Για το Σάββατο 17/5, η σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο Τοξότη, στις 8:08 έχει θετική συσχέτιση με τον Β. Δεσμό της, και στις 11:11 εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Στις 17:14 ο Ερμής πραγματοποιεί μια δυσμενή αστρολογική συσχέτιση με τον Χείρωνα και στις 23:34 η Σελήνη μια θετική συσχέτιση με τον Ποσειδώνα, το  συμπέρασμα για το Σάββατο είναι μια ήρεμη μέρα με σκέψεις, δυστυχώς, απολογισμού και χωρισμού. Το αποτέλεσμα να επικρατεί και πάλι το παραμύθι.

για την Κυριακή 18/5, και η Σελήνη να είναι για δεύτερη μέρα στον Αιγόκερω, στις 2:13 πραγματοποιεί μια άκρος δυσμενή συσχέτιση με τον Άρη και αυτή η όψη χρωματίζει όλο το ξημέρωμα της Κυριακής του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών. Ταυτόχρονα, είναι και δυσμενείς στις σχέσεις των ανθρώπων και φέρνει δυναμικούς διαξιφισμούς, κόντρες, πρώτα λεκτικές έπειτα έμπρακτες, και η λύση είναι μέσω της ερωτικής εκτόνωσης αν οι εραστές δεν τα βρίσκουν αλλού. Στις 9:17 Σελήνη είναι σε συμπόρευση με τον ανάδρομο Πλούτωνα και παθιαζει ακόμα περισσότερο τις σχέσεις. Ενδεχόμενα να οξυνθούν πνεύματα και αντιπαραθέσεις και τα λόγια να γίνουν πράξεις όχι μόνο σε κοινωνικό επίπεδο αλλά και σε προσωπικές υποθέσεις που ίσως να κρύβουν· κρύβουν, ερωτική ζήλια ιδιοκτησίας, όχι πάθος. Στις 11:56 η συνεχεία της Σελήνης είναι εκρηκτική από την δυσμενή γεωμετρική όψη με τον Ουρανό, δηλαδή έχουμε μια συνεχεία σε άλλο επίπεδο, τώρα η βία γίνεται πράξη, σε κοινωνικό, ενδεχόμενα, επίπεδο, αλλά και σε ατομικό ερωτικό και στην πραγματικότητα είναι αντιδράσεις από την συνείδηση στην απώλεια του έλεγχου, του κοινωνικού ή του ατομικού ερωτικού. Στις 15:50 η θετική όψη της Σελήνης με τον Χείρωνα θα προσφέρει μια ηρεμία και ίσως μια φιλική επαναπροσέγγιση ατόμων. Στις 16:41 η Σελήνη έχει δυσμενή όψη με την Αφροδίτη που χαλάει όλα τα σχέδια ειδικά αν έχει τάση για συναισθηματική εξομάλυνση, και οκτώ λεπτά μετά έχει αντίθεση με τον Δια, γεγονός που δίνει απόλυτη απώλεια έλεγχου στα συναισθηματικά. Το ίδιο ισχύει και για τις 18:30 που και η Αφροδίτη πραγματοποιεί με  την σειρά της δυσμενή συσχέτιση με το Δια. Στις 19:24 η Σελήνη κλείνει τις αστρολογικές όψεις της μέρας με θετική όψη από τον Ανάδρομο Κρόνο· σαν κερασάκι. Ένα συμπέρασμα για την ημέρα, όλα είναι πολύ ρευστά, και η τάση είναι για σοβαρή αντένδειξη σε ότι ακούγεται με πλούσια λόγια, πιο πολύ σε κοινωνικό επίπεδο. Σε ατομικό ή σε επίπεδο σχέσεων και εραστών υπάρχουν σοβαρά προβλήματα που είναι ικανά να χαλάσουν μια σχέση ή το λιγότερο να στιγματίσουν συνθήκες και να υπάρχουν σοβαρά παράπονα, απογοητεύσεις και σκέψεις χωρισμού. Πάντα όταν ραγίζει το γυαλί φταίει μόνο ο ένας ποτέ ο άλλος! Φυσικά και οι δυο πλευρές πιστεύουν ότι έχουν το κοκαλάκι της νυχτερίδας και όχι άκρατο εγωισμό.

για την Δευτέρα 19/5, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 9:41 πραγματοποιεί μια δυσμενή όψη με τον Β. Δεσμό της και στις 10:02 έχει θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο, στις 12:57 εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου. Μια μέρα με νευρικότητα με έκπληξη και μούδιασμα που δεν φαίνεται τόσο σε κοινωνικό όσο και σε ατομικό λάσιο.

για την Τρίτη 20/5, η Σελήνη είναι δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 4:00 πραγματοποιεί θετική όψη με τον Άρη, το ίδιο θετική και με τον Ουρανό στις 14:01, δυσμενή με τον ανάδρομο Κρόνο στις 21:10, και θετική στις 23:05 με την Αφροδίτη. Η μέρα ξεκινά με πολύ ενδιαφέρον μέχρι τις τελευταίες βράδυνες ώρες. Το βράδυ είναι δύστροπο και οι απόψεις στην καλύτερη των περιπτώσεων είναι όλες αλλού. Και βέβαια μια διάχυτη δυσαρέσκεια και πικρά που ενδέχεται να εξομαλυνθεί πολύ αργά το βράδυ. 

για την Τετάρτη 21/5, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου στις 1:21 πραγματοποιεί θετική αστρολογική συσχέτιση και είναι ιδανική για να περάσει κάποιος την πληροφορία που θέλει και να αφήσει τις εντυπώσεις που θέλει· ελπίζω να πιάσουν τόπο. Στις 5:59 ο Ήλιος εισέρχεται στους Δίδυμους. Στις 11:52 η Σελήνη πραγματοποιεί θετική όψη με τον Β. Δεσμό της και στις 15:18 εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 15:59 έχει το πρώτο τέταρτο της με τον Ήλιο. Συμπέρασμα, μια ωραία μέρα στηριγμένη στο συναίσθημα, στο κοινωνικό και στο προσωπικό μας πάνω στις σχέσεις, που δυστυχώς είναι κακό-ζεσταμένη προσπάθεια.

για την Πέμπτη 22/5, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στους Ιχθείς, στις 4:05 έχει μια θετικότατη συμπόρευση με τον Ποσειδώνα γεγονός που δίνει πολύ ωραία και θετικά όνειρα, και ωραία ψέματα για πουν όσοι θέλουν. Στις 13:56 συνεχίζονται οι θετικές συνθήκες από την Σελήνη και τον Πλούτωνα που είναι με θετική συσχέτιση. Στις 21:04 η Σελήνη συμπορεύεται με τον Χείρωνα και στις 23:14 έχει θετική συσχέτιση με τον Δια. Συμπέρασμα κάποια ψέματα αποκαλύπτονται και είναι πια φανερά και θέμα κοινωνικής κριτικής. 

για την Παρασκευή 23/5, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 0:04 πραγματοποιεί ένα θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στις 9:25 έχει πλήρη διάσταση απόψεων με τον Ερμή και λέει ψέματα που δεν πιάνουν τόπο. Στις 19:01 εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού και στις 23:38 έχει θετική αστρολογική συσχέτιση με το Ήλιο.
  
*Για Αυτό το πλανητικό δελτίο δυστυχώς υποχρεώνομαι λόγο αυξημένου φόρτου εργασίας να δημοσιευτεί χωρίς τις επιμέρους προβλέψεις για τα ζώδια. Από το επόμενο· ελπίζω, να έχει εκλείψει ο αυξημένος φόρτος.
Ευχαριστώ πολύ.
Ιωάννης Μπαρδόπουλος. 



0 Comments
Fb Comments
Comments :

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top