Οι Γονείς του Γιάννη Αντετοκούμπο Ήρθαν μετανάστες από την Νιγηρία το 1992, αρχικά διέμεναν στα Σεπόλια και όλα τα παιδία της οικογένειας έχουν Ελληνικά ονόματα, Αθανάσιος, Γιάννης, Κωνσταντίνος και Αλέξανδρος εκτός του πρωτότοκου Φρανσις που γεννήθηκε στην Νιγηρία. Όλα τα αδέλφια έχουν ασχοληθεί με τον αθλητισμό σε ελληνικά σωματεία.

Ο Γιάννης πήγε σε Ελληνικό δημόσιο σχολείο και βοηθούσε την οικογένεια του πουλώντας CD, και ότι άλλες δουλείες του τύχαιναν. Το ενδιαφέρον του σαν νέος μαζί με τον αδελφό του Αθανάσιο, το τράβηξε το μπάσκετ πολύ καλύτερα από το ποδόσφαιρο. Πως; Κάποια στιγμή τους είδε και ένας προπονητής, Ο Σπύρος Βελινιάτης και τους έπεισε να γραφτούν για ένα μήνα στον Φιλαθλιτικό Ζωγράφου.

Κάπου εδώ αρχίζουν και αλλάζουν τα πράγματα. Με ένα «σταθμό» από την Ελλάδα στην Σαραγόσα της Ισπανίας επιλέχτηκε από τους Μιλγουόκι Μπακς (Milwaukee BUCKS Wisconsin, 43n02, 87w54,) του NBA. Με ένα βήμα στο ΝΒΑ!

Γεννημένος στις 16 Δεκεμβρίου 1994, Στην Αθήνα, με άγνωστη ώρα και χρησιμοποιούμε σαν ώρα γέννησης την ώρα της ανατολής. Βλέπουμε πολλά ενδιαφέροντα αστρολογικά στοιχεία που τον κάνουν ένα σταθερό ανερχόμενο Αστέρι του NBA draft.  

Μερικά σχόλια από τους κατάσκοπους του NBA είναι,
«Είναι πολύ ώριμος, σοβαρός και οργανωτικός στο παιχνίδι του» ο,
«Έλληνας Μάτζικ», «Πρόκειται για έναν προπονητή γηπέδου. Είναι ολοκληρωμένος: πασάρει, σουτάρει, ποστάρει, παίρνει ριμπάουντ, κλέβει πάσες...»

Όλα αυτά τα παραπάνω τα έχει από την εντυπωσιακή συνοδό του Πλούτωνα από τον σκορπιό 28ο 58’ και του Δια στον Τοξότη 01ο 28’ μαζί με την έτερη εντυπωσιακή των Ουρανού Ποσειδώνα στον Αιγόκερω 24ο και 22ο αντίστοιχα.  Αυτές οι δυο συνοδοί με την ανοχή των πλανητικών όψεων συνδέονται από τους Πλούτωνα και ουρανό. Ο δυναμισμός και η επιθετικότητα του βγαίνει από το τετράγωνο του Δια με του Άρη, τα καλάθια βγαίνουν από τον Άρη και τον Πλούτωνα που είναι σε τετράγωνο. Ο τέλειος Παίκτης! Η δεξιοτεχνία του στον αγώνα βγαίνει από τον Ερμή του που είναι θετικά τοποθετημένος με τους Άρη και Κρόνο.

Έχοντας σαν μειονέκτημα την άγνωστη ώρα γέννησης, θέλω να τονίσω την προσοχή μου στο πιθανό σταυρό των Κρόνου, Δια, Άρη και Σελήνης, που είναι στις πρώτες μοίρες των μεταβλητών ζωδίων. Με την τοποθέτηση του  Ωροσκόπου, σε προέκταση και την πιθανή ώρα γέννησης, στην ανατολή της μέρας είναι στα αποδεκτά γεωμετρικά αστρολογικά όρια. Αυτός είναι ένας συνδυασμός που ενδεχόμενα να τον φέρει συχνά πυκνά στην δημοσιότητα όχι μόνο για το παιχνίδι του αλλά και για το εκρηκτικό του χαρακτήρα. Αν ο συνδυασμός αυτός μείνει στους αγώνες τότε έχουμε ένα Λαμπερό αστέρι του ΝΒΑ. Τυχών γνωστοποίηση της ώρας γέννησης θα μας δόση και την ευκαιρία για in point προβλέψεις.



Από την πλευρά της αστροχαρτογεωγραφίας είναι πολύ εντυπωσιακή μια διασταύρωση πλανητικών γραμμών πάνω από την βόρεια απόκλιση της πόλης του Milwaukee στο Wisconsin που είναι στα όρια της πλανητικής επιρροής +- 1ο και +- 2ο. Οι διασταυρώσεις ή τα Parans που μας ενδιαφέρουν είναι από τους Πλανήτες Ουρανός/MC με Αφροδίτη/MC στην Βόρεια απόκλιση 45Ν όπου είναι και η πόλη Trevisio της Ιταλίας όπου έγιναν και οι κατασκοπικές δηλώσεις. Η επόμενη διασταύρωση γραμμών πλανητών είναι στην Βόρεια απόκλιση 42Ν του Ουρανού/MC με Βόρειο Δεσμο/7ου, το  Milwaukee Wisconsin βρίσκεται σε βόρεια απόκλιση 43n.  Επίσης σοβαρό ενδιαφέρον έδειξαν οι ομάδες Μπόστον Σέλτικς και Μπρούκλιν Νετς 40Ν είναι η πόλη της Νέας Υόρκης, και 42 η Πολη της Βοστόνης.  


Επίσης είναι σημαντική η προβολή του Ηλιου/1ου μαζί με του Έρμη/1ου πάνω από την Αθήνα που είναι και ο τόπος γέννησης. 



0 Comments
Fb Comments
Comments :

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top