Με βάση τα παρακάτω επιστημονικά δεδομένα
Re: ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ


από spiros » Τρί Ιούλ 09, 2013 9:54 am

Αναμενόμενη σεισμική δραστηριότητα: 30 Αυγούστου 2013.
Με αφετηρία σεισμό που εκδηλώθηκε:

2013-07-08 02:52:46.013.33 N 89.13 W 100 5.9 OFFSHORE EL SALVADOR
http://static1.emsc.eu/Images/EVID/32/325/325051/325051.regional.jpg

αναμένεται ανάλογου μεγέθους σεισμός ή σμήνος μικρότερου μεγέθους στην Ελλάδα, γύρω στις 30 Αυγούστου 2013.
Η πρόγνωση ακυρώνεται, ως προς το μέγεθος τουλάχιστον, αν γύρω στις 26 Αυγούστου 2013 εκδηλωθεί ισχυρή σεισμική ή ηφαιστειακή δραστηριότητα στην Ιταλία.
_

Σύμφωνα με την Θεωρία του κ. Τσιάπα, και με τα επιστημονικά δεδομένα του αρχικού σεισμού τις 8ης 7ου 2013 μεγέθους 5.9r αναμένεται να έχουμε τις ενδείξεις στην Ιταλία σύμφωνα με την Θεωρία Τσιάπα. Για την Ελλάδα αναμένεται να έχουμε ενδείξεις και σεισμικών δεδομένων (μικρότερης έντασης, διότι δεν εκδηλωθεί όλη η δυναμική στη Ελλάδα άλλα ανατολικότερα) στις περιοχές που έχουν εντοπιστεί με τους κύκλους. Επίσης αναμένεται η θαλάσσια περιοχή της βόρειας Κρήτης να μας απασχόληση σεισμικά. Η ισχύς των σεισμικών εντάσεων είναι σύμφωνα με την θεωρία. Τα σεισμικά στοιχεία θα εκδηλωθούν ισχυρότερα των 5.9r στο Ιράν Αφγανιστάν στις περιοχές που έχουν εντοπιστεί στον εύλογο χρόνο μετά την Ελλάδα γύρω στις 14~15 Σεπτεμβρίου.

Οι περιοχές στην πρώτη εικόνα που έχουν εντοπιστεί στο Χάρτη της Ελλάδος είναι αυτές όπου, ενδεχόμενα να μας απασχολήσουν στην αναμενόμενη διέλευση των σεισμικών συστατικών στην αναμενόμενη διέλευση και μόνο.

Αποποίηση εύθηνης
Η πρόβλεψη που προηγήθηκε λαμβάνει γνώση από επιστημονικά δεδομένα. Παρακαλούνται οι αναγνώστες της, να μην την μεγαλοποιούν και να μην την μεταφράζουν κατά το δοκούν· επίσης όσοι την αναπαραγάγουν σε δικά τους site, blogs  και άλλες μορφές ηλεκτρονικής ή κάθε είδους μαζικής πληροφόρησης να μην την παραποιούν.
Επίσης να αναγνώσουν την πρόβλεψη με νηφάλιο και ψύχραιμο πνεύμα. 
Τυχών παραποίηση και ψευδή διασπορά της είναι δυνατόν να επιφέρει νομικές ή αστικές διεκδικήσεις.
Παρ, όλα αυτά, όσοι την αναπαραγάγουν, ρητά απαγορεύεται να την τροποποιήσουν και υποχρεούνται να αναφέρουν τον συντάκτη της που είναι ο Γιάννης Μπαρδόπουλος καθώς είναι ο μόνος που φέρει την εύθηνη αυτών των προβλέψεων. Επίσης ρητά υποχρεούνται να αναφέρουν το site  από όπου αναπαραγάγανε την πρόβλεψη και να έχουν ηλεκτρονικό σύνδεσμο κατευθείαν στην πρωτότυπη δημοσίευση. Την εύθηνη της κάθε ανάρτησης έξωθεν του www.astropro.gr  την φέρει ακέραια ο κάθε διαχειριστής για την αναπαραγωγή της πρόβλεψης καθώς και για την ορθότητα της και δεν επιμερίζεται εύθηνη με άλλους διαχειριστές από αλλά sites  ή blogs 

Χρήσιμες απόψεις «Σεισμικός Σταθμάρχης»,  «άποψη περί σεισμών και επαληθεύσεων».
σημ: μεταφορά από παλιότερο server



0 Comments
Fb Comments
Comments :

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top