Κριός:
Για όλη την διάρκεια της εβδομάδας η παρουσία του Ήλιου είναι στο τρίτο ζωδιακό σας τομέα και του Αρη στο όγδοο τομέα. Ο μεν πρώτος είναι της επικοινωνίας και ο Δεύτερος για θέματα ερωτικών προβλημάτων και οικονομικών δυσχερειών. Πιθανόν όλοι να υποθέτουν κοινότυπα προβλήματα, σε πολλές περιπτώσεις, αλλα οι συνθήκες είναι χωρισμένες στα δυο.
Για τους νεώτερους που ξεπερνούν πολύ πιο εύκολα τα όποια εμπόδια καθώς η σκέψη τους είναι στα αισθηματικά και λιγότερο στα επαγγελματικά ανάλογα, πάντα, και με τις προτεραιότητες τους. Ενώ πιο δυναμικά κινούνται οι μεγαλύτεροι καθώς έχουν πιο ξεκαθαρισμένες αποφάσεις και λιγότερες επιλογές κινήσεων. Να θυμάστε ότι όλα είναι στο χέρι σας και στις ενέργειες σας.

Ταύρος:
Εδώ και μέρες ο Άρης είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Σκορπιού και φυσικά είναι στον τομέα των συνεργατών σας και συνεταίρων σας. Η επιρροή αυτή του ανάδρομου Αρη είναι, που γενικά φέρνει προβλήματα στην επιφάνεια, επηρεάζει πιο πολύ όσους ανήκουν ή έχουν γενέθλια στις δέκα τελευταίες μέρες του ζωδίου. Οι λύσεις που έρχονται, ενίοτε είναι και, δυστυχώς, σκληρές. Οι νεώτεροι έχουν πολλά να σκεφτούν και να επιλέξουν στο να φύγουν όσο πιο δραστικά μπορούν από το όποιο πρόβλημα. Αντίθετα, οι μεγαλύτεροι όμως πρέπει να το αντιμετωπίσουν και να είναι εφοδιασμένοι όσο κατάλληλα μπορούν. Βέβαια, αυτή, είναι η πιο σκληρή εκδοχή. Να θυμάστε ότι όσο είναι καιρός πρέπει να εξασφαλίσετε τα συμφέροντα σας και μόνο. Τα δυο πρώτα δεκαήμερα, δηλαδή, όσοι έχουν γενέθλια μέχρι τις δέκα του μήνα, είναι πιο μακριά από τα παραπάνω και αντιμετωπίζουν απόμακρα, σαν παρατηρητές, τα συμβάντα.

Δίδυμοι:
Το Σαββατοκύριακο είναι γεμάτο από σκέψεις και πιθανόν λήψεις για αποφάσεις επαγγελματικές και όχι μόνο για αυτό. Βέβαια, όλα είναι πιο θετικά, από άλλοτε καθώς οι εξελίξεις είναι πιο ομαλές καθώς από την Δευτέρα ο κυβερνήτης πλανήτης σας εισέρχεται στο ζώδιο σας και έχει σκοπό να σας βοηθήσει τα μέγιστα εκεί που δεν το περιμένετε. Βέβαια, η όποια βοήθεια δεν θα είναι έτσι εύκολη αλλα θα είναι και κάπως πιο οδυνηρή καθώς θα πρέπει πολύ σύντομα να διορθώσετε και κάποια λάθη από επιλογές σας. Αυτό θα φανεί πολύ πιο έντονα στο υπόλοιπο του καλοκαιριού καθώς δοκιμάζονται οι επιλογές σας. Για τώρα, αυτήν την εβδομάδα, η σιωπή είναι χρυσός, φυσικά και ο πιο πολύτιμος σύμβουλος σας καθώς πρέπει να δείτε τα χαρτιά των επιλογών το πώς σας δίνουν κατευθύνσεις και ευκαιρίες σε επαγγελματικές εξελίξεις για όσους το αποζητούν. Για τα αισθηματικά, να δείξετε υπομονή μιας εβδομάδας καθώς η Αφροδίτη από την Παρασκευή βρίσκεται σε τομέα που σας εξασφαλίζει αισθηματική θαλπωρή.

Καρκίνος:
Σε πολλά θέματα θα μπορούσε πολύ εύκολα να είναι διασπαρμένο το ενδιαφέρων σας για αυτό το Σαββατοκύριακο, φυσικά είναι πολύ θετικό το ότι νιώθετε και ερωτευμένοι. Έτσι από την Δευτέρα που ο Ερμής εισέρχεται στο δωδέκατο σας ζωδιακό οίκο σας δίνει τις ευκαιρίες εκείνες που θέλετε να αναδείξετε την προσωπικότητα σας ακόμα πιο καλά εκεί που θέλετε. Και φυσικά, ακόμα πιο θετικά είναι τα αποτελέσματα από την Παρασκευή που η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο σας. Μέχρι τότε όμως θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις ενέργειες σας και στο πως δραστηριοποιήσετε. Τα λάθη, πιθανόν, να είναι στην ημερήσια διάταξη αν είστε άπειροι στον τομέα που εξαντλείται την επαγγελματική σας δημιουργία! Το πιθανότερο είναι να είστε σε μια συνεχή αγωνιά για τις επαγγελματικές τι άλλο; - ευκαιρίες που αποζητάτε. Προσέχετε γιατί, ενδέχεται - αν συμφωνεί και το ωροσκόπιο σας - να έχετε αποτυχία και χάσιμο μοναδικών ευκαιριών. Μην νομίζεται ότι ο ανάδρομος Κρόνος δεν θα κάνει την δουλεία του!

Λέων:
Αν εξαιρέσουμε τα πιθανά προβλήματα των οικονομικών σας, οι συνθήκες είναι πολύ θετικές και ευχάριστες σε κοινωνικά θέματα, φίλους και σχέδια για το καλοκαίρι που έχει εισέλθει για τα καλά στην ζωή όλων μας. Εσείς είστε από τους πιο τυχερούς καθώς όλα δείχνουν ότι δε σας απασχολεί τίποτα το πολύ ανησυχητικό από όλους τους υπόλοιπους θνητούς. Παρά μόνο τα οικονομικά σας· μην παραπονιέστε το τελευταίο συμβαίνει με όλους. Έτσι και εσείς - η πλειοψηφία από το ζώδιο σας - φροντίζει να είναι σε λογικά πλαίσια ότι κάνει και να μην προκαλεί μόνο και μόνο για την πρόκληση. Αυτή η εβδομάδα είναι εβδομάδα προετοιμασίας αλλαγής της ερωτικής και της αισθηματικής ζωής, με νέο πρόσωπο στην ζωή σας, έστω και πρόσκαιρης.

Παρθένος:
Με την Σελήνη να είναι στο ζώδιο σας όλο το Σαββατοκύριακο περνάει πολύ θετικά το διήμερο. Έτσι και με την είσοδο του Ερμή στο τομέα του ζωδιακού μεσουρανήματος σας με την είσοδο αυτή κάτι αλλάζει και μάλλον δεν είναι όλα προς το καλύτερο· τουλάχιστον όσοι έχουν γενέθλια στην πρώτη του μήνα αυτό θα το αισθανθούν από την Δευτέρα. Ενώ όσοι έχουν γενέθλια από τις 15 και μετά νιώθουν ότι κάτι αλλάζει στα αισθηματικά τους, αυτό μπορεί να είναι από την θετική της πλευρά αυτή την εβδομάδα μια πιθανή αισθηματική εμπλοκή που βρίσκει, ανάλογα και με το ωροσκόπιο σας, θετική διέξοδο με μεγάλη όμως δυσκολία. Οι πιθανότητες, για δυσμενή εξέλιξη είναι πολύ λίγες για τους μεγαλύτερους σε ηλικία.

Ζυγός:
Το Σαββατοκύριακο είναι πολύ θετικό σε πολλά θέματα, πρώτα από όλα στην καλή παρέα και μετά στην ηρεμία για όσους την επιλέξουν - που ελπίζω να είναι τουλάχιστον με το ταίρι τους μαζί. Και από την Δευτέρα, υπάρχει πολύ μεγάλη κινητικότητα σε υποθέσεις που αφορούν ταξίδια, συμφωνίες και πιθανά συμβόλαια. Οι νεώτεροι του ζωδίου, ενδέχεται να έχουν και τάσεις ή να εξετάζουν θέματα ή επιλογές για σπουδές στο εξωτερικό ή ακόμα, πιθανόν, για μετεγκατάσταση και εργασία. Όπως και να είναι τα ενδιαφέροντα σας, μόλις περάσει και αυτή η εβδομάδα θα έχετε την αισθηματική σιγουριά που αναζητάτε εδώ και καιρό ή έστω την επιβεβαίωση που θέλετε.

Σκορπιός:
Σε πολύ φιλικό σας ζώδιο είναι η Σελήνη αυτό το Σαββατοκύριακο, και σας προσφέρει ηρεμία, κοινωνικότητα και ίσως και μια έξοδο με παρέα όσοι την έχετε ανάγκη. Έτσι από την Δευτέρα που ο Ερμής εισέρχεται στο ζωδιακό τομέα που αντιπροσοπευει τις οικονομικές σας δοσοληψίες, αποκτάει μια άλλη διαφορετική διάσταση αν έχετε δοσοληψίες με την εφορία. Το τελευταίο έχει άλλη πια έκταση, πιθανόν δυσμενή, ειδικά αν έχετε προβλήματα και γενέθλια από τις 11 έως και τις 17. Θα ήταν πολύ θετικό να είστε πιο προσεκτικοί σε διαχειρίσεις χρημάτων που δεν στοχεύουν να είναι δικά σας. Κάπου στα μέσα της εβδομάδας είναι πιθανό να βρείτε και τις λύσεις που θέλετε. Στα αισθηματικά θέματα οι ερωτικοί κυνηγοί δεν θα χάσουν τις ευκαιρίες που ζητούν εδώ και καιρό.

Τοξότης:
Το Σαββατοκύριακο κρύβει πολλές εναλλαγές συναισθημάτων ποιο πολύ από ατομικά θέματα που σας ταλαιπωρούν - αρκεί βέβαια να είναι και σε συγκατάβαση και το ατομικό σας ωροσκόπιο. Αν σε περίπτωση, είστε από τους τυχερούς και δεν έχετε προβλήματα τότε οι παρέες είναι πιο θετικές και έχετε και τις πολύ καλές απολαβές λόγο του ταμπεραμέντου σας. Όμως με την είσοδο του Ερμή από την Δευτέρα στον τομέα των συνεταίρων σας είναι πιο θετικές οι συνθήκες καθώς μέχρι την Παρασκευή είναι και η Αφροδίτη στο ζώδιο σας όποτε, όπως είναι κατανοητό υπάρχει μια πολύ καλή εύνοια και συγκυρία, αρκεί να μην κάνετε λάθη τα οποία θα είναι και καταλυτικά.

Αιγόκερως:
Η εργασία σας απασχολεί τα μέγιστα, μάλιστα δεν σταματάει το μυαλό σας να είναι σε διαρκή αναζήτηση λύσεων όπου σας απασχολούν, τυχών, προβλήματα. Θα έλεγα ότι πρέπει να ηρεμήσετε και λίγο και να χαρείτε το θετικό Σαββατοκύριακο. Από την Δευτέρα και μετά με την είσοδο του Ερμή στον τομέα της εργασίας σας μπορείτε να βρείτε πολύ θετικές λύσεις μαζί με την βοήθεια της Αφροδίτης που βρίσκει ή φέρνει λύσεις από παλιούς φίλους που είχαν σταθεί πολύ θετικά σε σας στο παρελθών. Βέβαια δεν πρέπει να αφήσετε τον ανάδρομο Αρη να κάνει την όποια ζημία και την διασπορά φημών γύρω από το άτομο σας. Προέχετε οι ελεύθεροι ή οι ερωτικοί κυνηγοί που ρίχνεται τα δίχτυα σας.

Υδροχόος:
Το Σαββατοκύριακο είναι θετικό και ήρεμο, με σκέψεις για το μέλλον και με απολογισμό των τελευταίων εξελίξεων που έχουν συμβεί στην ζωή σας. Έτσι και με την είσοδο του Ερμή στους Δίδυμους από την Δευτέρα το πρωί έχετε βάλει σκοπό να κερδίσετε όλο τον χαμένο χρόνο από τους τελευταίους μήνες. Εκείνο που χρειάζεται από την πλευρά σας είναι να έχετε ξεκαθαρίσει τις ανάγκες σας και να βάλετε πρώτες τις προτεραιότητες σας, που κατά ομολογία είναι το κοινό πρόβλημα όλων των Ελλήνων - το οικονομικό. Αν το φέρεται σε μια ισορροπία, με δραστικές αποφάσεις, τότε όλα θα κυλήσουν ομαλά για το υπόλοιπο του καλοκαιριού. Οι αποφάσεις και η εφαρμογή τους είναι στην θέληση σας και μόνο.

Ιχθείς:
Όλο το Σαββατοκύριακο η Σελήνη είναι στο τομέα των συνεργατών σας, και τα γεγονότα είναι τα εξής δυο, ή εργάζεστε και υπάρχει μια μικρή γκρίνια ή ασχολείσθε με θέματα της εργασίας σας και με τα πιθανά της προβλήματα. Όπως και να έχει η κατάσταση μια έξοδος στο Σαββατοκύριακο είναι πολύ θετική και σας τραβάει από τα προβλήματα. Και από την Δευτέρα που ο Ερμής εισέρχεται στο τομέα των οικογενειακών υποθέσεων έχετε πολλά να κάνετε και να τρέξετε να διεκπεραιώσετε. Ανάλογα και με την ηλικία σας ή αν συμφωνεί και ο γενέθλιος χάρτης σας έχετε πολλές υποθέσεις να λύσετε και με τα επαγγελματικά σας, τα πιο πολλά είναι οικονομικά και τα … σχετικά λυπηρά θέματα· ή με υποθέσεις που σχετίζονται με την καριέρα σας και την μετέπειτα πορεία σας. Μην ξεχνάτε ότι ο Κρόνος είναι στο τομέα που χαρακτηρίζει το ζωδιακό σας μεσουράνημα και όσοι έχετε γενέθλια από τις 2 έως και τις 5 του μήνα έχετε πολύ δραστικές εξελίξεις που μάλλον σας έχουν αφήσει πίσω και σας ξεπεράσανε. Αν φερθείτε ως λογικός και ρεαλιστής - πράγμα απίθανο για τους γνωστούς σας, όμως πολύ πιθανό για σας - θα καταφέρεται να ισορροπήσετε στην οποία δυσκολία. Δώστε, ένα χρονικό περιθώριο και αποφασίζεται την κατεύθυνση σας την κατάλληλη στιγμή χωρίς κανένα δισταγμό.

Σχόλιο για την εβδομάδα

Το Σαββατοκύριακο είναι πολύ σχολαστικό και θα έλεγα ότι αποπνέει μια αίσθηση απογοήτευσης, γκρίνιας και αναλογισμού, αυτά είναι πιο πολύ για τους μεγαλύτερους σε ηλικίες. Έτσι η θετικότητα της Κυριακής από την ευμενή όψη 120ο της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι από τις πολύ θετικές του Καλοκαιριού, μόνο που κρατάει λίγο διότι μέσα στην εβδομάδα ακολουθούν πολλές δυσμενείς όψεις της Αφροδίτης με πλανήτες που έχουν δυσμενείς προοπτικές, όποτε από την Δευτέρα υπάρχει μια άτυπη «νηστεία» στην θετικότητα που συμβαίνει το Σαββατοκύριακο.
Ταυτόχρονα η αλλαγή του Ερμή που εισέρχεται στο ζώδιο των Δίδυμων (13/6), και της Αφροδίτης στο Ζώδιο του Καρκίνου (17/6), επιτείνει μια αίσθηση ανασφάλειας σε όλη την διάρκεια της Εβδομάδας ώσπου να ολοκληρωθεί η ζωδιακή αλλαγή των πλανητών. Ελπίδα θα υπήρχε από την θετική όψη του Ήλιου με τον Ουρανό, αλλα οι ταυτόχρονες δυσμενείς όψεις του Ήλιου αλλα και της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Αρη δεν αφήνει και πολλά περιθώρια επιλογών, παρά μόνο για διορθωτικές κινήσεις σε υποθέσεις αισθηματικές και επαγγελματικές από το παρελθών.
Οι πλανητικές όψεις της εβδομάδας


11 Ιουν. 2016 στις 09:14:12 Η Σελήνη είναι σε 135° με τον Ουρανό στις 15:57:44 Η Σελήνη είναι σε 180° με τον Ποσειδώνα στις 16:52:22 Η Σελήνη είναι σε 90° με τον Κρόνο στις 18:30:57 Η Σελήνη είναι σε 72° με τον Άρη
 στις 21:29:18 Η Σελήνη είναι σε 0° με τον Δια

12 Ιουν. 2016 στις 01:20:43 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον Πλούτωνα στις 02:53:16 Η Σελήνη είναι σε 144° με τον Ουρανό στις 11:09:46 Η Σελήνη είναι σε 90° με τον Ήλιο στις 14:09:15 Ο Άρης είναι σε 120° με τον Χείρωνα στις 14:26:09 Η Σελήνη είναι σε 90° με την Αφροδίτη στις 14:48:36 Η Σελήνη είναι σε 150° με τον Ουρανό στις 17:46:41 Η Σελήνη είναι σε 60° με τον Άρη στις 17:51:08 Η Σελήνη είναι σε 180° με τον Χείρωνα
 στις 18:12:28 Η Αφροδίτη είναι σε 60° με τον Ουρανό

13 Ιουν. 2016 στις 02:22:22 Ο Ερμής Εισέρχεται τους Δίδυμους στις 03:33:04 Η Σελήνη Εισέρχεται στον ζυγό στις 03:42:09 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον Ερμή στις 04:20:56 Η Σελήνη είναι σε 72° με τον Κρόνο στις 18:38:33 Η Αφροδίτη είναι σε 150° με τον Άρη στις 23:22:59 Η Σελήνη είναι σε 45° με τον Άρη στις 23:42:16 Ο Ποσειδώνας είναι σε R

14 Ιουν. 2016 στις 00:14:47 Η Αφροδίτη είναι σε 90° με τον Χείρωνα στις 03:50:30 Η Σελήνη είναι σε 150° με τον Ποσειδώνα στις 04:25:10 Η Σελήνη είναι σε 60° με τον Κρόνο στις 08:57:05 Ο Ερμής είναι σε 135° με τον Πλούτωνα στις 10:03:23 Η Σελήνη είναι σε 30° με τον Δια στις 10:53:19 Ο Ήλιος είναι σε 60° με τον Ουρανό
 στις 13:26:02 Η Σελήνη είναι σε 90° με τον Πλούτωνα στις 14:03:36 Η Σελήνη είναι σε 135° με τον Ερμή
 στις 16:00:46 Η Σελήνη είναι σε 144° με τον Ποσειδώνα

15 Ιουν. 2016 στις 03:32:13 Η Σελήνη είναι σε 180° με τον Ουρανό στις 04:56:54 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον Ήλιο στις 05:17:28 Η Σελήνη είναι σε 30° με τον Άρη στις 06:31:13 Η Σελήνη είναι σε 150° με τον Χείρωνα
 στις 08:30:47 Ο Ήλιος είναι σε 150° με τον Άρη στις 09:59:59 Η Σελήνη είναι σε 120° με την Αφροδίτη στις 10:17:29 Η Σελήνη είναι σε 135° με τον Ποσειδώνα στις 10:41:17 Η Σελήνη είναι σε 45° με τον Κρόνο στις 10:54:35 Η Σελήνη είναι σε 144° με τον Ερμή στις 16:18:02 Η Σελήνη Εισέρχεται στον Σκορπιό στις 16:46:33 Η Σελήνη είναι σε 45° με τον Δια στις 18:42:37 Η Σελήνη είναι σε 144° με τον Χείρωνα

16 Ιουν. 2016 στις 00:36:13 Ο Ήλιος είναι σε 90° με τον Χείρωνα στις 00:50:12 Η Σελήνη είναι σε 150° με τον Ερμή στις 01:53:59 Η Σελήνη είναι σε 72° με τον Πλούτωνα στις 12:56:19 Η Σελήνη είναι σε 135° με τον Χείρωνα στις 14:00:13 Η Σελήνη είναι σε 135° με τον Ήλιο στις 16:39:17 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον Ποσειδώνα στις 16:52:15 Η Σελήνη είναι σε 30° με τον Κρόνο στις 19:51:34 Η Σελήνη είναι σε 135° με την Αφροδίτη στις 23:21:17 Η Σελήνη είναι σε 60° με τον Δια

17 Ιουν. 2016 στις 02:03:34 Η Σελήνη είναι σε 60° με τον Πλούτωνα στις 09:39:41 Η Σελήνη είναι σε 144° με τον Ήλιο στις 15:57:34 Η Σελήνη είναι σε 144° με την Αφροδίτη στις 16:14:21 Η Σελήνη είναι σε 150° με τον Ουρανό στις 16:52:27 Η Σελήνη είναι σε 0° με τον Άρη στις 19:02:50 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον Χείρωνα
 στις 22:38:42 Η Αφροδίτη Εισέρχεται στον Καρκίνο στις 22:39:28 Η Σελήνη είναι σε 150° με τον Ήλιο στις 23:04:53 Ο Ερμής είναι σε 72° με τον Χείρωνα στις 23:33:19 Η Σελήνη είναι σε 72° με τον Δια στις 23:57:16 Η Αφροδίτη είναι σε 144° με τον Άρη

Μπαρδόπουλος Ιωάννης - 6974159292 



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top