Η Αρχή
Ήταν κάπου κοντά στα τέλη Φεβρουάριου, άντε αρχές του Μάρτη που μια έρπουσα φήμη κυκλοφορούσε στα «έγκυρα blogs ενημέρωσης». Η φήμη έλεγε ότι το πιο πικάντικο στη σκέψη όλων, ένα μοντέλο, είχε «κρυφά ραντεβού». Άντε μετά να αποδείξει, το μοντέλο, ότι δεν είναι ελέφαντας. Οι φήμες πολύ εύκολα κυκλοφορούσαν όπως οι φωτοτυπίες. Ο Κάθε «έγκυρος blogger» με ελαφριά τη καρδία αναπαρήγαγε μια πικάντικη φήμη ώστε να κερδίσει κλικ και συμμετείχε στην λάσπη και οποίαν πάρει ο χάρος.

Η αντίδραση
Σε κανέναν δεν πέρασε από το μυαλό ότι θα υπήρχε αντίδραση, μάλιστα δυναμική ότι το θύμα της λασπολογίας θα κτυπούσε γροθιά στο μαχαίρι. Ότι θα αντιδρούσε και δεν θα έμενε στο «καβούκι της ντροπής και απόσυρσης» όπως έλπιζαν οι σεναριογράφοι της λασπολογίας εναντίον της Αντώνιας Καλλιμούκου.

Πράγματι όσο και αν δεν το πιστεύετε η Αντωνία Καλλιμούκου, είχε τσαμπουκά καθώς δεν ευστοχεί καμία κατηγόρια και φυσικό ήταν να υπερασπιστεί την φήμη της και την αξιοπρέπεια της· μπράβο της καθώς το θέμα έληξε πολύ σύντομα.

Αισθηματικό ή επαγγελματικό μένος
Αν κάνουμε ένα απολογισμό, η ανάρμοστη λασπολογία την ήθελε να κρατάει συντροφιά σε πλούσιους έλληνες επιχειρηματίες στο Bansko της Βουλγαρίας. Για να φτάσει κανείς στο Bansko από την Αθήνα στην καλύτερη των περιπτώσεων, θέλει μίση ώρα πτήση με αεροπλάνο μέχρι την Θεσσαλονίκη, από εκεί μιάμιση ώρα για τα σύνορα, και άλλες δυο περίπου ώρες μέσα στην Βουλγαρία σε δύσκολους δρόμους. Σύνολο τέσσερις ώρες, συνεχούς ταξιδιού. Ένα ταξίδι που γίνεται κάθε σαββατοκύριακο, εσείς το πιστεύετε; Εγώ όχι, γιατί αν κάποια θέλει να κράτηση ανωνυμία έχει και άλλες καλύτερες επιλογές προορισμού, γιατί να θέλει το Bansko την στιγμή που οι τέσσερις ώρες ταξίδι εξασφαλίζουν πολύ καλύτερους προορισμούς μέσα στην Ευρώπη χωρίς διαβατήριο, όπως η Βουλγαρία. Ενώ για απόλυτη μυστικότητα που είναι το ζητούμενο σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν πιο ασφαλείς προορισμοί στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα. Γιατί να είναι κάπου που πολύ εύκολα, μπορεί να την αναγνωρίσουν μαζί και τους «επιχειρηματίες της Βόρειου Ελλάδος»; Πάντα σύμφωνα με την λασπολογία!

Το όλο θέμα μυρίζει, είτε εκδικητική μανία από κάποιον που έφαγε χυλοπίτα, είτε από «Αυτή θα μου φάει εμένα την θέση, Πετά της εκεί μια λάσπη να μάθει»!

Όταν κάποιοι θέλουν να κατηγορήσουν κάποιον και σκέφτονται ένα σχέδιο λασπολογίας, ασυνείδητα δουλεύουν πάνω στον ψυχισμό και στις αδυναμίες ενός ωροσκόπιου. Απάντηση στο ερώτημα, «Γιατί ντε και καλά Bansko» το βρίσκουμε από τον αστρολογικό χάρτη της Αντώνιας Καλλιμούκου. Με τις κλασικές μεθόδους της μέχρι τώρα αστρολογίας και των τεχνικών της δεν βρίσκουμε άκρη στο ερώτημα Bansko.


Τα αστρολογικά δεδομένα ξεκαθαρίζουν πολλά …
Μεγάλη δυσκολία έχουμε στο ότι δεν είναι γνωστή η ώρα γέννησης της Αντωνιας, και σαν ημερομηνία γέννησης είναι γνωστή η 13η Ιουνίου 1986. Με αυτά τα στοιχεία, η τεχνική της αστροχαρτογεωγραφίας για την μια το μεσημέρι μας έχει τον Χείρωνα να μεσουρανεί πάνω από την Αθήνα, φυσικά και στο Bansko που έχει συντεταγμένες 41n50 – 23e30. Μόνο από το μεσουράνημα του Χείρωνα δεν βγαίνει άκρη. Λύση δραστική με αστρολογικά συμπεράσματα, που μας αφήνουν άφωνους, έχουμε μόλις δούμε τις αστροχαρτογεωγραφικές προβολές των πλανητικών όψεων.


Στην βόρεια απόκλιση του Bansko πάνω από την Αδριατική υπάρχει η δεύτερη και πιο σημαντική αστρολογική ένδειξη, ότι για την Αντωνία Καλλιμούκου έχει «λειτουργήσει» η αχίλλειος πτέρνα της στο αστροχαρτογεωγραφικό της ωροσκόπιο. Ένα σημείο διασταύρωσης ανάμεσα στην Μαύρη Σελήνη 10ου Οίκου (συνοδός) και του Χείρωνα 7ου οίκου (τετράγωνο).

Την στιγμή που έχουμε στο ενδιαφερόμενο και πιο κοντινό γεωγραφικό σημείο την συμμετοχή του πλανήτη που έχει μεσουράνημα, έχουμε την πρώτη ένδειξη ότι προχωράμε σωστά ακόμα και χωρίς ώρα γέννησης.

Όπως έχω πει και παλιότερα τα σημεία crossing ή parans είναι από τα πιο σημαντικά σημεία στην αστροχαρτογεωγραφία. Ταυτόχρονα στην ίδια βόρεια απόκλιση σε αλλά σημεία του πλανήτη που ενισχύουν την δυνατότητα συκοφαντικής δυσφήμησης έχουμε τις σημαντικές διασταυρώσεις από τη Μαύρη Σελήνη 4ου Οίκου (τετράγωνο) με Αφροδίτη Ωροσκόπου (τρίγωνο), που αντιστοιχεί στην φήμη της Αντωνιας. Ποσειδώνα 10ου Οίκου μαζί με Δια 10ου Οίκου (τρίγωνα) που θα λέγαμε ότι αντιστοιχούν στην λασπολογία αλλά και στην επαγγελματική κερδοφορία της Καλλιμούκου, δηλαδή σχέδιο τους ήταν να την πλήξουν και οικονομικά χάνοντας την επαγγελματική της θέση. Στην ίδια βόρεια απόκλιση υπάρχει και η πόλη του Chicago, αλλά και η διασταύρωση του Πλούτωνα 7ου Οίκου (σαράντα πέντε) και η Μαύρη Σελήνη 4ου Οίκου (τετράγωνο), επίσης για να «δέσει και το γλυκό», έχουμε τον Πλούτωνα 1ου οίκου (τρίγωνο) με την Αφροδίτη 1ου Οίκου (σαράντα πέντε). Οι τελευταίες αναφέρθηκαν, γιατί ενισχύουν το σκεπτικό της υπόγειας επίθεσης σε ένα άτομο και της προσπάθειας σπίλωσης της προσωπικότητας.

Να τονιστεί ότι η Μαύρη Σελήνη, όπως έχουμε πει και στη ανάλυση της Gabrielas, αντιστοιχεί στην Ερωτική Λίμπιντο και σε ένα ωροσκόπιο, που δεν κυριαρχείται από αγοραίο Sex, πολύ εύκολα μπορεί να γίνει «πηγή» σπίλωσης όπως στην περίπτωση της Καλλιμούκου.   

Βέβαια στην αντίθετη περίπτωση αν η Καλλιμουκου, πράγματι ζούσε στο Bansko πιθανότατα θα είχε μια δύσκολη συμβίωση με το ταίρι της. Αν όμως βρισκόταν και για λίγο στο Bansko πράγματι, θα ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα τοποθεσία, όπου θα είχε ευτυχισμένες στιγμές με το ταίρι της, αρκεί να συμφωνούσε και ο αστροχαρτογεωγραφικός χάρτης του συντρόφου της.
  



0 Comments
Fb Comments
Comments :

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top