Για το Σάββατο 8/8, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 3:38 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη, στις 5:39 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Κρόνο, στις 7:24 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Δια και εικοσιένα λεπτά αργότερα η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Άρη, στις 8:39 εισέρχεται στο ζώδιο των Δίδυμων και στις 10:13 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ερμή. Συμπέρασμα:
οι πρώτες νυκτερινές ώρες είναι της υπομονής και της ξεκούρασης και τίποτα άλλο, μέχρι τότε  καλό είναι να μην κάνετε τίποτα που να σας κουράζει ή να σας προβληματίζει. Όλα τείνουν στην αλλαγή και πρώτα από όλα ο καιρός. Γενικά όμως για την μέρα οι συνθήκες για όσους εργάζονται είναι της υπομονής και έχει να κάνει με πολλά και διάφορα θέματα που έχουν βαλτώσει. Τυχεροί είναι στην ουσία όσοι είναι μόνο στις παράλιες και χαίρονται την θάλασσα. Μάλιστα, σε ορισμένες παράλιες, ανάλογα και την ακτογραμμή και την κατεύθυνση της, ίσως να υπάρχει και ωραία φουσκοθαλασσιά στις ακτές γεγονός που θα χαροποίηση πολλούς και θα χαρίσει ώρες διασκέδασης και ανεμελιάς.

Για την Κυριακή 9/8, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 0:48 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, στις 2:32 ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα, στις 14:28 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ήλιο και στις 21:29 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον ανάδρομο Ουρανό. Συμπέρασμα: οι πρώτες πρωινές ώρες δείχνουν ότι είναι κάπως από πρόβλημα που δεν θέλει λύση και σαν … λύση είναι η μη συμμετοχή σε κοινωνικά θέματα, διασκέδασης, εξόδους κλπ, αν όμως βγείτε καλό είναι, αν μπορείτε, να αποφύγετε τις πιθανές προβληματικές παρέες ή συνθήκες. Για την συνεχεία της μέρας από τις πρώτες μεσημεριανές ώρες όλα δείχνουν ότι το υπόλοιπο της είναι πολύ θετικό μέχρι αργά το βράδυ, όποτε οι επιλογές σας είναι εύκολες και χωρίς δυσκολία στην επιλογή τους καθώς δείχνουν ευχάριστες καλοκαιρινές συνθήκες μέχρι και τις πρώτες ώρες της Δευτέρας.

Για την Δευτέρα 10/8, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 7:45 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη και στις 14:44 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Δια, και στις 15:08 εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου. Συμπέρασμα: όσοι είστε από κυριακάτικη έξοδο μέχρι την Δευτέρα και τις πρώτες πρωινές ώρες οι συνθήκες είναι πολύ καλές και σας αποζημιώνουν για τυχών προηγούμενα προβλήματα. Η μέρα στην πορεία της είναι επίσης θετική και χαρίζει ευχάριστες και χαρούμενες στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης μέχρι αργά το βράδυ. Πιθανές αγορές πρέπει να γίνουν μέχρι τις μεσημεριανές ώρες. Οι υπόλοιπες ώρες καλό είναι να «ξοδευτούν» σε κάποια παράλια μαζί με φίλους ή κοντά σε φίλους.

Για την Τρίτη 11/8, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 1:10 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ερμή, 7:51 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, στις 14:11 ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου και στις 16:16 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Πλούτωνα. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυκτερινές ώρες της μέρας έχουν διασκέδαση για τους νεώτερους ή ηρεμία για τους μεγαλύτερους. Πιθανές αλλαγές του καιρού ίσως να σας αλλάξουν τα σχέδια και από τις απογευματινές ώρες που αλλάζει και ζώδιο ο Δίας και δεν χαρίζει πια καστανά να είστε λίγο πιο προσεκτικοί στις εκφράσεις σας και τις κοινωνικές σας επαφές, τουλάχιστον μέχρι αργά το βράδυ. 

Για την Τετάρτη 12/8, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 5:27 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 20:43 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Κρόνο και στις 23:52 εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα. Συμπέρασμα: γενικά η μέρα από τις πρώτες ώρες της δείχνει ότι έχει να προσφέρει κάτι από προβλήματα, σοβαρότητα και οργάνωση· ενδεχόμενα σωστή, επιτέλους! Αποφύγετε τα οποία λάθη και δεν θα είστε οι χαμένοι. Ακόμα καλύτερα να μην ασχοληθείτε καθόλου με τα προβλήματα των άλλων.

Για την Πέμπτη 13/8, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Λέοντα, στις 4:11 ο Ερμής πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, στις 4:59 η Σελήνη συμπορεύεται με τον Άρη και στις 13:26 ο Ήλιος πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο  με τον ανάδρομο Ουρανό. Συμπέρασμα: οι προϋποθέσεις για αληθινά ψέματα δεν είναι και για τραγωδία· ίσως να φέρουν ευθυμία, παντός οι συνθήκες θέλουν να είναι κάτι από ψέματα που καταλήγουν να είναι και επιθετικά ερωτικά. Τυχεροί, βέβαια, οι ερωτευμένοι που «υποχωρούν», ενώ όσοι προβάλουν και αντιστάσεις κερδίζουν. Η μέρα όμως κρύβει πολλά θετικά, εκπλήξεις με πολλά θετικά ενδιαφέροντα, όπως είναι οι προτάσεις για αποδράσεις, μάκρυνες ή κοντινές, ολιγοήμερες ή και όχι. Η θετικότητα της μέρας κρατάει μέχρι τις πολύ βράδυνες ώρες όπου και να είστε, είτε είναι διακοπές είτε είναι στο άστυ.  Είναι όμως και ανατρεπτική για όσους έχουν και βαριές δυσκολίες σε θέματα που αφορούν εξουσίες και αποφάσεις.

Για την Παρασκευή  14/8, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Λέοντα, στις 15:36 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 17:53 συμπορεύεται με τον Ήλιο και πραγματοποιεί την φάση της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και στις 21:25 συμπορεύεται με την ανάδρομη Αφροδίτη. Συμπέρασμα: η μέρα έχει κάτι το θετικό από την χθεσινή, έτσι και σήμερα συνεχίζεται η θετικότητα της αυτοδύναμη έχοντας στα σχέδια της πολλές καλές στιγμές ξεκούρασης, διασκέδασης ή και ηρεμίας για όσους επιλέγουν την τελευταία επιλογή. Ταυτόχρονα η φάση της Νέας Σελήνης που έχει και κοντά την Αφροδίτη δείχνει ότι η μέρα είναι και κατάλληλη για ερωτευμένους ή για νέους έρωτες που κάποια στιγμή στο παρελθών διακόπηκαν, για τα μάτια των άλλων ή για τα πρέπει τους επήλθαν χωρισμοί. Επίσης, είναι θετική μέρα για τους λίγο μεγαλύτερους στην ηλικία να επισημοποιήσουν μια σχέση ή ακόμα και να βρουν ένα νέο ταίρι.

Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: 6974159292 και στο http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html 



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top