Για το Σάββατο 24/5, η σελήνη είναι στο ζώδιο του Κριού, στις 11:06 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Άρη από τον Ζυγό, στις 18:19 έχει μια ακόμη δυσμενή όψη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, στις 20:47 ο Δίας έχει θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο και στις 21:52 η σελήνη έχει συμπόρευση με τον Ουρανό. Συμπέρασμα, μια πολύ βαριά μέρα για όλους, καθώς είναι ανάδρομος ο Κρόνος. Τα νεύρα είναι πολλά και κάποιοι παίζουν με τα δικά μας καθώς μας ζηλεύουν που δεν έχουν νεύρα και νεύρο. Παντός αν θέλετε να είστε ήρεμοι καλό είναι να μην μιλάτε και να μην δείτε κανέναν σήμερα. Μια απομόνωση είναι το καλύτερο δυνατό. Σε προσωπικό επίπεδο καλύτερα να μην βγάζεται αχνά. Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι είναι οι πρωταγωνιστές της μέρας. 

για την Κυριακή 25/5, η σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στον Κριό, στις 4:44 πραγματοποιεί να δυσμενές τετράγωνο με το Δια, γεγονός που εξαιτίας της μέρας των εκλογών για τους υποψιασμένους κάτι «μυρίζει» ύποπτα από προθέσεις και άνομους σκοπούς. Με αυτή την εντύπωση κυλάει στη μεγαλύτερη διάρκεια της η μέρα καθώς η επόμενη αστρολογική γεωμετρική συσχέτιση πραγματοποιείτε στις 17:06 ανάμεσα στην Σελήνη και την Αφροδίτη με συμπόρευση και των δυο πλανητών. Τρία λεπτά πριν κλείσουν οι κάλπες των εκλογών στις 18:57 η Σελήνη έχει θετικό εξάγωνο με τον Ερμή και στις 20:55 έχει συνοδό με τον Ν. Δεσμό της. Συμπέρασμα: από νωρίς το απόγευμα ένα κλίμα ευθυμίας διακατέχει πολλούς και κατά το κλείσιμο τους θα έχει επικρατήσει παντού, κατά τις 9 μ.μ. όλοι πια θα είναι έτοιμοι για μια βράδια θρίλερ, τουλάχιστον μέχρι την αλλαγή της μέρας. Σε ατομικό πλαίσιο δεν πρέπει να στηρίζεστε σε σαθρά λόγια.

για την Δευτέρα 26/5, είκοσι λεπτά μετά την αλλαγή της μέρας η σελήνη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου. Η ισχυρογνωμοσύνη μέχρι τις πρώτες ώρες του μεσημεριού 14:10 δίνει ρέστα έκτοτε από την θετική συσχέτιση σελήνης με τον Ποσειδώνα εξομαλύνονται οι σχέσεις και αργά το βράδυ στις 23:25 βρίσκονται λύσεις. Στις κοντινές σχέσεις μας με τους ανθρώπους ψέματα θα ακουστούν και θα κάνουν παρέλαση, αργά το βράδυ θα φανεί αν κάποιοι τα πίστεψαν.

για την Τρίτη 27/5, με την σελήνη να είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του ταύρου και τριάντα λεπτά μετά την αλλαγή της μέρας έχει θετική συσχέτιση με τον Πλούτωνα γεγονός που ανάβει πάθη ατομικά και κοινωνικά. Στις 8:28 έχει θετική συσχέτιση με τον Χείρωνα και στις 10:54 αντίθεση με τον Κρόνο, μια ώρα μετά η Αφροδίτη έχει συνοδό με τον Ν. Δεσμό της Σελήνης, στις 12:09 η Σελήνη έχει θετική συσχέτιση με τον Δια. Συμπέρασμα: η μέρα ξεκινά με κάθε είδους αμφισβήτηση καταλήγει στην πλήρη απόρριψη και αναγνώριση των λαθών, κοινωνικών ή και προσωπικών. Μάλιστα δεν αποκλείεται και η δημόσια παραδοχή ή η πλήρη παραδοχή σε ατομικό επίπεδο.

για την Τετάρτη 28/5, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του ταύρου και στις 7:47 εισέρχεται στο ζώδιο των Δίδυμων, και είναι μια θετική περίοδος για τα ζώδια των Δίδυμων, Ζυγού, Υδροχόου, Κριού, Λέοντα, και Τοξότη. Στις 16:57 ο Ερμής έχει μια σπάνια θετική αστρολογική όψη με την Αφροδίτη, γεγονός που φέρνει σε συνθήκες επικοινωνίας εραστές, ή φίλους και συνεργάτες και ανοίγει νέους ορίζοντες στα παραπάνω θέματα. Στις 21:40 η σελήνη μαζί με τον Ήλιο συμπορεύονται και δημιουργούν την φάση της νέας σελήνης. Και στις 22:03 η Σελήνη είναι σε ζωδιακό τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: για όλον τον κύκλο της νέας Σελήνης των 28 ημερών, μπορεί ναι μεν να είναι θετική η όψη Ερμή Αφροδίτης όμως και οι επόμενες όψεις της μέρας προτρέπουν σε μια παραπλάνηση ή καθυστέρηση πολλών ανθρώπων από άλλους «φίλους που ενδιαφέρονται» και ξεκινούν από την δημιουργία θετικών καταστάσεων πιο πολύ επαγγελματικών και σε νέα ξεκινήματα. Αντίθετα είναι θετική περίοδος για καλλιτεχνική δημιουργία κάθε είδους σε αυτό δεν χρειάζεται να επεκταθούμε. Σε κοινωνικό επίπεδο ότι ακούγεται είναι ένα καλλιτεχνικό ψέμα, το ίδιο μπορούμε να ισχυριστούμε και σε ατομικό επίπεδο ή σε διαπροσωπικές σχέσεις κάποιος από το φιλικό περιβάλλων σας ή όσοι θέλουν να λέγονται φίλοι έχουν ένα κάποιο «κόλλημα» και σας κάνουν τους φίλους έως ότου σας την φέρουν. Γιαυτό να προσέχετε. Για την μέρα γενικά να είστε με τα νερά της, όλα ωραία και καλά.

για την Πέμπτη 29/5, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 1:46 έχει θετική όψη – τρίγωνο- με τον Άρη, ιδανική στιγμή για μελλοντικούς γονείς, στις 2:42 ο Ήλιος, με την σειρά του τώρα, έχει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, το παραμύθι πάει σύννεφο οι δημιουργοί του παραμυθιού έχουν βαθιά αντίληψη για το αν κάποιοι το έχουν χάψει. Πολλοί, κάνουν ότι το ευχαριστήθηκαν –το παραμύθι-, γενικά η αλήθεια λάμπει (; !).  Στις 4:45  η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και στις 12:11 ο Ερμής στο Ζώδιο του Καρκίνου, στις 12:58 η Σελήνη έχει εξάγωνο με τον Ουρανό, γεγονός που εξάπτει το πνεύμα, τα λόγια, τις συμπεριφορές, τις μετακινήσεις, φέρνει ξαφνικά νέα και γεγονότα, και … την αθυροστομία όπου υπάρχει ένα πρόβλημα, μια σύγκρουση συμφερόντων, σχέσεων κλπ μαζί με όλα τα καλά της. Στις 17:06 η Σελήνη έχει ένα ζωδιακό τετράγωνο με τον Χείρωνα.

για την Παρασκευή 30/5, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 12:49 έχει ένα πολύ θετικό τρίγωνο με τον Β. Δεσμό της στις 17:13 εισέρχεται στο Ζώδιο που κυβερνά τον Καρκίνο, είναι πολύ θετική περίοδος δυόμισι ημερών για τα ζώδια του Καρκίνου, Σκορπιού και Ιχθύων, Ταύρου, Παρθένου, Αιγόκερου. Στις 18:49 έχει θετική συμπόρευση με τον Ερμή και στις 21:03 έχει θετική συσχέτιση με την Αφροδίτη. Συμπέρασμα: μια πολύ καλή ημέρα για επαφές, σχέσεις, συνεργασίες και για αναγνώριση θεμάτων που έχουν να κάνουν με το κοινό. Επίσης είναι πολύ θετική μέρα για να ξεκινήσουν σχέση όσοι ενδιαφέρονται μακροχρόνια με βάση τα πραγματικά και ειλικρινή αισθήματα που έχουν δοκιμαστεί πρόσφατα.





0 Comments
Fb Comments
Comments :

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top