πολύ πιο σοβαρό. Μπορεί οι συνθήκες να είναι από τις καλύτερες, όπως τις παρουσιάζουν όλοι, αλλά η αλήθεια είναι μια· η μαχητικότητα και οι «πισωπλάτες φιλικές χειρονομίες» δίνουν και παίρνουν, το «αίμα που ρέει» ανήκει σε αυτόν που δεν είναι ετοιμοπόλεμος ή κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, με λίγα λόγια σκληρός πόλεμος ανάμεσα σε «ειδικές δυνάμεις».

Για την Τρίτη 26/8, η Σελήνη βρίσκεται για δεύτερη μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 1:15 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, στις 11:07 θετικό τρίγωνο με τον, επίσης, ανάδρομο Πλούτωνα, στις 20:46 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Χείρωνα και στις 21:21 η Αφροδίτη, επίσης δυσμενή τετράγωνο με τον Κρόνο. Συμπέρασμα: μια πολύ δύσκολη μέρα από ψυχολογικής άποψης, γενικά όλοι κάπου ψάχνουμε λύσεις που δεν βρίσκουμε, όλοι θέλουμε κάτι άλλο, αλλά το πρόβλημα πρώτα από όλα είναι υλικό, συναισθηματικό και λύση δεν βρίσκεται. Το βράδυ να αποφύγετε τις οποίες αισθηματικές αντιπαραθέσεις.


Για την Τετάρτη 27/8, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 0:19 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Κρόνο, στις 1:37 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Άρη, στις 5:28 συμπορεύεται με τον Ερμή, στις 18:45 η Αφροδίτη πραγματοποιεί δυσμενή τετράγωνο με τον Άρη. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυκτερινές ώρες, ξημερώματα Τετάρτης, είναι πολύ συναισθηματικές, προβληματικές σε σημείο που να μας εκπλήσσουν δυσάρεστα, ενίοτε πολύ ερωτικές ανάμεσα σε παθιασμένους εραστές. Και από τις απογευματινές ώρες οι επιλογές είναι δυο, πόλεμος ή ερωτάς· υπάρχει και μια τρίτη που απηχεί σε ψυχολογικές διαταραχές.

Για την Πέμπτη 28/8, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 0:54 εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, στις 15:49 η Αφροδίτη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Β. Δεσμό της Σελήνης, στις 19:43 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Δια, στις 23:02 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενή τετράγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα. Συμπέρασμα: η μέρα κρύβει αισθηματικές αλλαγές που αναρτώνται σε πανό και μπαλκόνι. Οι υπερβολές μαθαίνονται, και οι διαθέσεις κόβονται μαχαίρι. Κάπως έτσι μπορούν να περιγράφουν όλες οι εξελίξεις. Όμως γενικά πρέπει να είστε ανοικτοί και ανεκτικοί όσοι έχετε πιθανά συναισθηματικά προβλήματα. Η αιτιολογία είναι απλή, φταίτε και εσείς! Για όσους δεν έχουν τέτοιου είδους προβλήματα είναι θετικό το απόγευμα και φέρνει ηρεμία που κρατάει όλο το βράδυ.

Για την Παρασκευή 29/8, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Ζυγού, στις 8:30 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 16:14 συμπορεύεται με τον Β. Δεσμό της, στις 17:32 ο Ήλιος πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα. Στις 18:59 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με Αφροδίτη. 



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top